Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » HORKA VODA NEJDE DO CHLADICA

Licko66 (Člen)
15.03.2014 19:00:41

HORKA VODA NEJDE DO CHLADICA

Caute. Mam taky problem. Jedna sa o Suzuki GSF 650S Bandita, rv:2007. Prave ho skladam. Problem je v tom ze mi nejde tella vida do chladica....motor sa pekne cely zohreje....ale hned zapina ventilator ale vodny chladic je pritom stale studeny....je v nom voda.
Preto sa pytam:
- treba nejako odvzdusnit obvod chladiacej kvapaliny? Ako ano...tak ako?
- alebo je to iba spatny termostat? Ak ano? Co je termostat, iba to vicko, kade sa nalieva voda?

Este podotknem...moto dlho stala....bola to buracka aa chladic bol KO, tak som ho vymenil...diky.

Motorkári sa delia iba na dve skupiny: 1.) tí, ktorí už padli 2.) tí,      ktorí ešte len padnú.
Filous (Člen)
15.03.2014 20:06:08

Re: HORKA VODA NEJDE DO CHLADICA

...vodvzdušňovák tam nejni, termostat je nat motorem s nalejvacim votvorem, tagže správně tipuješ "tam co je víčko"...můžeš tam mít bublinu, pomačkej hadice, dolej aš pot víčko, dolej ekspancku a projeť to, pag uvidíš...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Licko66 (Člen)
15.03.2014 20:09:48

Som vytiahol komplet ten termostat....a robi to to isteee....hadice od vodnej pumpy su akoby studene....zeby vidna pumpaaa?

Motorkári sa delia iba na dve skupiny: 1.) tí, ktorí už padli 2.) tí,      ktorí ešte len padnú.
Licko66 (Člen)
15.03.2014 20:12:09

Ono to v podstate akoby vobec necirkulovalo ta voda...

Filous (Člen)
15.03.2014 20:27:11

...eště mě napadlo, esi nemáš problem s čidlem teploty, páč dyš ti spíná vjetrák na studenym chladiči??? ...f čerpadle bych problem nehledal...

Licko66 (Člen)
15.03.2014 20:46:19

Noooo ono je to hore uplne vrete....nad motorom co su hadice....ale dole okolo vodnej pumpy je to studene...takze akoby so necirkulovalo...

Filous (Člen)
15.03.2014 20:54:37

...to čerpadlo můžeš skusit rozhodit, má to nucenej pohon, mohla by bejt prasklá vrtulka nebo střiženej zajišťovací čep vrtulky, nic jinýho tam nejni, kontrolou nic neskazíš, ale..........

Licko66 (Člen)
15.03.2014 22:28:49

No tak chalani....isiel som davat dole tu vodnu pumpu....a zistil som ze to MAA odvzdusnovaci srobik a je to na tej vodnej pumpe.....takze som to odvzdusnil a uz to ide jak maaaa....takze sme zase o nieco muudrejsiii...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS