Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2014 17:28:43 Offline |
Re: dilema při výběru kombošky
Kožak psal:hlemejzd999 psal:SLUGI psal:
... zas není takovej problém ten sucháč odpárat, ale vzhledem k tomu že člověk nikdy neví (jako jesltli nezačně používat slajdry) tak se prodávaj i kožený flastry na ty sucháčeněkde tu ty kožený placky mám ,dybys je potřeboval :)
no nikam je zatim nevyhazuj
zejtra se pojedu podivat na ty kalhoty ,...teda esli mi vodepíšou , že je v tej Kutnej Hoře maj na prodejně , pak mi nezbyde nic jinyho , než pokracovat dal do Mlady Boleslavi do jinyho vobchodu ...kurva to tu nejsou nejaky poradny vobchody bliz ? ..secko okolo curakova
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2014 21:20:53 Offline |
VikecB12 psal:Petr J. psal:...můj slavný němcký textil - FLM...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 092298.jpgTak proti tomu teda zlatý PSIčko,tam se mě to jen jakoby zašpinilo/odřelo a víc nic Myslím na mojim kompletu,kterej sem si nechal šit někdy ve dvaceti letech a dodnes v něm jezdím Ale loni sem si koupil jednu fakt levnou dlouhou textilní bundu nějakýho noname výrobce a toe katastrofa Horko jak v prdeli a vo bezpečí si myslím svoje Takže nadále jezdím ve starejch hadrech a tuhle mrdku použivám jen když je chladno No a su na vážkách,kterou bundu si koupit,jestli relyčko v černožluté k mé 100gs,nebo relyčko šedočervený k GSA Nebo žádný a pak koupit nějakou voranžovou hadru...
ty voe ty .nemas co premejslet jaky hadry na vrtuli...tam existuje jedina varianta vlastne dve..bud origo BMW a nebo Touratech
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2014 10:53:47 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:ty voe ty .nemas co premejslet jaky hadry na vrtuli...tam existuje jedina varianta vlastne dve..bud origo BMW a nebo Touratech
...na vrtuli je těch správných značek víc....třeba Stadler, Rukka...
No ja
Napsal jen ty kterych si vsimam na nech zbohatlikach cyo si rikaj motorkari..
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2014 13:51:10 Offline |
tak sem se byl v tej Kutnej Hoře podivat - obchod je to pjeknej , kalhoty na prodejně nejsou ,ale tak jsem si vozkoušel ty samý , jen novej model za 5900,- ...ten mi pasuje , tak ve stredu by mely bejt ty zlevneny za tech 3500,- ...ja myslim ze za ty prachy 4SR ujdou , no ni ?
dal jsem mu zalohu a holt tam sjedu jeste jednou .
ale nejde mi do hlavy jedna vjec - proč to ty čůrácí nečíslujou vsichni stejně ? ...ta moje bejvalá americká kombineza z Pakistánu měla číslo 54 ...teda byla mi už echt těsná , ale jedu sezonu bych v ni snad ještě dal , bracha si privez ted MBW Gold Shark 58 ta mi byla akorat , ted jsem dneska vozkoušel tuSR a mam 60 ...to přece neni možný
to čísluje nejakej negramot vsem firmám a strilí ty velikosti jen tak vod voka ?
no nic , to ja jen tak
ale gatě sou to pjekný
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2014 13:54:04 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2014 14:16:30 Offline |
SLUGI psal:... hele a nebude vono to tím že furt tak nějak "rosteš" a proto furt navyšuješ to číslo velikosti
... 54 - 58 - 60 ...
jako během tejdne jo ? tu kombi jsem prodal predevcirem , to mi byla rikam tesna , ale v pohodě by to jeste dala , ten den jsem zkousel brachovu 58 a dneska 60 ..jo a o dylce ani nemluvim . to bych vyzved na prvni misto ! - každá jiná ! 58 MBW dlouhá , 58 4SR krátká , pakistán 54 tak akorát
prostě na piču , no ale co ...vážim tak nejak furt stejně , jen se mi to stehuje po těle nahoru dolu
...ted je to tak v půlce
šnek - jenom detail... čtyři roky stará (nošená) 54 se rovná nový minimálně 56 (klíďo i víc). Rozdíly samosebou mezi výrobcema jsou, jenom pozor na to, co to udělá po roce nošení! Legendární můj nákup u Louis první kůže, kdy mi Zvíře řeklo, že mám zkoušet velikosti a až nebudu moc zapnutej dejchat, tak o jednu velikost vejš Dodnes jsem mu za to vděčnej, protože přes veškerej počáteční vejsměch krušnohorskejch hovad mám kombu bez "pytle na prdeli" a sedí jak má i po šesti letech.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:šnek - jenom detail... čtyři roky stará (nošená) 54 se rovná nový minimálně 56 (klíďo i víc). Rozdíly samosebou mezi výrobcema jsou, jenom pozor na to, co to udělá po roce nošení! Legendární můj nákup u Louis první kůže, kdy mi Zvíře řeklo, že mám zkoušet velikosti a až nebudu moc zapnutej dejchat, tak o jednu velikost vejš Dodnes jsem mu za to vděčnej, protože přes veškerej počáteční vejsměch krušnohorskejch hovad mám kombu bez "pytle na prdeli" a sedí jak má i po šesti letech.
...ten direktór má recht
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2014 09:06:30 Offline |
Filous psal:XJelen psal:šnek - jenom detail... čtyři roky stará (nošená) 54 se rovná nový minimálně 56 (klíďo i víc). Rozdíly samosebou mezi výrobcema jsou, jenom pozor na to, co to udělá po roce nošení! Legendární můj nákup u Louis první kůže, kdy mi Zvíře řeklo, že mám zkoušet velikosti a až nebudu moc zapnutej dejchat, tak o jednu velikost vejš Dodnes jsem mu za to vděčnej, protože přes veškerej počáteční vejsměch krušnohorskejch hovad mám kombu bez "pytle na prdeli" a sedí jak má i po šesti letech.
...ten direktór má recht
já vim..to mi řikal taky tenkrát prodejce a dodneška jsem neměl na prdeli pytel taky , jen sem z ní vyrost no..
jako na prdeli a v nohou to bylo v ólrajtu, ale pres ruce v predlokti uz jsem ji stezi zapnul a v ramenou mušel jsem vyndat ty vnitrni chrániče ...uz mi byla daleko tesnejsi , nez jsem ji kupoval
a ještě nezbytné foto ...
Filous psal:XJelen psal:šnek - jenom detail... čtyři roky stará (nošená) 54 se rovná nový minimálně 56 (klíďo i víc). Rozdíly samosebou mezi výrobcema jsou, jenom pozor na to, co to udělá po roce nošení! Legendární můj nákup u Louis první kůže, kdy mi Zvíře řeklo, že mám zkoušet velikosti a až nebudu moc zapnutej dejchat, tak o jednu velikost vejš Dodnes jsem mu za to vděčnej, protože přes veškerej počáteční vejsměch krušnohorskejch hovad mám kombu bez "pytle na prdeli" a sedí jak má i po šesti letech.
...ten direktór má recht
najednou
ale di, Ty brepto ...
XJelen psal:šnek - jenom detail... čtyři roky stará (nošená) 54 se rovná nový minimálně 56 (klíďo i víc). Rozdíly samosebou mezi výrobcema jsou, jenom pozor na to, co to udělá po roce nošení! Legendární můj nákup u Louis první kůže, kdy mi Zvíře řeklo, že mám zkoušet velikosti a až nebudu moc zapnutej dejchat, tak o jednu velikost vejš Dodnes jsem mu za to vděčnej, protože přes veškerej počáteční vejsměch krušnohorskejch hovad mám kombu bez "pytle na prdeli" a sedí jak má i po šesti letech.
Jelene, toto má jeden háček. Nesmíš si ji zkoušet na podzim a na jaře se pak divit... Bohužel muj problem...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hlemejzd999 psal:kua ste mě postrašili s tema fotkama ...no asi pujdu do tech koženejch legín , ale serou me tam ty sucháče na slajdry - já to nepotrebuju
A co tyhle nad těma přemejšlim já, jestli se mi bude chtít a zbyde patřičnej vobnos
honza1977 psal:hlemejzd999 psal:kua ste mě postrašili s tema fotkama ...no asi pujdu do tech koženejch legín , ale serou me tam ty sucháče na slajdry - já to nepotrebuju
A co tyhle nad těma přemejšlim já, jestli se mi bude chtít a zbyde patřičnej vobnos
hlemejzd999 (Člen) 19.03.2014 20:19:19 Offline |
tak kurva to je neco s kalhotama ...dneska jsem tam byl pro ně si je vyzvednout a nakonec sem je nevzal - ty šedesátky starší model jsou jinak šitý , než ty nový , a i když je to prej jakože stejný , tak ty vetší 60 jsem sotva zapnul přes boky , ty 58 novej model sem zapnul a zas byly krátký hodně nad kotníkama a navíc se mi nelíbily ty závodnický kolena ...ty chrániče u tech novejch modelů jsou hrozně vystouplý a delá to skoro další nohu - to je tak pro smrže , nebo na vokruh , tak jsem chtel prave ten starší model s tim normálnim kolenem .
ty velikosti proste flákaj na ty cedule , jak se jim zlíbí
aby vod jedný firmy dvoje kalhoty měly takovýhle rozdíly - to mi ho teda vyndej
nakonec jsem vzal vot Džestra MBW 58 , který mi seděj na prdeli hezky
mrdat kalhoty vole do píči
jdu si votevřít po tej anabázi bahno
hlemejzd999 (Člen) 19.03.2014 20:35:53 Offline |
Stránky: 1 2