Nejsi přihlášen
Re: přírustek do garáže...
To seš vodvážnej,plánovat něco s tímto povozem napřezrok
Nechcu ti kazit radost z nákupu,ale aby to nedopadlo tak,že tě mladej pošle doprdele
Netuším za co se to prodává,ale není lepší volba třeba yamaha YBR125 nebo suzuki GN125,nebo teda nějakej ten skůtr
Fsadím boty,že by mladej rači uvítal třeba to hondí XL(nebo XR?nevím přesně) ve stopětadváce...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mladej byl na letošek připravenej na Simsona. Když viděl tohle, nebyl proti. Motka stála 12.000, což je místní cena za lepšího Simsona. Tohle je 4-takt, 5kvalt...
Samože jsem sháněl nějaký recenze. Kromě mě to mají v Práglu dvě autoškoly jako výcvikový vozidla. Z jedný mi napsali, že za pět let neměli jedinou poruchu. Což mi stačilo jako pochvala...
God Gave me Everything I want
zzzmrzlinar (Člen) 15.02.2014 20:06:10 Offline |
přesně tak, Kymcouni nejsou žádný sráče na rok. Na daný účel a za tydle kačky je těžko něco lepšího
...lepčí neš Dandyna nebo fichtl...nebo neš jakákolif dvojtaktní mrdka s kerou bys měl víc starostí neš s Korejcem...sicejc se mi zrovna todle dyzajnovje nelíbí, ale mladej bude určitě vodvařenej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zzzmrzlinar (Člen) 17.02.2014 20:43:55 Offline |
tak jsem viděl Kymcouna na živo, a musím říct, že celkem fajné. Čopráci nejsou můj šálek, ale normálně bych skoro řek že se mi tenhle prcek líbí.
Stránky: 1