Nejsi přihlášen
Bandit 650S nedobíjí
Zdravím, mám dotaz, po zimě jsem nabil baterku (r.v. 2009), motorka v pohodě nastartovala. Po ujetí asi 100km, šla nastartovat jen po dobití aku (asi 12,7V), po zapojení klesne napětí na 12 až 12,2V - svítí světla. Jakmile motor běží je na svorkách pouze 11,8 až 12,2V i při 4000 ot. Baterii jsem dal na proměření, prý je vpořádku dle zátěžového měření. Tak asi regulátor napětí nebo alternátor? Pojistku jsem našel 1 pod sedlem. Bandit 650S vodník, r.v. 2008. Díky za nápady na co se podívat.
Bandita-michal (Nový člen) 16.03.2014 21:47:49 Offline |
Re: Bandit 650S nedobíjí
Tak zrovna na Bandasku 650 r.v.2008 byla svolávačka na regulátory dobíjení. Mám totiž přesně tenhle ročník a regulátor mi měnili tušim že v roce 2011. Máš to od novýho a nebo je to ojetina ? Byl už měněnej regulátor ? Jestli ne tak by ti pravdě podobně ještě i dnes měli v zastoupení Suzuki dát regl novej ( podle VINka si to zjistí)... ale netušim jestli to funguje i takhle zpětně.
Re: Bandit 650S nedobíjí
...esis nekoupil f ofiko síti, tag prodejce nejspíš ani nic vjedět nebude, páč se k němu ta informace nedostala, bo dybys koupil u ofiko dýlera, tag by ti sami volali a pozvali by tě na výměnu automaticky...na druhou stranu by ti tu výměnu měl udělat ofiko servis dle VINu i dyš si koupil u "šeďáka", páč se jedná vo celosvjetovou svolávačku stejně jako se teď naposledy měnili brzdový pumpy na Gixerech, tam se taky nigdo neptal votkunda ta mašina pochází...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1