Nejsi přihlášen
NAHRADNE DIELY- SUZUKI GSF 650S BANDIT 2007
Ahojte, chalani.
Tak kupil som dalsieho bandita. Je to 650s z roku 2007, krasny stroj, avsak z predu je burany. Potreboval by som poradit kde by som dosiel k pouzivany ND za rozumnu cenu. Jedna sa najme o vodny chladic a svetlo. Ostane veci ako masku, blatnik, stupacky si viem zohnat, ale tieto dve veci moc nie. Presedel som dva alebo tri dni za PC a mobilom a nic. Chcem upozornit, ze mam zaujem o pouzite diely (samozrejme kvoli cene). Tak ak mate alebo poznate nejake stranky s dielmi, ci uz v CZ alebo SVK alebo DE alebo kdekolvek, alebo nejaky kontakt na niekoho kto obchoduje s dielmi na moto, alebo kto dovaza diely na moto, tak bude vam velmi zaviazany ked mi date vedet. Najlepsie sem, alebo na mail: likasthepioneer@gmail.com. Dakujem velmi pekne a prosim pomozte.
Motorkári sa delia iba na dve skupiny: 1.) tí, ktorí už padli 2.) tí, ktorí ešte len padnú.
Re: NAHRADNE DIELY- SUZUKI GSF 650S BANDIT 2007
Vzdy muze byt hur :-)
Tak zkus kolik by to stalo u http://www.abmoto.cz/
Tam ani take veci nemaju. Ako stupacky a podobne drobnosti tam maju ale co sa tyka chladica alebo svetla to nie. A na partdepot ako novy diel to vychadza na obrovske prachy....preto chcem pouzite diely.
Motorkári sa delia iba na dve skupiny: 1.) tí, ktorí už padli 2.) tí, ktorí ešte len padnú.
http://www.tipmoto.com/dily-moto/chlaze … andit.html
..jak moc je ten chladič poškozen? foto
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
jo presne tak, dat take peniaze za cinu, neviem, moc sa mi do toho nechce, to uz som volal na ten inzerat...
Licko66 psal:Tam ani take veci nemaju. Ako stupacky a podobne drobnosti tam maju ale co sa tyka chladica alebo svetla to nie. A na partdepot ako novy diel to vychadza na obrovske prachy....preto chcem pouzite diely.
Zkus jim napsat, vse nemaji na strankach, jsou to ochotni chlapci z naseho fora
Ton@l psal:Licko66 psal:Tam ani take veci nemaju. Ako stupacky a podobne drobnosti tam maju ale co sa tyka chladica alebo svetla to nie. A na partdepot ako novy diel to vychadza na obrovske prachy....preto chcem pouzite diely.
Zkus jim napsat, vse nemaji na strankach, jsou to ochotni chlapci z naseho fora
pisal som nebojsa, :D:D:D:D, nie fak ako vravim asi tri dni som sedel za PC a vseko pozeral, pisal a obvolaval....to uz skor iba keby ste mali niekto kontakt na niekoho kto s tym obchoduje, alebo pravidelne vozi zo zahranicia......no nieviem..
honza1977 psal:Já sem na tu svojí našel na ebayi. Pravda nebylo to hned, ale mám co jsem potřeboval.
a co si zan dal? prosimta. dakujem. ...no ved ja tiez stale pozeram ale nic zatial....
Stránky: 1