Nejsi přihlášen
výměna svíček na B1250
tak vsichni uz jezdi a ja celou sobotu a nedeli v garazi,ach jo
dneska jsem chtel vymenit svicky na 1250 a ono ouvej, ty krajni teda fakt nevim jak dostat ven kdyz tam zavazi trubka ramu,ja vim sam su trubka ,ale nevim co s tim, v manualu jsem se dozvedel tak velky ho-no,muzete mi nekdo napsat jak pro debila jak ty ku-vy dostanu ven a pak zas zpet,proste nemam misto kudy vytahnout faju pac po 3cm narazim na ram,snad nebudu spoustet motor dolu,diky moc kazdymu za odpoved
Re: výměna svíček na B1250
Rum cajs: diky moc za odpoved,ale me se zatim nedari ani vytahnout tu faju na ni je nejaka gumova ochrana a ta mi uplne znemoznuje tu faju nebo civku nebo co to je vytahnout ,abych se dostal vubec ke svicce,moje nervy
ale rozhodne diky za podporu, zitra pokracuju
Já mám sice 650 , ale to je stejný . Pořádně to chytni prackama a tahem nahoru celou faju vytáhni i s tím krytem okolo fajky, popřípadě gyglej do stran a táhni nahoru. Drží to na svíčce a také v deklu docela fest. Já to občas máznu silikonovým olejem a jde to pak lepší ven - myslím tu plochu kolem krytu fajky a deklu .
Pak si zkontroluj zda kabel do fajky máš dobře dotažený, jen abys pak nepičoval, že ti to občas nedává jiskru. Mě to také nešlo vytáhnout po sezóně a podemotáži jsem jsem pak zjistil, že mi nedrží fajne kabel ve faji a musel jsem jej trošku zkrátit, bo to bylo na kablu k faji vychlemtané.... tož tak
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
No vidíš, šikula. Ještě párkrát to urobíš a budeš mistr .
Počkej až si budeš měnit vzduchový filtr, to je pak "jebačka". Japonec nakonec tam nenechal ani zblo místa navíc!!! . Chce to nervy, klid a přesnost....
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
To Kratas: tak ten vzduchac jsem delal o den driv jak ty svicky ,nechal jsem si pres noc zmagnetizovat krizak a slo to v poho, ted me jeste ceka namontovat padaky Fehling a to bude taky asi masakr,pac navod v CZ ani nahodou a kdyz jsem to dnes zkousel na necisto tak to zrovna dvakrat nepasuje hlavne ten plechovy drzak na leve strane ma nejaky divny uhly ohnuti a ta zavitnice co me k tomu pribalily ta me teda dorazila, to nemohli udelat kulatinu a jen na koncich zavit?a to ma jako drzet motor jo? ale jinak se uz tesim jak se v sobotu konecne svezu a taky co tam udelaji ty svicky Brisk,jestli to prida aspon par kobyl,pak poreferuju a halvne taky ten Scorpion esli me bude slyset a nebude tam dira ve vykonu
Já jsem šel po dlouhých probdělých nocích u internetu do Akrapoviče. Je to hukot, a když vyndám DB killer, tak je to mazec...ale to je jen tak na okruh nebo na chvilku, protože po cca hodině jízdy mám hlavu jak balon - docela řev.
Jinak s DB killer pohoda a hlavně ten lauf má super hmotnost oproti originálu .
Jinak svíce a ostatní díly preferuji raději origo...je to sice dražší, ale nejsou trable.
Uvidíš co ten Scorpion..
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2014 07:52:52 Offline |
kratas psal:Já jsem šel po dlouhých probdělých nocích u internetu do Akrapoviče. Je to hukot, a když vyndám DB killer, tak je to mazec...ale to je jen tak na okruh nebo na chvilku, protože po cca hodině jízdy mám hlavu jak balon - docela řev.
Jinak svíce a ostatní díly preferuji raději origo...je to sice dražší, ale nejsou trable.
Uvidíš co ten Scorpion..
Coz vejfuck bude v pohode jen nechapu proc si ho nekdo koupi a pak tam nechava ty db vlozky aby to jako nervalo...ale s Briskama nemam az tak dobrou zkusenost..dali max 10tis. A sli do kopru..origo dali 30tis.pak ta tretinova cena ztraci smysl.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2014 10:01:14 Offline |
Tak to ja to mam trosku jinak ja ocekavam hlavne funkcnost dyzajn je az to posledni a hlucnost je bezpecnostni prvek..aspon o me auta vedi ;-)
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2014 10:18:29 Offline |
K.a.s.y.m. psal:kratas psal:Já jsem šel po dlouhých probdělých nocích u internetu do Akrapoviče. Je to hukot, a když vyndám DB killer, tak je to mazec...ale to je jen tak na okruh nebo na chvilku, protože po cca hodině jízdy mám hlavu jak balon - docela řev.
Uvidíš co ten Scorpion..Coz vejfuck bude v pohode jen nechapu proc si ho nekdo koupi a pak tam nechava ty db vlozky aby to jako nervalo...ale s Briskama nemam az tak dobrou zkusenost..dali max 10tis. A sli do kopru..origo dali 30tis.pak ta tretinova cena ztraci smysl.
ja sem vlozky nekam hodil do skrine a mam ted opacnej problem , ze bych je jen na technickou namontoval , abych jako ucinil predpisum za dost , ale treba v Humpolci je po mne nikdo pred dvema rokama nechtel
jinak me se zda , ze ten vejfuk poradne neslysim( hraje sice pekne nahlas )...jak jedu dopredu , tak ten zvuk jde dozadu a neni to ono ...jeste ten vitr do blembaku ...
musim to nekomu pucit , aby s tim prolit kolem me , jak je hezky slyset z dalky
makovice mi taky huci z toho kravalu pri jizde , ale vo tom to je
...dybych chtel tichej , tak tam necham origo
dyž to z křižovatky vohulim ( a neupadnu pri tom ) , tak je efekt dostatecnej
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
je tak...ale pokud jedeš někam na delší vejlet a potkáš třeba kluci policisští rakouští, tak jim moc nevysvětlíš, že tomu hluku ujíždíš . V některých věcech nemají fakt pochopení
tak jsem to dnes poprve projel po tech vsech upravach a musim rict ze s tim Scorpionem jsem nadmiru spokojen,je me slyset a pri uplnem zavreni plynu to aj streli do laufu,no proste parada,vykonu to ma taky dost a pekne se to rozjede aj na 6ku,jeste koupit novy gumy a zacit stradat do prasatka na benzin
..když jsme u těch "laďáků"..
..doufám,že je měníte za origo a zachováváte ten rozdíl úhlů
mezi laufem a podsedlovkou jako u origa..
..pokud ano,tak moje estetické cítění,omlouvám se za svůj názor,dostává
řádně na prdel..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
ja mojeho Scorpiona musim nechat tak jak byl origo pac potom by zas byl problem tam nasadit bocni kufr, vis? aj tak tam je mezi laufem a kufrem asi 5cm mezera tak-ze asi budu muset ten kufr ze spodu nejak ochranit proti teplu
pro Kasyma: ty svicky Brisky jsem nekupoval kvuli financ. uspore ,byly stejne drahy jak ty japonsky ale nekde jsem tu cetl ze to vyresilo nejaky drobny problemy s chodem motoru a taky proc nepodporit ceskeho vyrobce,uvidim co vydrzi
hlemejzd999 (Člen) 08.03.2014 06:48:55 Offline |
kratas psal:je tak...ale pokud jedeš někam na delší vejlet a potkáš třeba kluci policisští rakouští, tak jim moc nevysvětlíš, že tomu hluku ujíždíš . V některých věcech nemají fakt pochopení
proto mám dvě vložky ...jednu s menšíma dirkama a jednu ještě s menšíma ...homologovaný
jen momentálně nevim v který krabici
hlemejzd999 (Člen) 08.03.2014 07:02:38 Offline |
Pšán psal:..když jsme u těch "laďáků"..
..doufám,že je měníte za origo a zachováváte ten rozdíl úhlů
mezi laufem a podsedlovkou jako u origa..
..pokud ano,tak moje estetické cítění,omlouvám se za svůj názor,dostává
řádně na prdel..
jak to myslis ? jako takhle uhel ?
to ani jinak nejde ne , kdyz mas drzak porad stejnej na stupacce
..Too Zufin:
praktickou stránku kvůli těm kufrům chápu,zvláště pak,když ty origa jsou tak dlouhé..
osobně kufry nepoužívám,takže to pro mě ztrácí význam a ten úhel mi neladí..
..Too Dan:
ano,přesně tohle..
SV to má v origu stejně..podsedlovka s laufem se rozchází,lauf končí půl metru za
motorkou,a áno,má jen půl motoru (na celý jsem neměl)
Laďák mám taky chycený na originál držáku na stupačce,ale ten úhel se dá srovnat..
A jelikož doba velí zkracovat,kromě odchodu do důchodu,tak i s tou délkou jde
něco udělat..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 08.03.2014 12:37:09 Offline |
Filous psal:...Brisky nahovno, Fehlingy nahovno, střílení do laufu nahovno, rozdílnej úhel vejfuku a potsedlofky nahovno...ale to já jen tag, že du zrovna kolem
...jen fčely sou na med ... a ten je taky nahovno.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.03.2014 15:52:08 Offline |
já třeba mám jinej úhel vejfuku než podsedláku a mě se to líbí
jinak já brisky koupil ,že byli levnější,ale bohužel šli strašně rychle do prdele,ale třeba to někomu funguje..nemám problém s podprou českejch výrobců ale musí to fungovat
tak kdyz budou stat brisky za houby tak neni problem dat na dalsi sezonu NGK,retez taky davam CZ ,filtry Hiflo,tak a du se projet a uz se tesim na tu strelbu pri zaklapnuti plynu z meho Scorpiona to je balzam na usi,nikdy pred tim jsem nemel ladak tak si to tedka musim vychutnat
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2014 09:21:52 Offline |
Filous psal:...taky jezdim čezeťáckej řetěz a koupim ho zas, nemam trabl, ale u svící se mi cokolif jinýho neš NGK nevosvječilo...thats all...
řetězy fungujou
Stránky: 1