Nejsi přihlášen
![]() |
Spidermila (Člen) 14.04.2007 08:57:13 Offline |
Re: Okolo Ova - nikdo ???
Rendy psal:To bych mohl stihnout , někde vás tam najdu , přifičím od Fulneku ...
Raděj si vem na někoho (třeba Kellyho) číslo. Není totiž úplně přesně jasné, v kolik tam bude(m).
(já ani nevím že bychom tam jeli... pokud je to teda ta vyjížďka na ecce homo... nebo o sobě Kelly mluví ve třetí osobě
)
![]() |
Spidermila (Člen) 19.04.2007 10:46:02 Offline |
Tak v sobotu jsme v Ostravě a jdem se projet tak od 15 do 19 hod.
Kdo se přidá? nebo co se kde koná?
![]() |
Spidermila (Člen) 20.04.2007 07:45:56 Offline |
A kam zajedem? Nějaké nápady?
Mě vždycky napadne Hradec n. Moravicí, ale tam jsem byl celkem nedávno...
Pšán :
Když už náhodou nemáš ten cyklus - co takhle přijet v 09.30 hod. v sobotu na Shell v Havířově (za kruháčem směr Ostrava)?Kožuch musí do Žiliny, takže farplan je Bílá, Makov, Bytča, pak ev.Žilina (nebo pošleme Kožucha samotného a on nás pak dojede
), no a pak co?Přece P.Bystrica, Rajec, Fačkovské sedlo a HARMANEC tam a zpět no né?No ano!
Přidáš se?Počítej cca 450 Km!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Pšán :
Když už náhodou nemáš ten cyklus- co takhle přijet v 09.30 hod. v sobotu na Shell v Havířově (za kruháčem směr Ostrava)?Kožuch musí do Žiliny, takže farplan je Bílá, Makov, Bytča, pak ev.Žilina (nebo pošleme Kožucha samotného a on nás pak dojede
), no a pak co?Přece P.Bystrica, Rajec, Fačkovské sedlo a HARMANEC tam a zpět no né?No ano!
Přidáš se?Počítej cca 450 Km!
..Nó,kolečko jak malované,ale mi pasuje to odpoledne,bo ráno mám ještě povinnosti..svatba
..takže mám o5 smolíka
..a nebo taky né..viz Lihy
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
![]() |
Spidermila (Člen) 20.04.2007 08:46:31 Offline |
Takže si dáme nějaké menší odpolední kolečko
Ale kam?
Tak já nevím , třebááá je to jen návrh , je mi to jedno , něco kdo každý zná , mariánskohorská Aralka ??? Nevím co je to ted , ale byla to Aralka Co vy na to ??? Když tak navrhněte něco jiného ....
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
![]() |
Spidermila (Člen) 21.04.2007 07:41:24 Offline |
Jojo, Aralka směrem na Přívoz. OK. Ve tři tam.
stavte se ,sadim brambory ... ,jinak je tu u nas na pujčovně motokar u albrechtiček závod profi motokar ,včera jsem tam byl a sviští jim to jako kráva ,,tož tip na trip ...a jestli tu pojedete tak vam budu mavat z modreho zetora a tiše skučet že nemužu jezdit ...
![]() |
Spidermila (Člen) 21.04.2007 11:47:58 Offline |
Tak už to není Aralka, ale OMV. Dneska jsem kolem toho jel.
Takže ať vás to nemate ;-) sraz na OMV
Rendy psal:Zítra se zajedu mrknout na ten Kajlovec , ale až po poledni , protože dopoledne jedu na Prašivou , pokecsraz veteránu , takže kdyby někdo ....
Co je tam zajímavýho docela hledám námět na projížďku...
Nebo nevíte někdo o nějaé pěkné trase okolo ovy (mistku)?
Fik : Mohl ses mi ozvat na tlf , dnes jsem neměl čas abych seděl na netu , byli jsme s Pavlínem na tom Kajlovci a potom projíždka , zastávka u FFFiata
, výýýborné kafíííčko na zahrádce
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
Rendy psal:Fik : Mohl ses mi ozvat na tlf , dnes jsem neměl čas abych seděl na netu , byli jsme s Pavlínem na tom Kajlovci a potom projíždka
, zastávka u FFFiata
Tak to se příště ozvu na dnešek jsem měl naplánovanou trasu na bumbalku velké karlovice a vsetín ale nějak se nevydařilo počasí...
Jo a Rendy jak se dostanu nejlíp na vystaviště v ostravě kvůli too Wevi pořád nějak laboruju s nej cestou... ostravu ještě moc neznám na které ulici je vstup?
Rendy psal:Fik : Mohl ses mi ozvat na tlf , dnes jsem neměl čas abych seděl na netu , byli jsme s Pavlínem na tom Kajlovci a potom projíždka
, zastávka u FFFiata
Ahoj...a stihl jsi to..tam dojet na projíždku,nebo na Jahoding?Já tam byl a bylo to super...akorát bez motorky,na tu jsem se byl dneska podívat a vypádá to že snad bude do 14dnů jezdit....
Tak dnska krásnejch 220Km byla to super projížďka
a co vy ostatní?
Tak jsem se těšil na ostravu že pojedu na Wevi a ono začlo chcat no prostě humus... aspoň že jsem v pátek stihnul 150km
Rendy, ani nevíš, jak bych už rád (třeba s tebou) vyrazil kamkoli, motka snad už konečně bude příští víkend v cajku, ještě mi chybí pár maličkostí, posílají mi to odněkud z Čech, tak to trvá
Mimochodem možná budeš vědět o jaký stroj jde, modrá 6N (2T 4356), koupil jsem ji od jistého Tomáše D., neměl ji náhodou od tebe?
Pořárá to Andrew odsud
http://forum.motorkari.cz/viewtopic.php … 85#p281785
tak se tam přidej já bych jel hned ale sjou dvě potíže tatík jel na bandasce na slovensko a já mám v pondělí zkoušku...
Vím že to sem sice nepatří ale nechtěl jsme zakládat nové téma...
Nemáte někdo z okolí ostravy na B6 namontovaný vyfuk Ixil?
ideální by bylo kdyby byl na B650...
chtěl bych s nejdřív poslechnout zvuk než do něj pujdu...
Stránky: 1