Nejsi přihlášen
vibrace a cvakání při řazení
Čus, mám problém s B6. Motor má hrozný vibrace. Když ho šetřim a jedu tak do 5 tis tak je to v poho, ale pak když přidám víc tak chytne vibrace a nejvíc znatelný je to po ubrání plynu. Například když bych chtěl vytočit jedničku, tak už při 7 tis je to hroznej rachot a pak s pořádnym majznutim tam padne dvojka. Takže už mám skoro strach to vytočit a jezdim jen takovej šolich. Nejklidnější je to asi na 6tku, kdy vibrace někdy nejsou a někdy jo a dost znatelně. Spojku mám kapalinouvou z B12 a rozvodoďák má najeto tak tisícovku.
Re: vibrace a cvakání při řazení
Nechapu jak do B6 muzes dat ovladani z lanka na kapalinu u spojky
Nejak jsi to tam naiplementoval z gsxr , ti neporadim to chce slyset a videt
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2013 12:37:14 Offline |
podle toho jak to pises to spis vypada ze mas neco nekde povolenyho..zkus prejit drzaky motoru atd.teprve pak byc zacal resit jestli to nekde v motoru
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
selgy psal:možný to taky je, až se dostanu domu tak zkontroluju, nejlíp asi točit motorem na stojanu ne?
jak psali vejš, na hlavní stojan a třeba po 10ti cm zkoušet průvěs. Jak bude mít někde větší rozdíly, je to špatně, nedejbože že by byl někde tvrdej, rozuměj bez průvěsu a někde volnej jak kšanda. Taky se musej všechny články krásně hejbat. Dokáže to dělat strašnou paseku, jak kdyby ti někdo mlátil kladivem do motorky...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Tak po půl roce, jsem motorku dostal zpátky od servisáka a nejsem o moc moudřejší Vím aspoň že řetězovkou to neni a cvakání při řazení je normální. Tak zatim asi budu jezdit dál a doufat že se to nerozpadne, páč dávat to zas někomu na takovou dobu už nechci.
Stránky: 1