Nejsi přihlášen
Re: Dejte si se mnou...
A neboj za pár tejdnů si deš pro dalšího....my to vydrželi asi 4 tejdny, takže netruchli dlouho a vyber dalšího, ať si zase můžeš nadávat co sis to na sebe ušil
ps. rači jinou rasu bo to stejně bude uplně jinej pes, tak aby nebyly tendence "srovnávat"
Banditatom (Člen) 02.03.2014 21:21:21 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2014 23:39:15 Offline |
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
..vím přesně jak ti je.....už to mám párkrát za sebou..... dej si pořádně
chce to hned dalšího hafana....jinak budeš dlouho v pérdeli...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
bylo to fakt drsný, odlecili jsme nádory a když se to začalo zlepšovat, tak přišla mrtvice a projevy den ode dne horší...
dalšího pesana zatím neplanujeme, máme ještě bigla,takže o radost i "radost" máme postaráno
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Drž se, taky sem si tím prošel , kolikrát si vzpomenu a rad bych vratil cas, bohuzel to nejde
Mour psal:....
Lihy:
nepaněmáju co je na tom divnýho? Prostě když nám umřel jezevčík po 15 letech, tak jsme pořídili zase jezevce a neubráníš se tomu, že bys nesrovnával... tohle by neudělal a ten to dělá, tohle by udělal a tenhle ne.... Pak jsem vyženil kníračku (zlatej pes) a taky jak Šílenej, nádory atd. když se kouknu zpět měli jsme to "rozhodnutí" udělat dřív a pes nemusel jen kvůli naší "lásce" rok trpět. No a doma bylo prázdno, tak jsme pořídili zase další chlupatou pohromu (podle zkušenosti s jezevcem, jsem chtěl jinou rasu bo je blbost snažit se předělat psí osobnost podle jeho předchůdce a když je to uplně jinej pes, tak prostě nemáš tu tendenci to dělat a co ti přijde jiný hodíš na rysy plemene :) )... a jako všichni je to zase zlatej pes
Tak co je na tom divnýho?
Lihy psal:Mour psal:....
Lihy:
nepaněmáju co je na tom divnýho? Prostě když nám umřel jezevčík po 15 letech, tak jsme pořídili zase jezevce a neubráníš se tomu, že bys nesrovnával... tohle by neudělal a ten to dělá, tohle by udělal a tenhle ne.... Pak jsem vyženil kníračku (zlatej pes) a taky jak Šílenej, nádory atd. když se kouknu zpět měli jsme to "rozhodnutí" udělat dřív a pes nemusel jen kvůli naší "lásce" rok trpět. No a doma bylo prázdno, tak jsme pořídili zase další chlupatou pohromu (podle zkušenosti s jezevcem, jsem chtěl jinou rasu bo je blbost snažit se předělat psí osobnost podle jeho předchůdce a když je to uplně jinej pes, tak prostě nemáš tu tendenci to dělat a co ti přijde jiný hodíš na rysy plemene :) )... a jako všichni je to zase zlatej pes
Tak co je na tom divnýho?
...já myslel, že ausííí , tak je teda vše OK
Stránky: 1