Nejsi přihlášen
Chladič oleje
Zdar , nevíte někdo hošani s jakého roku pasuje olejový chladič na bandasku od roku 2005 a dolů ?? praskla mi ta hliniková ( či co to je ) příruba co je k ní přišroubovaný ten protikus s hadicí,no a chčije to !!! nevíte o někom kdo by mohl mít ??? DÍÍÍÍÍKES.
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 18.05.2009 22:06:45 Offline |
Re: Chladič oleje
copak nějak se nám to sype
a jinak s jakehokoliv
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...fšechny vzducháče maj chladiče stejný...teda samože B6 a B6.5 maj menčí neš B12, ale kupříkladu na SACS 650 pasuje chladič z B6 r.v.95...to samý na B12 K6 je stejnej chladič jako třeba na B12 r.v. 97...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tady novej cena lidová http://www.rdmoto.cz/eshop/chladice/93-29
Filous psal:...fšechny vzducháče maj chladiče stejný...teda samože B6 a B6.5 maj menčí neš B12, ale kupříkladu na SACS 650 pasuje chladič z B6 r.v.95...to samý na B12 K6 je stejnej chladič jako třeba na B12 r.v. 97...
Není pravda. Ted sem se na to byl dívat v garáži,K6 má chladič vo něco širší než B12 97, B6 01 ho má aji nižší tuším vo dvě žebra. Takže mám doma 3 bandity-3 různý chladiče. Zamenit by to ale asi šlo,teda pokud by se to vzalo aji s hadicama.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:...fšechny vzducháče maj chladiče stejný...teda samože B6 a B6.5 maj menčí neš B12, ale kupříkladu na SACS 650 pasuje chladič z B6 r.v.95...to samý na B12 K6 je stejnej chladič jako třeba na B12 r.v. 97...
Není pravda. Ted sem se na to byl dívat v garáži,K6 má chladič vo něco širší než B12 97, B6 01 ho má aji nižší tuším vo dvě žebra. Takže mám doma 3 bandity-3 různý chladiče. Zamenit by to ale asi šlo,teda pokud by se to vzalo aji s hadicama.
...tak to mám potom ňákýho bastarda, páč sem bral mřížku z K1 na mýho K6 a sedí uplně přesně a kreje přesně chladič ...samože B6 má jinej než B12, ale to sem psal...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No taky sem o vikendu hledel o kolik je vetsi chladic mezi B6 01 a B12 06, zkousel sem prirovnavat tu mrizku.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2009 10:38:50 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:...fšechny vzducháče maj chladiče stejný...teda samože B6 a B6.5 maj menčí neš B12, ale kupříkladu na SACS 650 pasuje chladič z B6 r.v.95...to samý na B12 K6 je stejnej chladič jako třeba na B12 r.v. 97...
...tak to mám potom ňákýho bastarda, páč sem bral mřížku z K1 na mýho K6 a sedí uplně přesně a kreje přesně chladič ...samože B6 má jinej než B12, ale to sem psal...
a na to jsi přišel až teď??? jsem ti už psal ,že máš nějakýho hybrida
Ale pěknýho
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 19.05.2009 13:56:20 Offline |
můžu potvrdit.. já mám na B650 K5 kryt z B600 r.v. 98....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zdenek 1 psal:Kelly01 psal:Mám to za pajcku vařený a natlakovaný
A 2 roky klídekAsi tě brzi navštívím !!! nejedeš o víkendu zase někde na eccehomo?
Sundej ho a vodvez do prvního kšeftu kde opravujou chladiče a za pár stovek ho zavaří a votlakujou.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 19.05.2009 18:07:13 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:copak nějak se nám to sype
a jinak s jakehokolivHele neser,že ty vždycky odpovídáš když nemáš,a když sem se tě ptal kdy koupíš tu slibovanou bečku s pivem tak mlčíš jak mrtvej brouk!
ještě jsi se neptal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:copak nějak se nám to sype
a jinak s jakehokolivHele neser,že ty vždycky odpovídáš když nemáš,a když sem se tě ptal kdy koupíš tu slibovanou bečku s pivem tak mlčíš jak mrtvej brouk!
ještě jsi se neptal
ale fík už jo ! a já jsem ti psal taky!
když to jede,je to OK
VikecB12 psal:zdenek 1 psal:Kelly01 psal:Mám to za pajcku vařený a natlakovaný
A 2 roky klídekAsi tě brzi navštívím !!! nejedeš o víkendu zase někde na eccehomo?
Sundej ho a vodvez do prvního kšeftu kde opravujou chladiče a za pár stovek ho zavaří a votlakujou.
To jsem udělal,ale řekli mi že je to v takovém blbém místě že to nejde!!
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2009 07:43:12 Offline |
musíš to z tý motorky sundat pak to třeba půjde líp
Kelly01 psal:zdenek 1
to sou vodborníci
já to měl ve v žebrech a ve vývodu,vylámali voštiny,zavařili,postříkali sprejem na prosak,natlakovali a hotovo
někde u je foto,nebo vyfotím..
Zní to dobře kdo ti to dělal Kelly,že bych tam skočil nebo bych dorazil za tebou,a skusil bych to tam nechat (pokud by ti to nevadilo) ???
když to jede,je to OK
To Zdenek1,,,,jestli by se Ti hodil s B/6 2002, tak mám starej spravovanej, neteče, pak sem koupil novej a motku prodal, jezdil jsem na něm 5let bez problému, tak bych Ti ho moh nechat, ale posílat ho poštou nebudu, buďto přijet, nebo po někom poslat. Zdenek.
Zdenek psal:To Zdenek1,,,,jestli by se Ti hodil s B/6 2002, tak mám starej spravovanej, neteče, pak sem koupil novej a motku prodal, jezdil jsem na něm 5let bez problému, tak bych Ti ho moh nechat, ale posílat ho poštou nebudu, buďto přijet, nebo po někom poslat. Zdenek.
Díky za nabídku,už jsem něco sehnal ale rád bych taky ten starý opravil,kdy by to šlo.
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2011 12:06:20 Offline |
motory jsou uplně stejný a pokud budeš na rok 01- dávat chladíš z 96-00 tak musíš dát i trubky a hadice,ale fungovat to bude v pohodě
K.a.s.y.m. psal:motory jsou uplně stejný a pokud budeš na rok 01- dávat chladíš z 96-00 tak musíš dát i trubky a hadice,ale fungovat to bude v pohodě
Tak som aj myslel, ze zozeniem si hadice. Tiez viem, ze motory su rovnake, ale preco potom sa zmenil chladic?
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2011 12:53:21 Offline |
tref psal:K.a.s.y.m. psal:motory jsou uplně stejný a pokud budeš na rok 01- dávat chladíš z 96-00 tak musíš dát i trubky a hadice,ale fungovat to bude v pohodě
Tak som aj myslel, ze zozeniem si hadice. Tiez viem, ze motory su rovnake, ale preco potom sa zmenil chladic?
evoluce
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2014 17:50:54 Offline |
helejte se ,nevedel by nekdo takhle z hlavy , nebo jinak , jakej rozmer ókruhu je ten pod chladičem na tech trubkách ? ...pojedu do městečka a nemam to rozebrany a tak bych potreboval takhle naslepo strelit ten rozmer a koupit dva kousky ...jen to tam po rozebrání a zastamdání trochu rosí , tak bych to teda nekdy vymenil , ale potrebuju je mit doma , az bude cas
je to presne v techhle místech
dík
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 27.03.2014 21:11:38 Offline |
Filous psal:...to rozdělej, sou to dva šrouby
já vim ...já jen ,ze sem linej jak prase dneska ... snad zejtra
hlemejzd999 (Člen) 29.03.2014 10:11:44 Offline |
tak už to vim ...ty ó kruhy jsou 12 x 2,5 (a koupil jsem ty spešl Viton fluorocarbonový , co vydržej i na tom vejfuku ...fakt tam pořád je )
hlemejzd999 (Člen) 29.03.2014 10:24:51 Offline |
Stránky: 1