Nejsi přihlášen
hříbky na b12 99
Hoj hoši a děvčata
potřebuju pár info a možná i fotek, jestli někdo máte fotky uchycení hříbků na rámu u b12 99 prosím pošlete mi foto na mail v profilu a třeba i nějáký rozměry atd prohledal sem forum ale nějak sem nebyl úspěšnej dík
Na každou svini se najde řezník
Re: hříbky na b12 99
gsf psal:Hoj hoši a děvčata
potřebuju pár info a možná i fotek, jestli někdo máte fotky uchycení hříbků na rámu u b12 99 prosím pošlete mi foto na mail v profilu a třeba i nějáký rozměry atd prohledal sem forum ale nějak sem nebyl úspěšnej dík
JESTLI TO CHCEŠ PROTO, ABY SIS JE UDĚLAL, TAK TO SI JE RADŠI KUP...TO SRANÍ S TÍM SE ZA TY PRACHY NEVYPLATÍ....
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2008 07:26:06 Offline |
Zjisti si jak se tu dostat na FTP a tam je i výkresová dokumentace...jen ti dám radu..ty dolní co tam jsou nedělej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
mas ich na e-maily...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
sigousek psal:Hoj sháním hříbky na b12 rv-99 dělat se mi je nechce měl by někdo odkaz na nějaký kvalitní? Co by i pěkně vypadali?
vyráběl Filous, buď se domluv přímo s nim, nebo vobjednej na krámu ...
http://www.banditkram.cz/banditkram/?prodid=6522
ale di, Ty brepto ...
sigousek psal:Filousi máš nějaký skladem? Potřeboval bych ty černý zkusil jsem ti poslat mail ale hodilo mi to nějakej eror
...momentálně mam skladem enem jedny, teda vlastně uš nemam, páč dneska ráno zavolal zrzek Billy a rovnou je koupil...ale esi nekoupíš vot Dana, asi by nebyl trabl udělat další ...esi zlobí mejl z profilu, tag tady je rovnou: filip.stinka@seznam.cz...ááánebo zavolej nebo napiš sms, ten je f profilu aktuální, dyby teda jako náhodou...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:sigousek psal:Filousi máš nějaký skladem? Potřeboval bych ty černý zkusil jsem ti poslat mail ale hodilo mi to nějakej eror
...momentálně mam skladem enem jedny, teda vlastně uš nemam, páč dneska ráno zavolal zrzek Billy a rovnou je koupil...ale esi nekoupíš vot Dana, asi by nebyl trabl udělat další ...esi zlobí mejl z profilu, tag tady je rovnou: filip.stinka@seznam.cz...ááánebo zavolej nebo napiš sms, ten je f profilu aktuální, dyby teda jako náhodou...
tak je mam zase z krámu stáhnout ?
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:sigousek psal:Filousi máš nějaký skladem? Potřeboval bych ty černý zkusil jsem ti poslat mail ale hodilo mi to nějakej eror
tak je mam zase z krámu stáhnout ?
...hele bro, klidně je tam nech, eště mam matrijál na jedny, tag třeba je něgdo bude potřebovat...esi s tym nemáš ňákej trabl???
Filous psal:huskyb12 psal:Filous psal:
...momentálně mam skladem enem jedny, teda vlastně uš nemam, páč dneska ráno zavolal zrzek Billy a rovnou je koupil...ale esi nekoupíš vot Dana, asi by nebyl trabl udělat další ...esi zlobí mejl z profilu, tag tady je rovnou: filip.stinka@seznam.cz...ááánebo zavolej nebo napiš sms, ten je f profilu aktuální, dyby teda jako náhodou...tak je mam zase z krámu stáhnout ?
...hele bro, klidně je tam nech, eště mam matrijál na jedny, tag třeba je něgdo bude potřebovat...esi s tym nemáš ňákej trabl???
gut,samozřejmě pokud jich Dane máš víc, ozvi se vyvěsíme je taky ...
ale di, Ty brepto ...
DanB6 psal:Diky chlapy,nechci vam brat ksefty,ale kdyz bude zajem momentalne mam doma jeste jedny se sedym eloxem.
...nikomu kšefty nebereš, já se tym neživim, pro mě je to spíš práce navíc, ale potřeboval sem jedny pro mladýho, matrijál sem měl, tag sem uďál rovnou dvoje...no a eště na jedny mi zbylo, tag je udělam, aš mi zbyde chvíle, voni se časem prodaj...ale zapomněl sem ti říct, že sem je nechal patentovat, tagže mi pošli na oučet 50% z ceny a budem srovnaný i bes právníků
hlemejzd999 (Člen) 07.01.2014 15:17:38 Offline |
halejte se a sou tydle taky na novější model ? ( vo tom , ze to je esko se nebudem bavit )
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 07.01.2014 15:35:42 Offline |
hlemejzd999 psal:halejte se a sou tydle taky na novější model ? ( vo tom , ze to je esko se nebudem bavit )
S-ko je nepotřebuje to má hlavičku broučka jo na tvojí by měli jít
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1