Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » novej klíč

Baltazar (Člen)
24.12.2013 11:01:44

novej klíč

kde udělaj mladýmu novej klíč k B6?

The father of the little princess of the dawn
Zdeněk (Člen)
24.12.2013 11:23:05

Re: novej klíč

No dneska asik nikde bigsmile

PS: já s XJčkem objel asi 4 klíčnictví, a v každém po mě chtěli cca 300kč. Pak jsem natrefil na jedno kde mi paní řekla-- přijedte s motkou a dáme to dokupy. Pak zkoušela a brousila a zase zkoušela a brousila a byl do 30 minut yamahaklíč hotov. Vzala si 100kč.
S Béčkem jsem tam jel rovnou a byl za 120kč. Švára tam jel s hondou vfr8vtec a taky do 150kč. Je tam taková starší paní, ale fakt moc ochotná.

https://maps.google.com/?ie=UTF8&ll … ,,0,-21.17

sou různí lidé mezi námi
Zdeněk (Člen)
24.12.2013 11:29:18

sice je to daleko, ale když mi pošleš víčko nádrže a ojetý klíč, tak ti to tam hodím bigsmilebigsmile

sou různí lidé mezi námi
Zdenák (Člen)
24.12.2013 11:30:04

Nejsem si jistej, ale nevím zdlai Baltz pojede 400 km pro klíč.....
Jo jo někteří lidé přes salát ani už nevidí... bigsmile

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
K.a.s.y.m. (Člen)
24.12.2013 12:02:33

jak psal Zdeněk objet jednoho dva a jeden to udělá za dobře..na bandita jsem neplatil víc jak 120

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
24.12.2013 16:20:39

...já myslím, že mu nejde zrovna o to kde to udělaj jenom za to kilo, ale kde to udělaj vůbec, aby nemusel objíždět zámečnictví a zkoušet kde na to budou mít polotovar, kde mašinu a kde si na to troufnou smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Baltazar (Člen)
24.12.2013 16:29:00

osiris psal:

...já myslím, že mu nejde zrovna o to kde to udělaj jenom za to kilo, ale kde to udělaj vůbec, aby nemusel objíždět zámečnictví a zkoušet kde na to budou mít polotovar, kde mašinu a kde si na to troufnou smile1

The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen)
24.12.2013 17:38:01

Baltazar psal:

osiris psal:

jako šablona klíče neni problém to ti udělaj všude.problém je ,že motorkový jsou delší kvůli zámku řidítek a to právě všude nemaj....takže pokud nenarazíš v prvnim  budeš jich muset objet stejně víc a cena víc jak za 150 je zlodějina pokud ho nepotřebuješ urgetně.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš (Člen)
27.12.2013 16:07:51

Baltazar psal:

kde udělaj mladýmu novej klíč k B6?

Já kdysi nechával dělat kopii klíče v takový unimo buňce u Tesca na Zličíně. Za 120 kč a udělali to na počkání. Myslím, že tam jsou furt.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Wohnout (Člen)
27.02.2014 10:50:45

Zdar, jenom info k tomuto tématu pro českolipáky - klíč na starýho kulta mi udělali za 70 vočí v Český Lípě, v zámečnictví u vodního hradu. Vykroužili mi i náhradní wod givi kufru... good

kratas (Člen)
27.02.2014 13:35:06

Předělej spínačku a máš to skoro zadarmo smile1

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_223940174.jpg

za 25,- smile1

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS