Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Rozborka tachometru oldBandit

Frodo89 (Člen)
24.01.2014 11:10:43

Rozborka tachometru oldBandit

Ahoj lidi, nevite jak se  nejak elegantně dostanu pod ten bilej plast u stareho tachometru? potrebuji zmerit. tu hridelku  nulovace km ... Bez toho aby neco poničil...

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
corimec (Člen)
24.01.2014 18:54:09

Re: Rozborka tachometru oldBandit

Já to kdysi dělal,taky kvůli tý osyčce na nulování.Ostrý malý šroubováček a opatrně rozpertlovat ten chromový lem.Hlavně nespěchat a pomalu kolem dokola.Pod tím chromem je guma která se trošku poddá tak to pujde líp sundat.Good luckgoodsmile1

hlemejzd999 (Člen)
24.01.2014 20:31:28

já to tenkrát taky opatrně rozpertloval a pak , když jsem to zas dal dohromady  , tak to vypadalo pěkně na pussybadheadshake

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
corimec (Člen)
24.01.2014 21:12:49

hlemejzd999 psal:

já to tenkrát taky opatrně rozpertloval a pak , když jsem to zas dal dohromady  , tak to vypadalo pěkně na pussybadheadshake

Hlavně nespěchat.Tenkrát mi to Inkviz i znovu přechromoval i s kalíšky,ktrerý byli barevný.Když to neni dokurvený tak kalíšky to překryjou a neni nic vidět.

Filous (Člen)
25.01.2014 16:08:47

...já to Shakymu taky dělal, páč měl po kreši pomuchlanej ten rámeček, kerej sem vyklepával a taky to po spjetnym zapertlování nebylo vidět, ale chce to bejt trpjelivej a vopatrnejcool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS