Nejsi přihlášen
Tank protektor
Vietnamce oslovila firma, co umí tank protektory ( to je ta věc, co chrání nádrž před pošrábáním od zipu na bundě ), že by nám udělala speciání kousek.
Vypadalo by to asik takhle, ale design by byl náš, čili asi Bandit pičo ...
Otázka zní, chceme to ? Kolik lidí by vo to stálo ?
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2011 06:32:57 Offline |
Re: Tank protektor
protektor s Bandit logem se koupit dá..ten jsem měl na B6 a stál asík 400 peněz takže jestli bude Bandit Pičo a za podobnou cenu jdu do něj..když už to budu mít na sedačce proč ne na nádrži
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2011 08:40:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:protektor s Bandit logem se koupit dá..ten jsem měl na B6 a stál asík 400 peněz takže jestli bude Bandit Pičo a za podobnou cenu jdu do něj..když už to budu mít na sedačce proč ne na nádrži
tak kecám..stál míň http://obchod.bikerscrown.cz/print-cg-s … 1529332939
Lihy psal:Filous psal:Kuba B12 psal:stačilo by Bandit Owners Club
...
hele a co pod to Bandit Owners Club napsat ještě Zplozenci pekla...jako aby to mělo takovej trochu šmrnc a vzbuzovalo ryspekt ne?
...jo...a nebo "Satan je náš hodnější brácha"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:
...hele a co pod to Bandit Owners Club napsat ještě Zplozenci pekla...jako aby to mělo takovej trochu šmrnc a vzbuzovalo ryspekt ne?
...jo...a nebo "Satan je náš hodnější brácha"
drsňáci
to už tam radši napište
Mrdat a rum!
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 01.04.2011 10:53:56 Offline |
oujééé
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jaster psal:já už mám nějakou dobu, 2x sem ho přelepoval nevýhoda transparentních, jsou vidět bubliny a ještě když neni nádrž v pořádku jako moje. tady je po prvním pokusu
http://img.motorkari.cz/upload/images/d … .jpg?76823
bubliny máš vidět protože si lepil nasucho
...a bude hůř!
karlos100 psal:Jaster psal:já už mám nějakou dobu, 2x sem ho přelepoval nevýhoda transparentních, jsou vidět bubliny a ještě když neni nádrž v pořádku jako moje. tady je po prvním pokusu
http://img.motorkari.cz/upload/images/d … .jpg?76823bubliny máš vidět protože si lepil nasucho
vim, právě proto jsem další pokus už lepšil s jarovou vodou
motto "Vem za heft a val"
no, podle toho, co psal, by byla cena někde mezi 250-300, čili někde u toho Bajkrskrámu, ale to jejich je podle mě hnusný ...
zkusim se zeptat, esli by nešlo udělat třeba tři designy, ale nemam hotovej ani jeden :(
o5 ste se neshodli :) o5 ste mi nepomohli :) o5 dík :)
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 01.04.2011 17:03:45 Offline |
huskyb12 psal:no, podle toho, co psal, by byla cena někde mezi 250-300, čili někde u toho Bajkrskrámu, ale to jejich je podle mě hnusný ...
zkusim se zeptat, esli by nešlo udělat třeba tři designy, ale nemam hotovej ani jeden :(
o5 ste se neshodli :) o5 ste mi nepomohli :) o5 dík :)
o5 nemáš zač
huskyb12 psal:o5 ste se neshodli :) o5 ste mi nepomohli :) o5 dík :)
ty vole co tam chceš vymejšlet za dizajn? jako ten tvar je buřt, flákni to přes některej z bandit motivů a je to ne? Možná by bodla i varianta alte kartofel hlavně tam nedávej pohled na bandita zepředu zezdola, nebo jak to bylo
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 02.04.2011 11:09:01 Offline |
kdyby někdo věděl vo něčom na autobus nezlobil bych se
Banditatom (Člen) 02.04.2011 18:34:36 Offline |
Kožak psal:Banditatom psal:kdyby někdo věděl vo něčom na autobus nezlobil bych se
možná bych eště někde našel štíplej lístek
...štíplí lístek si strč víš kam
Banditatom psal:kdyby někdo věděl vo něčom na autobus nezlobil bych se
Pokud sháníš protektor na autobus, tak to dělaj u kousek od Vás.
http://www.3csad.cz/index.php?module=Pa … topic_id=5
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom psal:kdyby někdo věděl vo něčom na autobus nezlobil bych se
to budeš muset na www.vsenaautobus.cz
Ondráš:
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 03.04.2011 10:35:18 Offline |
dostanete na čumák
Banditatom (Člen) 03.04.2011 11:32:23 Offline |
libac22 psal:taky docela ujde http://www.motoobchod.cz/data/products/det_26519.jpg
...
Banditatom psal:libac22 psal:taky docela ujde http://www.motoobchod.cz/data/products/det_26519.jpg
...
ale ... já bych spíš z tý ceny , kolem 7set
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:taky docela ujde http://www.motoobchod.cz/data/products/det_26519.jpg
kýýýýč
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 03.04.2011 12:06:47 Offline |
mr.BSE psal:libac22 psal:taky docela ujde http://www.motoobchod.cz/data/products/det_26519.jpg
kýýýýč
hns velebnej ane hnus
zzzmrzlinar (Člen) 03.04.2011 19:34:17 Offline |
LIBAC - ty woe, hnusnější fakt už neseženeš
zzzmrzlinar (Člen) 03.04.2011 22:13:11 Offline |
libac - no jesli bych si jako moh vybrat, tak kvůli mě ani nemusíš
SLUGI psal:...těm starším sorry že je to sem musím dát zas, ale ti mladší asi furt neví že ten správnej "pičo tankpad" je prostě tentok
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_tp.jpg
Kde se to dá koupit?Já to chci!!
Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod.
Monty psal:SLUGI psal:...těm starším sorry že je to sem musím dát zas, ale ti mladší asi furt neví že ten správnej "pičo tankpad" je prostě tentok
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_tp.jpgKde se to dá koupit?Já to chci!!
to vystřihni z Lea néé
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 07:34:55 Offline |
PFremer psal:Hlavně ať je černej, bo carbonovej...
Ty barevný sračky jsou fakt hnusný
ty voe černou kdes to viděl
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 07:35:21 Offline |
SLUGI psal:...těm starším sorry že je to sem musím dát zas, ale ti mladší asi furt neví že ten správnej "pičo tankpad" je prostě tentok
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/39_tp.jpg
jo jo to je vono
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Hlavně ať je černej, bo carbonovej...
Ty barevný sračky jsou fakt hnusnýty voe černou kdes to viděl
Když je teda řeč vo
Tak přej existujou i černý, kámoš řikal, že jich je prej víc, některý jsou dokonce i růžový a tak... Samo, že tomu nevěřim, na co si nešáhnu...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Hlavně ať je černej, bo carbonovej...
Ty barevný sračky jsou fakt hnusnýty voe černou kdes to viděl
Když je teda řeč vo
Tak přej existujou i černý, kámoš řikal, že jich je prej víc, některý jsou dokonce i růžový a tak... Samo, že tomu nevěřim, na co si nešáhnu...
a to se chceš ženit?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:
ty voe černou kdes to vidělKdyž je teda řeč vo
Tak přej existujou i černý, kámoš řikal, že jich je prej víc, některý jsou dokonce i růžový a tak... Samo, že tomu nevěřim, na co si nešáhnu...a to se chceš ženit?
Si spadnul z jahody ne?
Já se neplánuju ženit... a jestli to tak někdy vypadalo, tak se vomlouvám.
Jako chodit s holkou za ruku to jo, ale proč se hned ženit???
PFremer psal:XJelen psal:PFremer psal:
Když je teda řeč vo
Tak přej existujou i černý, kámoš řikal, že jich je prej víc, některý jsou dokonce i růžový a tak... Samo, že tomu nevěřim, na co si nešáhnu...a to se chceš ženit?
Si spadnul z jahody ne?
Jako chodit s holkou za ruku to jo, ale proč se hned ženit???
hele nejni to ani tejden cos tady řešil dilema jestli můžeš jet se zmrzlikem ven bo musíš někam na koníčky nebo co a následně jsi nás před něčím varoval nebo se pletu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:PFremer psal:XJelen psal:
a to se chceš ženit?Si spadnul z jahody ne?
Jako chodit s holkou za ruku to jo, ale proč se hned ženit???hele nejni to ani tejden cos tady řešil dilema jestli můžeš jet se zmrzlikem ven bo musíš někam na koníčky nebo co a následně jsi nás před něčím varoval nebo se pletu
To jóó, dělal jsem si prdel...
Mě by do chomoutu nedostala ani nová bandaska.
Jinak máš pravdu, to jsem psal
zzzmrzlinar (Člen) 05.04.2011 10:51:22 Offline |
No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
Jen aby jako někdo nedělal moc velký ramena
jináč hoši, ani černá píča přece nejni černá, to ví i malé dítě (i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou)
zzzmrzlinar psal:No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
jináč hoši, ani černá píča přece nejni černá, to ví i malé dítě (i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou)
Vůbec netušim kdo to může bejt...
zzzmrzlinar psal:No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
..."i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou" ...myslels že to maj jag dyš sekneš do jater???
třeba úplně sama doma nebyla,a při návratu vyrušil v nejlepčím
...a bude hůř!
Filous psal:zzzmrzlinar psal:No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
jináč hoši, ani černá píča přece nejni černá, to ví i malé dítě (i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou)..."i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou" ...myslels že to maj jag dyš sekneš do jater???
ježíšikriste to je cyp
karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
jináč hoši, ani černá píča přece nejni černá, to ví i malé dítě (i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou)třeba úplně sama doma nebyla,a při návratu vyrušil v nejlepčím
To nevíš, že když se vracíš domů, tak by si měl nejdřív zavolat...
Dělám to tak a jsem v klidu.
Filous psal:zzzmrzlinar psal:No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
jináč hoši, ani černá píča přece nejni černá, to ví i malé dítě (i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou)..."i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou" ...myslels že to maj jag dyš sekneš do jater???
ty seš debil viď? my je máme dneska k vobědu, to se zas budu celou dobu u jídla tlemit jako magor
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 05.04.2011 12:06:09 Offline |
Filous - úplně přesně i když vo rozdílech v barvách by nám moh detailněji pohovořit OSI jako odborník (na barvy samozřejmě myslím)
mě to někdy připadalo, jako dyby ta růžová byla lehce "stříklá" nádechem modrofialový, asi jako vod většího prokrvení při "polechtání".
PFremer - radši vymejšlej kam vyrazííme v tu sobotu než abys poučoval starý pardály vo nebezpečnosti manželství I když já bych měl asi taky držet hubu, jsem si našel vo 13 mladší babu (když jí bylo 17) abych jako měl jistotu, že nebude votravovat se svatbou a podobnejma pastma, ale jak jsem se debil přepočítal
slušný jak jsme tu zas zamrdali Huskyho seriózní téma vo tankpadech kechama vo cundách.
XJelen psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
ty seš debil viď? my je máme dneska k vobědu, to se zas budu celou dobu u jídla tlemit jako magor
...dobrou chuť
Jak se vždycky takové solidní téma dokáže zvrhnou v bohapustou konverzaci vo kundách a šukání co?
XJelen psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
...s kečupem?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 12:23:25 Offline |
No ty voe
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 12:28:04 Offline |
PFremer psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:No já teda nechci nikoho jmenovat, to né, ale je tu mezi náma jeden člen, kerej si sice nedělní projížďku nakonec prosadil, ale Cínovecké zatáčky a přijížďku po Reichu už se mnou už nedal, že přítelkyně byla chudák sama doma.
Jak se vždycky takové solidní téma dokáže zvrhnou v bohapustou konverzaci vo kundách a šukání co?
No co co..je to pořád k tématu je tu řeč o Bandit
osiris psal:XJelen psal:Filous psal:
..."i když trochaj rozdíly v odstínech a tónování té růžové tam jsou" ...myslels že to maj jag dyš sekneš do jater???ty seš debil viď? my je máme dneska k vobědu, to se zas budu celou dobu u jídla tlemit jako magor
...s kečupem?
ale fuj!
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 13:22:37 Offline |
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:
ty seš debil viď? my je máme dneska k vobědu, to se zas budu celou dobu u jídla tlemit jako magor...s kečupem?
ale fuj!
třeba to tak má rád
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:
ty seš debil viď? my je máme dneska k vobědu, to se zas budu celou dobu u jídla tlemit jako magor...s kečupem?
ale fuj!
...jasně ,lepčí už taký jako trocha jetý(á) tagže s tatarkou
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2014 18:12:49 Offline |
to voživim...nejakej tip , nebo vobchod s hezkym tankpadem ? ten muj je uz od zacatku dojebanej , tak potrebuju nejakou inspiraci , gdo co máte ? ...kde ste ho koupili ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1