Nejsi přihlášen
Re: Tož tak
Toto sem bral vot kamosa,je koupena v čr,nebyla bourana(jenom podrenej padák),má ladáky RP,vyhřívaný hefty a vyžší plexi. Akorát má nalítanejch 70 000km,ale motor vrčí dobre.Jenom se s tím jezdí na po zadním
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Treba nas houpe , me se osobne libi vic tvoje bejvala b12S , ale jak to tady rikate proti gustu žádný dišputát
mně tyto stroje nic neříkaj,přijde mi to jako mašina bez koulí,prostě ani černá ani bílá.Sice věřím,že na cestování to musí být skvělé,ale nekoupil bych to a za bandita nevyměnil ani náhodou.ale jak už bylo řečeno,proti gustu... Každej máme jinej vkus a zaplaťinkvizovi je to dobře,páč byzme tu fšici jináč jezdili na stejných strojích a šoupali jednu babu, i když zas byzme si nezáviděli,že jo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:mně tyto stroje nic neříkaj,přijde mi to jako mašina bez koulí,prostě ani černá ani bílá.Sice věřím,že na cestování to musí být skvělé,ale nekoupil bych to a za bandita nevyměnil ani náhodou.ale jak už bylo řečeno,proti gustu... Každej máme jinej vkus a zaplaťinkvizovi je to dobře,páč byzme tu fšici jináč jezdili na stejných strojích a šoupali jednu babu, i když zas byzme si nezáviděli,že jo
...co má Inkviz společného z naším vkusem ... a našima babama
to jo, varan dost žere..znam spoustu lidí, co kvuli spotřebě změnili stroj.
mě se hrozně líbí, ale když sem se na tom svez, tak sem byl dost zklamanej, hlavně podvozkem.
určitě budeš spokojenej, gratuluju
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
No mám tam vzadu plně stavitelnej OHLINS,takže podvozkove je to OK. Nechcu si to nechat doma 5 let,jenom sem si chtel skusit zase neco jinyho a kdyz se me to bude líbyt,koupím novější. A taky byla za supr peníze. Jezdím hlavně ve dvou,takže je to pro nás pohodlnější.A s těma RPčkama to ma boží zvuk Ale v koutku duše porád pokukuju po B12 K6....
na dovolenou super motorka
jestli se někdy potkáme na pičo srazu tak ti pučim moji a nebudeš chtít nic jinýho, jako v mym případě
muj sen byl od roku 99 varan, na podzim sem se svez na bramboře a bylo rozhodnuto
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
ja po bramboráku slintám porád,ale za ty peníze co sem dal za varana bych nekoupil ani 1100GS. Kdyz uz,tak bych chtel 1150GS. Jak bude naka Pičoakce,tak se muzem domluvit,fakt by me zajímalo jak se na lopatě sedí Ale jinak se me ten koráb začíná líbyt čím dál víc.Akorát cekám na sadu gum,abych mohl vlítnout na STK a prihlásit to. Zatím jezdím bez...
to muj bracha by te chvalil jak svina chtel varadero co snad jezdi po silnicich ale nejou penize no.a gs je brachy velkej sen asi jako muj velkej sen je yamaha mt01 jinak moc pekne moto at slouzi dobre a cestovanicko bude urco parada
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
naprosto ti varadero schvaluju.......
jednou na to přijde taky.....kdyby byly prachy, tak už to stojí vedle bandasky....
Stránky: 1