Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Homepage

Baltazar (Člen)
02.02.2014 09:19:40

Homepage

himl dejte tam už po těch třech rokách něco jinýho

The father of the little princess of the dawn
tomasNJ (Člen)
02.02.2014 10:08:45

Re: Homepage

proč?

není super si číst články z roku 2010? bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Filous (Člen)
02.02.2014 10:38:33

...nejni gdo by co sesmolil...co tam chceš taky psát??? ...f poctatě to tady jede tag ňák besprizorně krom moderace diskuze (Osi) a Bandit krámu (Husky) ...zlatý doby Suzuki Bandit Owners Clubu sou f píči...nigdo nechce masofky, nigdo nechce akce, Inkviz se realizuje jinde a jinej organizátor čehokolif krom poloprivátních chlastacích akcí nejni...za pár let to tady umře uplně, páč Kellyho vodvezou do penzijonu pro přestárlý alzhajmristy a pag do krematórija, Husky bude grilovat, lejt a tloustnout, mě jebne, votpářu klubový nášifky, na záda si dám něco jako "Last pure Bandit", vostatní Bandasky prodaj a bude........smile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
bobule (Člen)
02.02.2014 10:46:04

Filous psal:

...nejni gdo by co sesmolil...co tam chceš taky psát??? ...f poctatě to tady jede tag ňák besprizorně krom moderace diskuze (Osi) a Bandit krámu (Husky) ...zlatý doby Suzuki Bandit Owners Clubu sou f píči...nigdo nechce masofky, nigdo nechce akce, Inkviz se realizuje jinde a jinej organizátor čehokolif krom poloprivátních chlastacích akcí nejni...za pár let to tady umře uplně, páč Kellyho vodvezou do penzijonu pro přestárlý alzhajmristy a pag do krematórija, Husky bude grilovat, lejt a tloustnout, mě jebne, votpářu klubový nášifky, na záda si dám něco jako "Last pure Bandit", vostatní Bandasky prodaj a bude........smile2

jestli to taky nebude tim že většina si namrdala fakany včetně mně a motorka se holt vodsunula na druhou kolej, co si budem povidat tak rok vod roku je to čim dál tim víc pomrdaný, peněz míň starostí víc ale i přesto jsem rád za těch pár akcí ať už privátních nebo ne kde se můžu ze starejma i novejma ksichtama zlejt a sjetgood

to jebu
Kukii (Člen)
02.02.2014 11:02:42

můžem sesmolit "jak skloubit rodičovské radosti s motorkou" bigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
Ondráš (Člen)
02.02.2014 12:46:25

Filous psal:

...zlatý doby Suzuki Bandit Owners Clubu sou f píči...nigdo nechce masofky, nigdo nechce akce...

Já nad masovkou přemejšlel... A když si do toho píchnul, tak:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … 14#p409314

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Libor nx (Člen)
02.02.2014 13:48:00

bobule psal:
Filous psal:

jestli to taky nebude tim že většina si namrdala fakany včetně mně a motorka se holt vodsunula na druhou kolej, co si budem povidat tak rok vod roku je to čim dál tim víc pomrdaný, peněz míň starostí víc ale i přesto jsem rád za těch pár akcí ať už privátních nebo ne kde se můžu ze starejma i novejma ksichtama zlejt a sjetgood

Já jsem rád za každou bandití akci,prachy a nebo sehnat hlídání prcka není až takovej problém.Bohužel mi práce nedovolí mít volno kdy se mi zachce.smile2bad

Banditatom (Člen)
02.02.2014 14:15:33

Filous: srofna k tem srazum kiler dela kazdej rok peknej sraz ale je tam rok od roku min lidi. Kdyz nekdo naplanuje a zorganizuje sraz na kerej mu prijede polovina lidi tak to taky nejni zadna hitparada a spoustu lidi to vodradi. Privatni akce neresim.  navrhy na titulni stranku uz tu taky byli! Jo a souhlas za par let to tu padne!

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
02.02.2014 14:30:37

Kukii psal:

...tak to napiš (hlavně nééé moc dlouhý smile1) a já to tam pověsím good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Drakoxxl (Člen)
02.02.2014 15:31:57

A co tam dát, tu houskovu pohádku i s komiksem evil
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10492

Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl (Člen)
02.02.2014 15:34:55

A nebo jen ten komiks. evil

http://www.banditkram.cz/banditkram/img_prods/006560.jpg

Lepší někdy, než nikdy.
Mour (Člen)
02.02.2014 17:02:48

Co je Filousi? Máš lednovou depku? bigsmile ...docela mě mrzíš, žes nejmenoval všechny s B bigsmile 

....jinak k tomu tématu bych Ti spíš řek něco soukromě, takový můj vysledovaný názor surprised
....a ještě by myslím docela pomohlo, kdyby se navrátilo, ža akcičky jsou putovní goodgoodgood

Banditatom (Člen)
02.02.2014 17:07:28

Mour psal:

Co je Filousi? Máš lednovou depku? bigsmile ...docela mě mrzíš, žes nejmenoval všechny s B bigsmile 

....jinak k tomu tématu bych Ti spíš řek něco soukromě, takový můj vysledovaný názor surprised
....a ještě by myslím docela pomohlo, kdyby se navrátilo, ža akcičky jsou putovní goodgoodgood

Tomiku co ty jeseniky? Loni jsi me s tim tezce nadchnul! Letos me to zena asi nedovoli ale pristi rok snadevil

VikecB12 (Člen)
02.02.2014 17:18:49

Taky se podivejte jak ste zhyčkaní,na akcích je ve dvě v noci mrtvo,fšichni zalezlí na pokojích a na baru to musíme táhnout s Marem,Rendym a Pulmotorem nonstop do rána.bigsmile Kdyby někdo dělal akci v nějakým kempu,kde by si lidi museli postavit stan,tak tam ani nikdo nejede,každej chce dvoulůžák s hajzlem a tak mužu pokračovat....
Když sme loni sedli v nočních hodinách na Killerech ve vestibulu,že jako budeme pokračovat po tom co zavřel bar(jak to bejvalo zvykem v minulosti),tak se fšichni vytratili jak pára nad hrncem a netrvalo dlouho a z okolních pokojů nám bylo naznačováno,že by sme to měli rozpustit,protože se tam přece spísurprisedbigsmile
Tak to pánové soráč,ale bajkerpitku si přectavuju trochu jinak.
Pro mě jednoznačně nej akce je Žirovnice,právě kvuli tomu že je to v kempu. Hotelovky jebu,to mužu spat doma v betli.
Je tomu pár let nazpět,co sem se snažil udělat měnší akcičku na našem bečkovišti(nakonec u Honze na chatě) a dopadlo to tak,že nás tam bylo přez den deset a večer(až odjeli ti s autamaidontknow) sme si to dali v 6-7lidech,samozřejmě s těma,co chodili na brněnský schůze... Vostatní nezájem. Takže na to peču,děláme tyhle chlastačky u ohňa s těma,který to baví a víc neřeším.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen)
02.02.2014 17:33:12

Vikecej zapominas jaka obsada s tebou lezela pred barem na predlonskych kilerechbigsmile a pak kdo te ukecaval at nejezdis na ryby ze na sk je lipbigsmile no a neni nad nocni debaty do pozdnich ranich hodin se sujazuwakim nad cisi lahodneho mokuevil

Ondráš (Člen)
02.02.2014 17:51:57

VikecB12 psal:

Když sme loni sedli v nočních hodinách na Killerech ve vestibulu,že jako budeme pokračovat po tom co zavřel bar(jak to bejvalo zvykem v minulosti),tak se fšichni vytratili jak pára nad hrncem...

No moc jste to posledně netáhli...headshake Vysrali jste se na mě a nechali mě spát u dolního baru... Když jsem se ve 4 hodiny probudil pokryt ranní rosou, tak byl všude klid, hotel zamčený a já musel do asi půl sedmé spát na trampolíně pro děcka než někdo vylezl a pustil mě dovnitř.help
Bejvávalo zvykem se o nemohoucí postarat a ne je nechat napospas osudu... I když věřím, že v tom mohl mít prsty ten výčepní, páč jsem ho celý večer častoval výrazem "Ojebať Čehuňou"...redface

Ondráš (Člen)
02.02.2014 17:56:48

Banditatom psal:

Vikecej zapominas jaka obsada s tebou lezela pred barem na predlonskych kilerechbigsmile

No nejdřív se neleželo, ale mělo to celkově takovou klesající tendenci...

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/926__dsc0890_postcard.jpg

bigsmile

osiris (Člen)
02.02.2014 18:31:29

o účasti: vikec to nezažil a filous už to asi nepamatuje smile1
...bejvávala jedna, max. dvě větší akce za rok a tak byla i účast, kdežto postupem času začal dělat kdekdo "svoje" akce a nejlíp vytvořit z toho tradici, tak se toho do sezóny postupně nahňácalo poněkud dost a tak tohle může objet jen člověk kterej buď nemá jiný kamarády, jinýho koníčka, nebo žije sám jak kůl v plotě; tím chci říct, že se nesmíme divit, že při takovým rozptylu není na všech akcích maximální účast, ale že se to rozmělní
o chlastání do rána: některý berou sraz i včetně většinou pořádaný vyjížďky, tak dá snad rozum, že podle toho jde leckdo i spát, protože vikecův výkon "do rána" je hodnej posezení v putyce, ale ne dopolednímu sednutí na mašinu, takže lidi s podobným výkonem si tam jedou zakalit s tím, že tam denní světlo prochrápou, nebo "proodbourávaj" promile

...na všechno se dá koukat minimálně ze dvou úhlů pohledu smile1

Fresh Man (Člen)
02.02.2014 18:35:59

No co to slyším???asi budu muset přijet Ondrašovi na pomoc, zní to jako ostuda kdyz uz se nevypijí hospody do sucha a nesukaji kachny až do bílého ránagoodpussy

Bandit pičo
hlemejzd999 (Člen)
02.02.2014 18:39:56

osiris psal:

o chlastání do rána: některý berou sraz i včetně většinou pořádaný vyjížďky, tak dá snad rozum, že podle toho jde leckdo i spát, protože vikecův výkon "do rána" je hodnej posezení v putyce, ale ne dopolednímu sednutí na mašinu, takže lidi s podobným výkonem si tam jedou zakalit s tím, že tam denní světlo prochrápou, nebo "proodbourávaj" promile

nejhorší je den před srazem se vožrat - do rána , pak druhej den na sraze přikrmit zas  do rána , v sobotu  dopoledne se jet projet idontknow a večer zas dokrmit headshake
v neděli dopoledne domu  - měl jsem co dělat , abych těch 30 km dojel bigsmile
...a všichni vokolo dělaj , že se nic neděje surprisedbigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
osiris (Člen)
02.02.2014 18:44:53

hlemejzd999 psal:
osiris psal:

nejhorší je den před srazem se vožrat - do rána , pak druhej den na sraze přikrmit zas  do rána , v sobotu  dopoledne se jet projet idontknow a večer zas dokrmit headshake
v neděli dopoledne domu  - měl jsem co dělat , abych těch 30 km dojel bigsmile
...a všichni vokolo dělaj , že se nic neděje surprisedbigsmile

...no to je fakt nejhorší, protože těch pár vostatních má rozum a nelezou na mašinu vožralí smile1

hlemejzd999 (Člen)
02.02.2014 18:54:09

osiris psal:

...no to je fakt nejhorší, protože těch pár vostatních má rozum a nelezou na mašinu vožralí smile1

tak to sem si nevšim ....ráno museli bejt ještě všichni bigsmile

VikecB12 (Člen)
02.02.2014 19:08:28

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

Když sme loni sedli v nočních hodinách na Killerech ve vestibulu,že jako budeme pokračovat po tom co zavřel bar(jak to bejvalo zvykem v minulosti),tak se fšichni vytratili jak pára nad hrncem...

No moc jste to posledně netáhli...headshake Vysrali jste se na mě a nechali mě spát u dolního baru... Když jsem se ve 4 hodiny probudil pokryt ranní rosou, tak byl všude klid, hotel zamčený a já musel do asi půl sedmé spát na trampolíně pro děcka než někdo vylezl a pustil mě dovnitř.help
Bejvávalo zvykem se o nemohoucí postarat a ne je nechat napospas osudu... I když věřím, že v tom mohl mít prsty ten výčepní, páč jsem ho celý večer častoval výrazem "Ojebať Čehuňou"...redface

Ty vole,sem ani neviděl,žes tam zustal někde tuhejsurprisedbigsmile Sme měli co dělat s panem Houskou,kerýmu tak nějak nefungovali noženky a bydlel až někde "ve věži"helpbigsmile

Fresh Man (Člen)
02.02.2014 19:10:37

Tak to chce hold označením akce chlastací a bez projížďky! Jezdit můžete celej rok po malejch skupinkách co se známe( jak každej jezdí) hromadny projížďky sou stejně na prt projížďky...
Tak na masofkach chlastat a na mašiny akorát chodit močit-viz Medvidkovo WC :)

Bandit pičo
Koldan (Člen)
02.02.2014 19:53:16

Freši vole že ťalísknu, nevytahuj staré věcibigsmile

ináč moja doba eště přinde, teď sů iné prijority,ale Béčko je v garaži, tam sa nerozpustí, snad jen že až na to zasejc sednu, tož tu asik fakt už bude jen ten Filous a Kellyho nafukovačkysurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris (Člen)
02.02.2014 20:06:13

hlemejzd999 psal:
osiris psal:

...jj, vždycky je těch "vožralejch" vocasů požehnaně, ale vydávat to za hrdiství? to je blbost bigsmile

Kukii (Člen)
02.02.2014 20:58:56

osiris psal:
Kukii psal:

...tak to napiš (hlavně nééé moc dlouhý smile1) a já to tam pověsím good

jenže my jsme zatim rodiče čekatelé bigsmile ale vidim, to na ranné učení vůně benzínu a jenom co se to naučí trochu sedět, tak už to bude objímat nádrž bigsmile a o tom, že už v porodnici to bude mít v rukou hefty, už debatovat nebudu bigsmile vyčkej do přelomu dubna května až se narodíme a můžu začít psát romány bigsmilebigsmile aneb výchova malého čistokrevného bandiťáka s papírama bigsmilebigsmile

Kukii (Člen)
02.02.2014 21:03:30

Ondráš psal:
Banditatom psal:

Vikecej zapominas jaka obsada s tebou lezela pred barem na predlonskych kilerechbigsmile

http://suzukibandit.cz/openforum/upload … stcard.jpg
bigsmile

to bylo předloni... z toho si pamatuju akorát, že mi všecko zdřevěnělo a Rendy čekal, až začnu trochu chodit... a na tebe si nějak nepametám, jsem měla za to, že sme odcházeli poslední bigsmilebigsmile

Fresh Man (Člen)
02.02.2014 21:03:55

Taky mam stále Banditku
A žízeň takygoodjako za mladabeer

Bandit pičo
Mour (Člen)
02.02.2014 21:13:21

Fresh Man psal:

Taky mam stále Banditku
A žízeň takygoodjako za mladabeer

bigsmile
A fotky ještě máš?

hlemejzd999 (Člen)
02.02.2014 21:39:40

osiris psal:
hlemejzd999 psal:
osiris psal:

...jj, vždycky je těch "vožralejch" vocasů požehnaně, ale vydávat to za hrdiství? to je blbost bigsmile

no zadny hrdinstvi , jen  sem tim chtel rict , ze je to prave na picu , protoze ja moc nepiju ...vlastne celej  rok vubec , pak nekam prijedu , sesrotuju se a druhej den jsem k nepouziti a je mi blbje jeste tri dny  ... letos to uz neudelam good
ja ani nikdy nejsem nijak na slupku , ze bych nemoh chodit , nebo tak neco , jak se mi zavre klapka , tak nepiju , ale prave ze celej rok nic a na takovyhle akci beerbeerbeerwinewinebeerbeerbeerwinebeerbeerbeerwine ...nejak to hur snasim bigsmile ( nekdo proste chlastat neumi )
kdyby tam byl Nevo jako predloni , tak jedem aspon na „vyjazd“ bigsmile

osiris (Člen)
02.02.2014 21:59:50

hlemejzd999 psal:
osiris psal:
hlemejzd999 psal:

no zadny hrdinstvi , jen  sem tim chtel rict , ze je to prave na picu , protoze ja moc nepiju ...vlastne celej  rok vubec , pak nekam prijedu , sesrotuju se a druhej den jsem k nepouziti a je mi blbje jeste tri dny  ... letos to uz neudelam good
ja ani nikdy nejsem nijak na slupku , ze bych nemoh chodit , nebo tak neco , jak se mi zavre klapka , tak nepiju , ale prave ze celej rok nic a na takovyhle akci beerbeerbeerwinewinebeerbeerbeerwinebeerbeerbeerwine ...nejak to hur snasim bigsmile ( nekdo proste chlastat neumi )
kdyby tam byl Nevo jako predloni , tak jedem aspon na „vyjazd“ bigsmile

...neber to celý jen na sebe, myslel jsem to všeobecně (viz vikec, kterýho navíc noty živěj) smile1

hlemejzd999 (Člen)
02.02.2014 22:16:46

osiris psal:

myslel jsem to všeobecně (viz vikec, kterýho navíc noty živěj) smile1

ježe on celej rok  - kdyz zrovna nejezdi - chlastá , tak má trening bigsmile

Fresh Man (Člen)
02.02.2014 22:22:44

Mour psal:
Fresh Man psal:

Taky mam stále Banditku
A žízeň takygoodjako za mlada:bbigsmileeer:

bigsmile
A fotky ještě máš?

Mně nebo mašiny?

Bandit pičo
Mour (Člen)
02.02.2014 22:46:22

Fresh Man psal:
Mour psal:
Fresh Man psal:

Taky mam stále Banditku
A žízeň takygoodjako za mlada:bbigsmileeer:

bigsmile
A fotky ještě máš?

Mně nebo mašiny?

...ale néé, víš čeho, néé?bigsmile, ....jaks mi ty fotky tenkrát, 7-8 roků zpátky, v tom telefonu ukazoval evilbigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
02.02.2014 23:15:37

hlemejzd999 psal:
osiris psal:

myslel jsem to všeobecně (viz vikec, kterýho navíc noty živěj) smile1

ježe on celej rok  - kdyz zrovna nejezdi - chlastá , tak má trening bigsmile

Šulíni dvábigsmile Věčinou v sobotu nikam nejezdím,nebo teda jo,ale až mě k tomu dá svolení dostatečně kvalitní dejchátko,bez kterýho neudělám krokcoolbigsmile
Né kluci,je to v piči,kolektivně tady stárnem,lidi sou čímdál pohodlnější,čímdál míň toho snesem a tím pádem to de tam kam fšichni vidíme. Ale když už se utrhnu a 2x do roka za vama někam jedu,tak si to chcu užit a né zalest vo pulnoci pod peřinubigsmile

Fresh Man (Člen)
02.02.2014 23:47:40

Mour psal:
Fresh Man psal:
Mour psal:

bigsmile
A fotky ještě máš?

Mně nebo mašiny?

...ale néé, víš čeho, néé?bigsmile, ....jaks mi ty fotky tenkrát, 7-8 roků zpátky, v tom telefonu ukazoval evilbigsmilebigsmilebigsmile

goodbigsmilebigsmilebigsmile jo tak? bigsmile čas letí. ..

Bandit pičo
Petr J. (Člen)
03.02.2014 08:41:42

VikecB12 psal:

......Né kluci,je to v piči,kolektivně tady stárnem,lidi sou čímdál pohodlnější,čímdál míň toho snesem a tím pádem to de tam kam fšichni vidíme. Ale když už se utrhnu a 2x do roka za vama někam jedu,tak si to chcu užit a né zalest vo pulnoci pod peřinu....

Užít = vylít do němoty? Není to trochu ubohý?

Progear 650 (Člen)
03.02.2014 09:49:13

Petr J. psal:
VikecB12 psal:

......Né kluci,je to v piči,kolektivně tady stárnem,lidi sou čímdál pohodlnější,čímdál míň toho snesem a tím pádem to de tam kam fšichni vidíme. Ale když už se utrhnu a 2x do roka za vama někam jedu,tak si to chcu užit a né zalest vo pulnoci pod peřinu....

S Vikecem sem to do rána dával, vo žádný němotě nemůže bejt reč... ba naopak... to že tam jsi do rána, neznamená, že si na plech a nemáš si co říct...

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 (Člen)
03.02.2014 11:07:15

Progear 650 psal:
Petr J. psal:
VikecB12 psal:

S Vikecem sem to do rána dával, vo žádný němotě nemůže bejt reč... ba naopak... to že tam jsi do rána, neznamená, že si na plech a nemáš si co říct...

Přesně tak,nikdy se nám nestalo,že by sme tupě čučeli u stolu a cintali do vyčmuchlýho píva. Věčinou to nadránem bejvá nejvěčí prdel a pravda napadají nás dost prapodivný myšlenky co ještě podniknoutbigsmile

Fresh Man (Člen)
03.02.2014 13:41:15

Nakonec se tady eště bude pomlouvat gdo je tady vozrala...
To pak jen změníme meno na rychlý šípy :)pussy

Jesli je fak prauda že tady negdo někomu naznačoval ať na jakymkolif srazu už nepije nedělá bordel a de spát tag by se nad sebou ten dotyčnej měl zamyslet a přidat se do řáckýho a organizovanyho MC

Bandit pičo
spidys (Člen)
03.02.2014 17:15:45

Ondráš psal:

bigsmile

Ondrášů, pokud si vzpomínám, tak při týhle noční akci sem tebe a Vikece budil a dostával vás s pár dalšíma vytrvalcema nahoru k baráku za Vikecoj hlášky:"Ondrášů, veď mě nebo něco!" bigsmilebigsmilebigsmile
Ale je fakt, že to už je asi dva roky nazpět. Loni si chtěl spát na čerstvym vzduchu bigsmile

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys (Člen)
03.02.2014 17:18:05

A jináč, Killerovci prej budou. Psal sem si s Killerovkou a prej termín zase klasicky první víkend v červenci (4.7. - 6.7.) good

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ton@l (Člen)
03.02.2014 17:24:02

spidys psal:
Ondráš psal:

bigsmile

Ondrášů, pokud si vzpomínám, tak při týhle noční akci sem tebe a Vikece budil a dostával vás s pár dalšíma vytrvalcema nahoru k baráku za Vikecoj hlášky:"Ondrášů, veď mě nebo něco!" bigsmilebigsmilebigsmile
Ale je fakt, že to už je asi dva roky nazpět. Loni si chtěl spát na čerstvym vzduchu bigsmile

je to dva roky zpatky celkem si to pamatuju jak sem tahal nohu po super napadu si zahrat potme fotbalbigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
osiris (Člen)
03.02.2014 17:34:43

frešoj: nesmíš ty plačky brát tak doslova, vono to s tím zas tak horký není ;)

tomasNJ (Člen)
03.02.2014 17:56:03

VikecB12 psal:
Progear 650 psal:
Petr J. psal:

Přesně tak,nikdy se nám nestalo,že by sme tupě čučeli u stolu a cintali do vyčmuchlýho píva. Věčinou to nadránem bejvá nejvěčí prdel a pravda napadají nás dost prapodivný myšlenky co ještě podniknoutbigsmile

si pamatuju jeden dobrý Hip hop kemp, gdesi u jedné řeky... bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
VikecB12 (Člen)
03.02.2014 20:10:12

Ale kucí,stejnak s vama vždycky rád poleju jazýčekgoodbigsmile

4Fun.cz (Člen)
03.02.2014 20:33:59

VikecB12 psal:

Ale kucí,stejnak s vama vždycky rád poleju jazýčekgoodbigsmile

No dyť jo. smokin

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Ondráš (Člen)
04.02.2014 11:43:43

spidys psal:

A jináč, Killerovci prej budou. Psal sem si s Killerovkou a prej termín zase klasicky první víkend v červenci (4.7. - 6.7.) good

PALOUS (Člen)
04.02.2014 12:49:59

Ondráš psal:
spidys psal:

Jako oficiální? surprised

Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen)
04.02.2014 13:03:19

Kukii psal:
Ondráš psal:
Banditatom psal:

bigsmile

to bylo předloni... z toho si pamatuju akorát, že mi všecko zdřevěnělo a Rendy čekal, až začnu trochu chodit... a na tebe si nějak nepametám, jsem měla za to, že sme odcházeli poslední bigsmilebigsmile

No kdo myslis ze odchazel s tebou s rendym a vikecem bigsmile

Banditatom (Člen)
04.02.2014 13:11:23

Kdyz si to tak procitam tak zacinam met pocit ze pristi srazy budou o letnich prazdninach v arealu skautskeho tabora a jako pokrmy budou sojovy gulas s kofolou a bio tofu s pramenitou vodousurprised v devet vecerka v sedum budicek a celodeni debata o negativnim ucinku alkoholu na organismusidontknow

K.a.s.y.m. (Člen)
04.02.2014 13:58:39

Banditatom psal:

Kdyz si to tak procitam tak zacinam met pocit ze pristi srazy budou o letnich prazdninach v arealu skautskeho tabora a jako pokrmy budou sojovy gulas s kofolou a bio tofu s pramenitou vodousurprised v devet vecerka v sedum budicek a celodeni debata o negativnim ucinku alkoholu na organismusidontknow

Mas s timto druhem zabavy nejake konkretni zkusenosti? Ze by jsi to jako zorganizoval.bigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen)
04.02.2014 14:13:34

K.a.s.y.m. psal:
Banditatom psal:

Mas s timto druhem zabavy nejake konkretni zkusenosti? Ze by jsi to jako zorganizoval.bigsmilebigsmilebigsmile

To visredface to jednou na hudebnim taboreevilbigsmile

Mour (Člen)
04.02.2014 14:36:13

Já co vlastně nepiji, je mi to jedno bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS