Nejsi přihlášen
Re: Vsem krasne svatky , a fsechno nejlepci do Noveho roku 2014
Jebat na kýč a přetvářku vánoc, stejně je to jen pro haranty, psy a přecitlivělé labilní empatiky co pořád pláčou a vzlykají štěstím nad každou SMS v telefonu, nedejbože když zhlédnou nějakou "vánoční" charitativní sračku
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 23.12.2013 13:16:02 Offline |
nasrat svátky jdu dělat špalety
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly01 psal:Jebat na kýč a přetvářku vánoc, stejně je to jen pro haranty, psy a přecitlivělé labilní empatiky co pořád pláčou a vzlykají štěstím nad každou SMS v telefonu, nedejbože když zhlédnou nějakou "vánoční" charitativní sračku
měkneš dědku, bejvalo to vostřejší :)
Já mam opět narvanou lednici v garáži chlastem a tu v kuchyni žrádlem, opět přiberu, no nejni to nádhera ? Miluju vánoce :)
To stený přeju i vostatním :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Kelly01 psal:Jebat na kýč a přetvářku vánoc, stejně je to jen pro haranty, psy a přecitlivělé labilní empatiky co pořád pláčou a vzlykají štěstím nad každou SMS v telefonu, nedejbože když zhlédnou nějakou "vánoční" charitativní sračku
měkneš dědku, bejvalo to vostřejší :)
Já mam opět narvanou lednici v garáži chlastem a tu v kuchyni žrádlem, opět přiberu, no nejni to nádhera ? Miluju vánoce :)
To stený přeju i vostatním :)
přesně tag, sfátky sů úplně boží. v pátek vánoční večírek ve firmě, na sračky. od pátku už žádné telefonáty, nikdo neprudí. ve spíži dvacet pět litrů rulandy šedé, kerá padne, maso, salát, a jiné pochutiny narvané v ledničce. celý den nedělám nic jiného než přemýšlím nad tím co budu pit a žrat. navíc mám ňáký tajný zprávy, že pod třísku budu mít naježenoy samé tvrdé dárky, takže žádné ponožky a sfetry se sobem. co víc chtět? tož aj vám ostatním ať je dobře
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak už je ta zhovadilost tady, typické vánoce, už je 10°C, vylezlo slunko a derou se první pupeny
Beru v poledne kraťasy, psa a jdu si to užít po svém
Odpoledne přetrpím žranici, pak si vymyslím něco k "lehkému" konfliktu který mi umožní se urazit a o odejít doladit večer do Irského pubu
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2013 11:06:40 Offline |
tak všem hezký vánoce pičáci
http://www.youtube.com/watch?v=Y_mRX-fzx5o
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Taky přeju pěkný vánoce a kopu dárků, hlavně těch tvrdejch, měkouši stojej za starou bačkoru
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1