Nejsi přihlášen
Masovka 2014 - průzkum
Když pominu Denyho akce, tak pokud si dobře pamatuji, tak poslední Masofka byla v Krkonoších a to už je pár let... Takže by to asi chtělo zase něco udělat.
Trochu jsem se bavil s vedením tohodle hotelu http://www.hotelkouty.cz/ .
Prase na rožni, nebo grilování prej zvládnou. Pivo podle požadavků asi taky. Rumem se předzásobí a nonstop bar od pá do ne by možná taky šel. Hotel je celkem stranou od všeho, takže by snad neměl bejt problém ani s větším hlukem který občas produkujeme. Není tam signál na mobil, což v tomto případě beru jako plus, ale pro závisláky je uvnitř hotelu celkem solidní Wi-Fi.
Než bych začal něco domlouvat, tak je potřeba, aby taky bylo pro koho, takže pište se sem kdo by jel a pokud se mi nahlásí alespoň 45 lidí (masofka o 10 lidech není masofka a taky oni nestojí o poloprázdný hotel), tak bych to mohl popostrčit nějak dál. Termín nedávám na vybranou, ale určím podle toho jak budou mít v hotelu volno a jak se mi to bude hodit, protože je mi jasný, že ani anketa, ani demokracie tady nefunguje, tak prostě bude termín a jedeš, nebo nejedeš. Fertig. Osobně to vidím na přelom července a srpna.
Takže se sem pište a můžete napsat co byste rádi na Masofce měli (od jídla, přes muziku, až já nevím co...) a pokud bude alespoň těch 45 zájemců, tak se tím začnu zabejvat.
Jsem zvědav.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Masovka 2014 - průzkum
bobule psal:Jenom si myslim že zrovna v přelomu července a srpna má nejvíc lidí dovolenou....
To je vono...
Jedni jezdí na začátku července, protože tam jsou svátky, jiný jezdí na přelomu červenec srpen, někdo zase až na začátku září, protože je to levnější, na někoho je v září na motorku už moc zima...
To bude furt něco.
Datum neni pevný, ale pro mě vychází zatím nejlíp to co jsem psal. Vzhledem k tomu, že na začátku července bude snad Slovač (kam chci jet) a na konci srpna je LBW, tak tam moc prostoru neni. Jedině pak červen (to zase budou nadávat studenti, že maj zkouškový) nebo září a to už je zase některejm zima...
Prostě bude datum i podle toho jak to budou mít v hotelu.
Je to na Vysočině, tak alespoň odpadají stížnosti, že to má někdo daleko.
Zjišťuji zatím jen zájem... Jestli má vůbec cenu se o něco pokoušet.
Filous psal:...Ondrášů, LBW bejvá třetí tejden f červenci a letos tomu nebude jinag...
V tom případě teda termín vypadá na konec srpna.
Chtěl jsem se hlavně trefit mimo akce o kterých vím, že se každý rok opakují, páč vím, že když už se někdo urve na víkend, tak se těžko urvává 2 víkendy po sobě.
Datum LBW jsem si nějak poplet...
Drakoxxl psal:Drůhá půle srpna bejval Loserfest a s tím je teď ámen, takže za mě klidně jo.
Prvních 14dní v červenci jedem na dovču.
No občas se zdá že by ještě z Loserfestu mohlo něco být, řekla bych že organizátor buď ještě váhá a nebo už jenom dělá drahoty a bude... Jak je to Zbynďo?
Jinak my na sraz určo rádi dorazíme
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Mour psal:Já su pro, konec srpence asi jde.
Jinak kdysi byly akce s programem ...tajný závod, muzeum, hrad .... vše masově
Tajný závod?
No jo... Tu už je hodně dlouho... Já myslím pamatuju jen jediný. V Dřevíči, tak 7-8 let zpět. Nebylo to náhodou jak ten co měřil tu trasu jezdil ve vytuněným autě, který sice mělo husto krutý gumy a ráfky, ale jinej rozměr než tam měl bejt, takže ty kilometry v itineráři neseděly tím víc, čím větší vzdálenost se ujela? Nebo si to s něčím pletu?
Jsem pro, ale tuhle trasu by měl udělat někdo z okolí, kdo to tam zná... Hlásí se někdo?
Jestli se někdo najde, tak seženu ceny, zpracuju výsledky, připravím vyhlášení... Když už bych to teda pořádal.
1) respekt před každým kdo se do tohoto pustí
2) byt musím říct , že Denny to zvládal velmi dobře
3) předběžně bych vytáhl starou partu a dorazíme takže cca 7.
Bedu už počítám..
ALe ze zkušenosti , což vám že naivita se tě netýká , pokud se to nevybere předem víš jak to pak při skupině lidí je....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
JJ Zdenak už to psal, má recht od A do Z a na týhle akci budeme :- )
PS: Jo a v tom "hotelu" jsem byl na ŠVP asi před 25ti lety :- ))) takže to tam vlastně znám a doporučuju. Měli tam skvělý čaj a super budapešťskou pomazánku
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2014 21:43:58 Offline |
ledeč , tak to ja bych asi taky zajel na pokec ..autobusem , nebo na kole to mam kousek
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Frodo89 psal:Já bych jel... možna i se segrou... Tak že Bandit za Frolíkovce by byl...
Ukaz segru na fotce
Žirafa psal:Drakoxxl psal:Drůhá půle srpna bejval Loserfest a s tím je teď ámen, takže za mě klidně jo.
Prvních 14dní v červenci jedem na dovču.No občas se zdá že by ještě z Loserfestu mohlo něco být, řekla bych že organizátor buď ještě váhá a nebo už jenom dělá drahoty a bude... Jak je to Zbynďo?
Jinak my na sraz určo rádi dorazíme
ja nic nevim. Obcas jsou takove jakoze nejaky zachvevy na FB (kterej nemam), takze vim Ale je to spis o tom, ze se porad jen vyptavaj, jestli by to lidi chteli. Lidi pisou, ze by chteli, ale problem je spis v poradatelich. Pac ja (a jeste par dalsich vcetne hlavniho poradatele) jsme se zarekli, ze uz na to serem, pac uz se to nestiha a je to o pruser. Takze ted to honi poradatelova pritelkyne. A jak to dopadne netusim. Teda jako mozna tusim, kdyz se porad jeste nic nedeje a nejsou zamluveny kapely. Takze bych to videl tak, ze tam zahraje legendarni kapela lokalniho vyznamu s nazvem Rozcapenej bobr a bude.
Jsem z toho sam takovej celej spatnej. Pac se jednou neco rekne, vetsina to souhlasne odkejve a pak se ozve mala skupinka lidi, ktera stale chce, aby to bylo. Jenze tech par lidi nas nevytrhne. A timto stylem poradani (tim nijak nechci napadat organizaci cele akce) je to pokazde dost o pruser, kdyz se jen modlime, aby vyslo pocasi a dorazili lidi, na kterejch zavysi, jestli budeme platit statisice ze svyho nebo to opet vyjde sul nul.
Takze tak
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
a abych se taky vyjadril k Ondrasove masovce.
Kamaryde, se mnou asi spis nepocitej. Na letos si nejak nic neplanuju a uvidim, jak kdy co bude. Verim, ze to pochopis.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kožak psal:Billy psal:Frodo89 psal:Já bych jel... možna i se segrou... Tak že Bandit za Frolíkovce by byl...
Ukaz segru na fotce
zapoměls dodat aspoň v bikinách
A tobě by jako vadila vobyčejně nahá?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ondráš psal:Jestli se někdo najde, tak seženu ceny, zpracuju výsledky, připravím vyhlášení... Když už bych to teda pořádal.
je to 40 minut od Černín, tam bych měla hotovej orienťák chceš?? mapy dám třeba Inženýrek by si určitě rád zopakoval výlet pšenicí a nebo jestli pěkně poprosíš, tak můžu pripravit orienťák i přímo v místě... času je na to dost
Terez(k)a psal:Ondráš psal:Jestli se někdo najde, tak seženu ceny, zpracuju výsledky, připravím vyhlášení... Když už bych to teda pořádal.
je to 40 minut od Černín, tam bych měla hotovej orienťák chceš?? mapy dám třeba Inženýrek by si určitě rád zopakoval výlet pšenicí a nebo jestli pěkně poprosíš, tak můžu pripravit orienťák i přímo v místě... času je na to dost
Tak tenhle bod už si zvopakovat nechci ale mám výhodu, že si ještě pamatuju, jakej ten proklatej kámen měl tvar
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ondrášoj: pokud to budu vědět nějak dopředu, abych si zařídil volno a nic se neposere, tak určitě dorazíme.
A jen tak mimochodem, neuvažoval si vo tom to udělat dřív? Pokud si vzpomínám, tak před časem byl první sraz vždycky nějak na začátek sezony (květen / červen). Tak jestli by nestálo za úvahu zase to udělat nějak takhle, protože pak sou akce jiný a zase jezdit vob víkend na srazy, to se na to plno lidí vy... a vybere si jednu akci v měsíci, kam dorazí.
Takle by se to rozložilo hezky na celou sezonu. Jen mě to táák napadlo.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
huskyb12 psal:Budu-li moct, tak rád přijedu !
Vzhledem k tomu, že nevim co bude za měsíc, natož v létě, tak je mi termín v tudle chvíli úplně u řitě :)
Si mi to vzal úplně z držky
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Honzik8719 (Člen) 04.02.2014 09:39:42 Offline |
Kožak psal:Billy psal:Frodo89 psal:Já bych jel... možna i se segrou... Tak že Bandit za Frolíkovce by byl...
Ukaz segru na fotce
zapoměls dodat aspoň v bikinách
to nechceš
...relativní kochač...
2 Loser: Proto dělám anketu, abych viděl kdo by se tam chtěl chystat. Hlavu si s tím nedělej.
2 Spidys: Jak jsem psal vejš... Vždycky bude někdo komu se to nehodí. A je jedno jestli to uděláš v květnu nebo srpnu... U nás na vsi jsou třeba v květnu Máje a tam bych nechtěl chybět.
Vzhledem k tomu, že hotel dost vydělává na školeních a konferencích, tak spíš myslím, že tímhle si zaplní květen a červen než červenec a srpen, kdy jsou lidi na dovolených...
Mezi náma... Masovka jako tehdy v Krkonoších, kde bylo 100 motorek + auta to určitě nebude. Když tam bude alespoň 50 lidí, tak budu šťastnej jak blecha. Hotel i s chatama má cca 100 míst... Nepředpokládám, že by se to zaplnilo, ikdyž by to bylo hezký...
2 Terezka: Tak jo. Se nějak domluvíme. Díky.
No zájem koukám relativně je... Ještě pár lidí (alespoň 10) by to ale chtělo...
Nechci na tom prodělat prdel a ani nechci aby se na mě v hotelu koukali, že jsem nasliboval hory doly a pak přijelo 20 lidí... Riziko je tam vždycky, ale nepůjdu do podniku, kterej by byl od začátku určenej ke krachu. Tož tak. Zatím to vypadá dobře, ale ještě trochu by to chtělo.
Festfest nejvíc. BPS v Krkonoších bych blil z lidí jak se chovali nad nedodelanym prasetem takže cálovat na váhu, nebo na to srat. Jinak bych se ukázal pokud za sebou do tej doby nebudu tahat haxnu a nebude pršet
Jebat motorky :-)
Terez(k)a psal:Ondráš psal:Jestli se někdo najde, tak seženu ceny, zpracuju výsledky, připravím vyhlášení... Když už bych to teda pořádal.
tak můžu pripravit orienťák i přímo v místě... času je na to dost
Doufám, že na motorkách
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2014 13:55:46 Offline |
Ja to letos neslibim bo se radsi budi venovat baraku.ale nic nevylucuju ...treba jen na kukacku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS psal:Terez(k)a psal:Ondráš psal:Jestli se někdo najde, tak seženu ceny, zpracuju výsledky, připravím vyhlášení... Když už bych to teda pořádal.
tak můžu pripravit orienťák i přímo v místě... času je na to dost :-)
Doufám, že na motorkách :-D
to je nápad.... po svejch :-D :-D a nebo kdyby Ondráš sehnal podrobnou mapu hotelu tak bych Vás mohla zamotat po budově :-D ... no, zůstanem u klasiky :-) nebo scorelauf ?? :idontknow: nechám to na Ondrášovi, já jen zakrouškuju mapu :evil: a večer budu v hotelu sama MUHEHE :-D:-D:-D
Ondrášoj: Jen sem to myslel tak, že když se nic neplánuje na květen, pak spíš dorazej lidi natěšený na Masofku.
Když to bude v srpnu (nebo v červenci to je fuk), kdy bude akcí vícero, pak lidi pojedou třeba na FestFest (jestli bude), tam si to užijou, nechaj tam kačky a na Masofku hoděj bobek.
Jenom můj názor a když už mluvíš vo slušný účasti, tak vo tom musíš přemejšlet i takle.
Jasný, že je to jenom na tvym rozhodnutí, když budu mít volno a kačky, tak přijedem.
spidys psal:Jenom můj názor a když už mluvíš vo slušný účasti, tak vo tom musíš přemejšlet i takle.
Stejně myslím přijedou Ti co jezdí vždycky... Možná pár brambor vystoupí z temnoty a ukážou se, ale že by třeba masově přijeli nováčci... Když jich bude 10 (takovejch pro který to bude první akce)... Víc nepočítám. Beztak se spotřeba alkoholu staví na 3 lidech:
Kojak - jede
Sujazuwaki - ten je všude
Vikec - ten stačí když se zastaví na otočku.
Takže Ti co jezdí si čas udělaj i v srpnu. Ti co nejezdí by nepřijeli ani v květnu. To si zase myslím já.
Ale bude záležet jakej termín mi nabídnou v hotelu.
ondrášovi: ale zase proč snižovat šance obdobím kde jsou v blízkejch termínech jiný akce, v tom má spidys pravdu ...jinak mně osobně je to jedno, buď se mi to hodí nebo ne
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jinak mně osobně je to jedno, buď se mi to hodí nebo ne
To mi napíšou všichni i když oznámím že to bude v květnu.
Schválně jsem se kouknul na Motorkáře... Květen 35 motoakcí, srpen 19 motoakcí.
Záleží co mi nabídnou v hotelu. Podle toho se budeme muset zařídit.
hlemejzd999 (Člen) 05.02.2014 11:15:51 Offline |
Ondráš psal:osiris psal:...jinak mně osobně je to jedno, buď se mi to hodí nebo ne
počkejte , počkejte a Žirovnice nebude ?
Ondráš psal:osiris psal:...jinak mně osobně je to jedno, buď se mi to hodí nebo ne
...tak na motorkáře prdím, já myslel bandití akce
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 psal:počkejte , počkejte a Žirovnice nebude ?
Nevím jak letos, ale loni byla snad první víkend v červnu...
Pokud Denny bude dělat, tak květnovej termín padá. Leda, že by se toho letos vzdal, ale vzhledem k úspěchům předchozích ročníků...
Ono najít termín, kde široko daleko nic není je složitý... Už je zabraná i zima.
pokud vim masofka, byla vždycky putovni...ted to bylo 2x po sobe v Žirovnici (a bylo to super, pes česnekem pod pažou, alkrón...), ale jsem pro to udělat zas jinde, kor když si to Ondráš vzal za svý.
A jelikož to začal plánovat poměrně brzy, tak bude včas pevnej termín a pak už je to jen o prioritách každýho jedince, jestli si to dá do plánu akcí nebo ne
vyhnul bych se jen termínům killera a LBW, coz by tim srpnem mělo bejt vykryty (ale to červnem taky)
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ondráš:
Jasný, akce budou celej rok, ale jak píše Osiris, myšleno to je jako čistě na BP akce. Tim, že v červenci snad budou Killeři, pak LBW, pak možná FF, jestli Deny bude chtít v červnu dělat Žirovnici, pak mi logicky vychází jako nejvhodnější termín květen, kdy se žádná BP akce zatim neplánuje a tak by se mohli v hojnym počtu lidi dostavit, natěšený na navázání klasický Masofky na začátek sezony, tak jak se dřív dělalo.
Osobně, když to uděláš na srpen, pak plno lidí který si budou vybírat jednu max dva srazy do měsíce, pojedou spíš na FF (jestli bude) než na Masofku. Protože FF je už zajetej, lidi věděj co vod toho čekat a Masofka nejspíš tak nebude Masofka.
Je mi jasný, že seš limitovanej i termínem z hotelu, ale zas to neni jedinej hotel v ČR na takovym místě. A dělat striktně Masofku podle termínu jednoho hotelu mi příde šílený.
kneehammer (Člen) 05.02.2014 14:27:36 Offline |
ja idu
a k debate o zirovnici: bylo to good, ale nedelal bych dve akce, radsi jednu a se vsim vsudy....minimalne ja bych stejne jel jenom na jednu...
..:: B12 inside ::..
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:počkejte , počkejte a Žirovnice nebude ?
Nevím jak letos, ale loni byla snad první víkend v červnu...
Pokud Denny bude dělat, tak květnovej termín padá. Leda, že by se toho letos vzdal, ale vzhledem k úspěchům předchozích ročníků...
Ono najít termín, kde široko daleko nic není je složitý... Už je zabraná i zima.
Hele , zatim jsem nic nedaval , bo kemp v Zirovnici dostal nejakou dotaci , tak se to zatepluje a predelava ,zjistim termin do kdy to bude hotovo a dam vedet. Teda pokud tam alespon par lidi bude mit zajem prijet
spidys psal:Ondráš:
Jasný, akce budou celej rok, ale jak píše Osiris, myšleno to je jako čistě na BP akce. Tim, že v červenci snad budou Killeři, pak LBW, pak možná FF, jestli Deny bude chtít v červnu dělat Žirovnici, pak mi logicky vychází jako nejvhodnější termín květen, kdy se žádná BP akce zatim neplánuje a tak by se mohli v hojnym počtu lidi dostavit, natěšený na navázání klasický Masofky na začátek sezony, tak jak se dřív dělalo.
Osobně, když to uděláš na srpen, pak plno lidí který si budou vybírat jednu max dva srazy do měsíce, pojedou spíš na FF (jestli bude) než na Masofku. Protože FF je už zajetej, lidi věděj co vod toho čekat a Masofka nejspíš tak nebude Masofka.
Je mi jasný, že seš limitovanej i termínem z hotelu, ale zas to neni jedinej hotel v ČR na takovym místě. A dělat striktně Masofku podle termínu jednoho hotelu mi příde šílený.
pochybuju, že FF letos bude...
Život je boj-mašina je nej!!!
spidys psal:Ondráš:
Já v jiným hotelu na Vysočině nikdy nebyl. Ve výše zmíněném hotelu jsem 2x byl a nemůžu si stěžovat. Přijde mi to lepší než jen tak střílet od boku, ale pokud máš nějaké kontakty a chceš mi pomoct s organizací, tak se tomu nebráním.
2 Deny1234: Pokus se prosím co nejdřív. Kdybys červnový termín vypustil, tak bych ho klidně vzal (nebo se o něj pokusil), ale myslím, že v kempu budou chtít mít na sezonu otevřeno.
Zdarec, nechci se vnucovat, je tady možnost to udělat u nás http://www.del-fuego.cz/
spaní pod střechou nic moc soukromý, ale jinak dobrý. Dá se zařídit živá muzika, sociálky jsou v novotě. Stanů se dá postavit kolik chceš a kdyby nás bylo dost tak se dá areál zavřít jenom pro nás. Je teda blbý že to není uprostřed republiky a někdo to bude mít dál, ale zato se dá naplánovat moc pěkný ježdění po Jeseníkách a za hubičku domluvit selátko nebo dvě, vybavení na to je.
Provozovatel je taky motorkář, takže by měl pochopení.
SuJazuwaki (Člen) 06.02.2014 08:22:43 Offline |
Ondráš psal:Sujazuwaki - ten je všude
Co dodat
SuJazuwaki
Ondráš psal:spidys psal:Ondráš:
Je mi jasný, že seš limitovanej i termínem z hotelu, ale zas to neni jedinej hotel v ČR na takovym místě. A dělat striktně Masofku podle termínu jednoho hotelu mi příde šílený.Já v jiným hotelu na Vysočině nikdy nebyl. Ve výše zmíněném hotelu jsem 2x byl a nemůžu si stěžovat. Přijde mi to lepší než jen tak střílet od boku, ale pokud máš nějaké kontakty a chceš mi pomoct s organizací, tak se tomu nebráním.
2 Deny1234: Pokus se prosím co nejdřív. Kdybys červnový termín vypustil, tak bych ho klidně vzal (nebo se o něj pokusil), ale myslím, že v kempu budou chtít mít na sezonu otevřeno.
Tak jsem mu dneska volal , a rekonstrukce bude hotova do konce kvetna . To znamena ze pokud bude zajem tak se to muze zase udelat nekdy v tom cervnu , klidne v mensim meritku a rad prijedu i na tu tvoji akci , Kaleb neni nikdy dost
2 Daniel: Mám už nějaký nápad v hlavě, takže díky za nabídku, ale určitě se toho nevzdávej. Nevím jestli si někdy na nějakém pičosrazu byl (možná jo, nevím...), ale vyjádření, že jako "majitel bude mít pochopení", "já dělám v pohostinství 20 let, mě nic nemůže překvapit"... Bych si rozmyslel. Ale jinak díky za nabídku. Pokud Tě to bude držet i dál, tak můžeš něco uspořádat na vlastní triko.
2 Deny: Docela bych potřeboval vědět, jestli do toho teda půjdeš, nebo ne... Nerad bych pak, aby se 2 akce setkaly třeba ve 2 týdnech. Neprospělo by to ani jedné.
Já se co nejdřív pokusím zjistit termíny květen-září a pak z toho něco vyplodit.
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2014 06:43:03 Offline |
Filous psal:...sem na tom jag Husky, moc rát dondu, pokud nebudu něgde fpryč nebo nebudu nasuchu s prachama...a je mi jedno, esi to bude v Ledči nebo v ňáký jiný prdeli
prachy nejsou nikdy , to tě neomlouvá ...trochen utrhneš rodině a dem sa vožrat
jak myslíš že to delaj tátové vot rodin - alkoholici ?
( např: ..to máme na uhlí
..ále co ...seru na to - zimy už stejně nejsou , co bejvaly
..tak budou chodit ve svetru ,no )
hlemejzd999 psal:Filous psal:...sem na tom jag Husky, moc rát dondu, pokud nebudu něgde fpryč nebo nebudu nasuchu s prachama...a je mi jedno, esi to bude v Ledči nebo v ňáký jiný prdeli
..tak budou chodit ve svetru ,no )
Jak vožrat,ve vedlejším vlákně jsi psal,že to nebudeš letos s tím chlastem přehánět
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2014 07:36:49 Offline |
Libor nx psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...sem na tom jag Husky, moc rát dondu, pokud nebudu něgde fpryč nebo nebudu nasuchu s prachama...a je mi jedno, esi to bude v Ledči nebo v ňáký jiný prdeli
..tak budou chodit ve svetru ,no )Jak vožrat,ve vedlejším vlákně jsi psal,že to nebudeš letos s tím chlastem přehánět
to sem myslel jako , že né všechny tři dny
Ondráš psal:2 Deny: Docela bych potřeboval vědět, jestli do toho teda půjdeš, nebo ne... Nerad bych pak, aby se 2 akce setkaly třeba ve 2 týdnech. Neprospělo by to ani jedné.:help:
Já se co nejdřív pokusím zjistit termíny květen-září a pak z toho něco vyplodit.:help:
...tak to udělejte spolu s Dennym v Žirovnici a nemusíme se jebat na hotelu za 400,- na noc :-D:-D:-D ....bez jídla :-D
Mour psal:Ondráš psal:2 Deny: Docela bych potřeboval vědět, jestli do toho teda půjdeš, nebo ne... Nerad bych pak, aby se 2 akce setkaly třeba ve 2 týdnech. Neprospělo by to ani jedné.
Já se co nejdřív pokusím zjistit termíny květen-září a pak z toho něco vyplodit....tak to udělejte spolu s Dennym v Žirovnici a nemusíme se jebat na hotelu za 400,- na noc ....bez jídla
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tákže... S pánem jsem si psal.
Ve zkratce:
Pátek příjezd, večeře (guláš nebo řízek) od 18h do 22h a pro opozdilce bude ještě pár porcí i po 22h.
Sobota snídaně 8h-11h s česnečkou. Pak volná zábava a asi motoorienťák.
Večer grilování (kuřecí, vepřové je jasné, kdo bude chtít rybu, hovězí nebo klokana tak se mi nahlásí předem, pečená kolena nebo žebra když bude zájem, pro býložravce třeba smažák).
Neděle snídaně ve stejný čas + bramboračka a pak pomalu odjezd.
Možnost vybrat i z normálního jídeláku co mají.
Pivo Pilsner Urquell, Svijany, Bernard, rumu a zelené vezme víc, bar bude otevřen dokud tam někdo bude sedět, pro kuřáky jsem domluvil, že nakoupí i nějaké cigarety.
Jestli vás napadne něco co by tam mohlo být navíc, tak dopište. Prej se bude snažit to splnit. Přemejšlel jsem gilovat sele, nebo alespoň kýtu, ale ty kousky na grilu mě přijdou takové flexibilnější.
Ubytování: hotel, chaty a stany pro socky. Na stany tam prej je tak 7-8 míst. Cena je v jednání, ale chatka bude stát o něco víc než polovina ceny za noc v hotelu. Stany pro socky nejspíš zdarma.
A to nejdůležitější, termíny:
9.5 - 11.5.
Červen plný
Červenec jsem nechtěl
15.8.-17.8.
5.9. - 7.9.
19.9. - 21.9.
Mě se třeba líbí ten první zářijový termín, ale asi by možná šel i ten první květnový. To teda zase bejvávala Jedovnice, ale ta nevím jestli bude... No vyjádřete se sami.
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2014 14:12:31 Offline |
mě září
Banditatom (Člen) 07.02.2014 14:30:35 Offline |
Ondráš psal:Květen, srpen, září... To mě bylo úplně jasný, že jak dám vybrat, tak se nedohodneme.
jojo demokracie je k hovnu
já letos maltu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Na osobu:
Hotel:
2 noci se snídaní a večeře v pátek - 1 030,- Kč.
1 noc se snídaní 460,-
Chatky:
2 noci se snídaní + večeře 630,- Kč
1 noc se snídaní 260,-
Stan:
2 noci se snídaní + večeře 430,- Kč
1 noc se snídaní 160,-
Do pondělka tu nechám volnou diskuzi. V úterý objednám termín.
Peníze se budou vybírat předem, kdo zaplatí a nedojede přispěl na Maldu.
Stránky: 1