Nejsi přihlášen
Re: Valentýn.....
V Budapešti jsem spal na studentské koleji (ale měla nádherný výhled), Wroclaw společný 1 sprchový kout pro asi 40 lidí, v Moskvě jsem měl koupelnu bez umyvadla, tady v Praze plíseň, švábi, nefungující topení nebo vlezlá domácí...
To je všude něco.
Já jsem nenáročný.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zzzmrzlinar (Člen) 12.02.2014 15:13:01 Offline |
když je to kokot a balí vlastní manželku a eště na Valentýna
![]() |
Banditatom (Člen) 12.02.2014 15:46:25 Offline |
Ondráš psal:V Budapešti jsem spal na studentské koleji (ale měla nádherný výhled
), Wroclaw společný 1 sprchový kout pro asi 40 lidí, v Moskvě jsem měl koupelnu bez umyvadla, tady v Praze plíseň, švábi, nefungující topení nebo vlezlá domácí...
To je všude něco.
Já jsem nenáročný.
njn pak, že pražákum je hej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Honzik8719 (Člen) 13.02.2014 10:51:56 Offline |
Kukii psal:serte na émerický svátky, šukat se dá celý rok.....
emerický?
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Kukii psal:serte na émerický svátky, šukat se dá celý rok.....
emerický?
Kdo byl sv. Valentýn?
Sv. Valentýn byl katolický kněz ve starém Římě, k jehož životu se pojí mnoho zajímavých legend. Jedna z nich praví, že sv. Valentýn měl zázračné léčivé schopnosti, díky kterým uzdravil mnoho lidí. Později však byl uvržen do žaláře a následně zemřel mučednickou smrtí. Z jiné legendy se zase můžete dozvědět, že uzdravil nevidomou dívku. Zatímco křesťané to považovali za zázrak, pohani se rozhněvali a nechali Valentýna setnout mečem.
Svátek zamilovaných
Kněz Valentýn prý potají oddával mladé páry. Proto den sv. Valentýna je svátkem zamilovaných na celém světě. V novodobé historii se svátek rozšířil až počátkem 20. století. Walter Scott, člověk, který tuto tradici obnovil, neměl však původně zcela čisté úmysly. Byl podnikatelem, který se ocitl na pokraji krachu, a tak začal prodávat zamilované dárky, přáníčka a postaral se tak o to, aby se tradice vrátila zpět mezi lidi.
Od té doby se svatý Valentýn slaví nejen v Americe, ale i v Evropě.
z toho vyplývá, že jsem asi pohan či co
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
Banditatom (Člen) 13.02.2014 12:08:37 Offline |
Bud klidna takovych je nas vice
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1