Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Dotaz na redukční ventil

morganzd (Člen)
07.02.2014 19:19:14

Dotaz na redukční ventil

Zdar,
určitě se tu najde někdo, nějakej airbrusher či stříkač, kdo ví o co jde, tak prosím o radu. Já jsem hledal, ale nenašel...
Koupil jsem redukční ventil s odlučovačem. Zatím nemám udělané napojení na flašku s tlakem, takže nevím, jak odzkoušet zda je ok (kupováno na aukru).
Když ucpu výstupní díru a fouknu hubou do vstupní, fučí to i z toho čudlu, kde by se měl vypouštět kondenzát či co (označeno šipkou). Šroubování s ventilem na to nemá vliv, furt to tam fučí a mě se zdá, že by nemělo. Je to pokažený, nebo je to způsobený tím nízkým tlakem, kterej moje huba vyprodukuje?
Díky předem good

GSF 600 S '99
morganzd (Člen)
07.02.2014 19:19:36

Re: Dotaz na redukční ventil

Obrázek je zde...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2762_rv.jpg

GSF 600 S '99
osiris (Člen)
07.02.2014 19:28:28

...tak za něj zatáhni

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
morganzd (Člen)
07.02.2014 20:18:41

zatáhnout nejde, jen o kousek zatlačit (je tam pružina), ale fouká to z toho furt

GSF 600 S '99
osiris (Člen)
07.02.2014 23:06:45

...myslel jsem zatáhnout ve smyslu pomoct tý pružině zvýšit přítlak do těsnícího sedla ...jinak tam klidně může bejt bordel, nějakej otřep, špona, nebo špatnej "o" kroužek, porušený sedýlko (dosedací plocha)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
morganzd (Člen)
08.02.2014 13:08:25

Nevim jak to myslíš smile2 zatáhnout prostě nejde. Měl jsem to rozebraný jak to šlo a žádnej bordel tam neni.
Když dovnitř té výpusti (zevnitř má závit) zatlačím štoubovákem, tak se to zacpe, ale pružina to zase vrátí. Možná že když se to připojí na tlak, tak to bude v cajku. Uvidim.

GSF 600 S '99
Bedřich (Člen)
10.02.2014 00:20:03

zašroubuj co to jde  -  jestli to bude fouka okolo pořád, zatahej,zatlač za ten čudl. Jestli si nic nestane, celý ten spodní díl rozeber a vyčisti. Pak to zase vyzkoušej. Když to bude foukat, tak to  vyhoď.

dole (na tom nejnižším výstupku)  to má foukat JEN když taháš nebo zatlačíš

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
morganzd (Člen)
10.02.2014 16:45:46

Připojil jsem to na tlak a už to neuniká. Když do toho foukám hubou, tak jo.
Takže to je tím tlakem. Je to v cajku. Eši ono to nebude nějaký takový to automatický vypouštění, kdy se to vypustí vždy, když se přestaně dělat.
Díky

GSF 600 S '99

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS