Nejsi přihlášen
Omlouvám se Filousovi a
všem příznivcům "Sons of anarchy"
díky páteční návštěvě zubaře jsem po příchodu domů jukl na první díl a do teď mi dalších 35 pomohlo zvládnout bolest
Je to skvělé, ovšem bohužel už jich mám v rezervě pouze 31
Co dál
God Save The Queen!
![]() |
Banditatom (Člen) 03.03.2013 19:17:17 Offline |
Re: Omlouvám se Filousovi a
dallas?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ja safra Kelly to zkoukl
To ja s pani doma rozkoukal Spartaka, k nasemu prekvapeni tam imrvere mrdaj
, a krve tam je taky dost
Spartacuse mám všechny díly v mkv bo ty cut scény musí být dokonalé
Akorát se bojím že touhle sérií to skončí, bo v neděli už jim Crassus dává zabrat a G.J.Cesar je taky pěkná svině
No, ale už se blíží nové série Homeland, Game of Thrones a Dexter tak se po bajkovém létě před lyžařskou sezónou snad nebudu nudit
God Save The Queen!
Mour psal:.... v pátek na Barandovu ve 22:30 byl bezvadný film
Byla to Pekelná jízda do Tarantina http://www.barrandov.tv/57834-pekelna-jizda
Kelly na bolest https://www.youtube.com/watch?v=VLDKnWi2hNA
Lepší někdy, než nikdy.
Tak jsem SoA přechválil, jsem v polovině 4 série a je to jak Venezuelská telenovela, navíc se i z relativně kladných postav stali šmedi co se navzájem podráží a mám pocit že je jedno jestli člověk čumí na tohle nebo nějakou přiblblou růžovku či ulici
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Tak jsem SoA přechválil, jsem v polovině 4 série a je to jak Venezuelská telenovela, navíc se i z relativně kladných postav stali šmedi co se navzájem podráží a mám pocit že je jedno jestli člověk čumí na tohle nebo nějakou přiblblou růžovku či ulici
zkus ten Shield ;-)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Kelly01 psal:Zkusím, teď ale loupu mušky z kůže a snažím se nachystat hadry a motorku na sezónu
Jen doufám že hučení štverky a pídění trubky k chladiči zůstane na loňském stavu a vydrží do další zimy
podtáčíš dědku, hučet má trojka :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Kelly01 psal:Zkusím, teď ale loupu mušky z kůže a snažím se nachystat hadry a motorku na sezónu
Jen doufám že hučení štverky a pídění trubky k chladiči zůstane na loňském stavu a vydrží do další zimypodtáčíš dědku, hučet má trojka :)
Hučela mě trojka,ale v piči byla aji štverka,stejně vydrolená,ale byla zticha Dvacka to spravila
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
huskyb12 psal:Kelly01 psal:Zkusím, teď ale loupu mušky z kůže a snažím se nachystat hadry a motorku na sezónu
Jen doufám že hučení štverky a pídění trubky k chladiči zůstane na loňském stavu a vydrží do další zimypodtáčíš dědku, hučet má trojka :)
ne v kládě?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:huskyb12 psal:Kelly01 psal:Zkusím, teď ale loupu mušky z kůže a snažím se nachystat hadry a motorku na sezónu
ne v kládě?
u Kellyho?
Amen. . .
SLUGI psal:... tak jsem zkouknul poslední díl 6.serie
... kuwa posledních 10 minut to tak rozhodilo že nevím co budu dělat ten rok do další serie
Coby, bude následovat hledání pravdy u Juice, pomsta za Taru u Gemy a vydání se zákonu ve prospěch klubu.........
A to jo konec Bro
Čaroděj Dobroděj 8-)
xrohy psal:SLUGI psal:... tak jsem zkouknul poslední díl 6.serie
... kuwa posledních 10 minut to tak rozhodilo že nevím co budu dělat ten rok do další serieCoby, bude následovat hledání pravdy u Juice, pomsta za Taru u Gemy a vydání se zákonu ve prospěch klubu.........
A to jo konec Bro
..."dík" za spoiler
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.12.2013 23:55:46 Offline |
Fresh Man psal:Vo čem to mluvíte?
Koukejte ráčí na "Ulice" to je napínavý...
neco ze zakulisí , jak se natacej dojemny sceny
http://nahrajvideo.cz/video/jak-to-vypa … ategory=25
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...tag sem si fčera nalil a dokoukal to...se to zas zamotalo
...apropó, viděli ste něgdo Bikie Wars-Brother in arms??? ...je to natočený podle skutečnejch událostí, kerý se vodehráli mezi Comancheros a Bandidos f Austráliji na předměstí Sydney v Milperra...masakr f osumdesátymštvrtym...je tam dobře vidět, jag jeden magor dokáže zblbnout celej klub, poštvat lidi proti sobje a změnit to, proč spolu ty lidi původně jezdili a trávili čas...víc prozrazovat nebudu, dyby ste na to chtěl něgdo koukat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
huskyb12 psal:taková divná byla tadle série vč. konce ...
hale bro to je zas seriál nebo taham něco jinýho ?
...takovej krátkej serijál...šest dílů...na WS je to ke stažení f originále a na titulky.com sou k tomu vot Ajvngou titule...
Filous psal:huskyb12 psal:taková divná byla tadle série vč. konce ...
hale bro to je zas seriál nebo taham něco jinýho ?...takovej krátkej serijál...šest dílů...na WS je to ke stažení f originále a na titulky.com sou k tomu vot Ajvngou titule...
už je po všem :)
dobrý ...
vim, že je to na ÍTÝho blbej dotaz, ale co je to WS ? To jako ty krouhače ? :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:huskyb12 psal:taková divná byla tadle série vč. konce ...
hale bro to je zas seriál nebo taham něco jinýho ?...takovej krátkej serijál...šest dílů...na WS je to ke stažení f originále a na titulky.com sou k tomu vot Ajvngou titule...
dobrý ...
...já to vim naprosto přesně ...to je natáčecí zadní náprava
MRDAT!!!
huskyb12 psal:Filous psal:huskyb12 psal:taková divná byla tadle série vč. konce ...
dobrý ...
...ale hovno krouhače, bro ...tag se mezi náma ajtý mágama řiká jednomu webu, kam se ukládaj fšelijaký pičoviny...webshare se to menuje
...ušs to dokoukals??? ...sto vzals fofrem
Filous psal:huskyb12 psal:Filous psal:
...takovej krátkej serijál...šest dílů...na WS je to ke stažení f originále a na titulky.com sou k tomu vot Ajvngou titule...už je po všem :)
dobrý ...
vim, že je to na ÍTÝho blbej dotaz, ale co je to WS ? To jako ty krouhače ? :)...ale hovno krouhače, bro
...tag se mezi náma ajtý mágama řiká jednomu webu, kam se ukládaj fšelijaký pičoviny...webshare se to menuje
...ušs to dokoukals??? ...sto vzals fofrem
mam dovolenou, tak si dovoluju :)
ale di, Ty brepto ...
Filous psal:...webshare se to menuje
Tuhle zkratku jsem neznal... Já myslel, že je to nějakej telešopink.
http://www.wsinternational.cz/
WS krouhač. To byla svýho času velká bomba.
http://www.wsinternational.cz/vyrobek.p … ;typ=popis
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1