Nejsi přihlášen
Re: novej klíč
No dneska asik nikde
PS: já s XJčkem objel asi 4 klíčnictví, a v každém po mě chtěli cca 300kč. Pak jsem natrefil na jedno kde mi paní řekla-- přijedte s motkou a dáme to dokupy. Pak zkoušela a brousila a zase zkoušela a brousila a byl do 30 minut yamahaklíč hotov. Vzala si 100kč.
S Béčkem jsem tam jel rovnou a byl za 120kč. Švára tam jel s hondou vfr8vtec a taky do 150kč. Je tam taková starší paní, ale fakt moc ochotná.
https://maps.google.com/?ie=UTF8&ll … ,,0,-21.17
sou různí lidé mezi námi
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2013 12:02:33 Offline |
jak psal Zdeněk objet jednoho dva a jeden to udělá za dobře..na bandita jsem neplatil víc jak 120
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...já myslím, že mu nejde zrovna o to kde to udělaj jenom za to kilo, ale kde to udělaj vůbec, aby nemusel objíždět zámečnictví a zkoušet kde na to budou mít polotovar, kde mašinu a kde si na to troufnou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...já myslím, že mu nejde zrovna o to kde to udělaj jenom za to kilo, ale kde to udělaj vůbec, aby nemusel objíždět zámečnictví a zkoušet kde na to budou mít polotovar, kde mašinu a kde si na to troufnou
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2013 17:38:01 Offline |
Baltazar psal:osiris psal:...já myslím, že mu nejde zrovna o to kde to udělaj jenom za to kilo, ale kde to udělaj vůbec, aby nemusel objíždět zámečnictví a zkoušet kde na to budou mít polotovar, kde mašinu a kde si na to troufnou
jako šablona klíče neni problém to ti udělaj všude.problém je ,že motorkový jsou delší kvůli zámku řidítek a to právě všude nemaj....takže pokud nenarazíš v prvnim budeš jich muset objet stejně víc a cena víc jak za 150 je zlodějina pokud ho nepotřebuješ urgetně.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1