Nejsi přihlášen
Re: brzdové destičky?
a SBS jsou STREET EXCEL ? tady to oznaceni presne sem mel na zadek kdysi me bejvale B6 a spokojenost , takze predpokladam taky na B12 Street excel
nevim prislo me to pocitove ze je to mekci, a pribrzdovalo se me s tim pekne, kotouc to nezralo nebo to nekomu zere kotouce ?
Ondráš psal:ydom psal:...a pískaj
Srazit hrany...
mě to naučilo nebejt pohodlnej a pokaždy, když už mě bolí ruce od tlačící se mladasky,chci ci ulevit a šahnu na ní ona mě bezelstně upozorní krátkým hvizdem,"dej si bacha nebo zase poškrábeš kotouč- hovado"
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:Ondráš psal:ydom psal:...a pískaj
Srazit hrany...
mě to naučilo nebejt pohodlnej a pokaždy, když už mě bolí ruce od tlačící se mladasky,chci ci ulevit a šahnu na ní ona mě bezelstně upozorní krátkým hvizdem,"dej si bacha nebo zase poškrábeš kotouč- hovado"
Jako že mladasce poškrábeš kotouč?
Progear 650 (Člen) 25.07.2008 18:37:21 Offline |
barynek psal:Filous psal:...já sem momentálně spokojenej se sintrovanejma EBC za cca 840,- vočí pár, tj. předek za 1680,- ...
a jak dlouho ti při tvým stylu jízdy vydržej? cca..
neboj se, dost...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:barynek psal:Filous psal:...já sem momentálně spokojenej se sintrovanejma EBC za cca 840,- vočí pár, tj. předek za 1680,- ...
a jak dlouho ti při tvým stylu jízdy vydržej? cca..
neboj se, dost...
Jenže ty pokud je jezdíš taky, tak je to hrubě neobjektivní posouzení, bo tvých 60kg i s bandaskou se na brzdách nemůže vůbec projevit
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 25.07.2008 18:58:14 Offline |
barynek psal:Progear 650 psal:barynek psal:
a jak dlouho ti při tvým stylu jízdy vydržej? cca..neboj se, dost...
Jenže ty pokud je jezdíš taky, tak je to hrubě neobjektivní posouzení, bo tvých 60kg i s bandaskou se na brzdách nemůže vůbec projevit
no tak to sem presne cekal... pockej v pondeli.. dostanes za ucho...
nee, ja jezdim origo... ale zivotnost bude gut podle toho co jsem slysel, ale hlavne ten vykon....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 25.07.2008 19:10:33 Offline |
barynek psal:to Progear - pravda, ty máš skoro novotu
jinak za ucho, no uject ti se svojí váhou nemůžu tak aspoň kličkovat se budu snažit
A žes to čekal, tak to je jedině dobře, bo v tomhle už tě překvapit nemůžu
novotu sice joo, ale už má 30 tis....
váha nehraje roli, ty máš zase 12-tku...
jj, prekvapení to nebylo... ale zapomnel si na heslo, ze se musim poradne nazrat...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:barynek psal:to Progear - pravda, ty máš skoro novotu
jinak za ucho, no uject ti se svojí váhou nemůžu tak aspoň kličkovat se budu snažit
A žes to čekal, tak to je jedině dobře, bo v tomhle už tě překvapit nemůžunovotu sice joo, ale už má 30 tis....
váha nehraje roli, ty máš zase 12-tku...
jj, prekvapení to nebylo... ale zapomnel si na heslo, ze se musim poradne nazrat...
to si necham na příště tak se uvidíme v sosnový, chlape
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 25.07.2008 19:35:43 Offline |
ok... pocasi vypada gut, tesim se....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris psal:...podle toho jak moc a intenzivně brzdíš ;)
(20 - 40 tisíc, kotouče dýl)
tak to znamená,že když sem to kupoval někdo je asi měnil,bo se i po pár tisících ,asi 10000,tvářej na tloušťce jako nové,no nechám to koňovi,až se sjedou budu to řešit a nebo to je tím ,že jezdím pomalu a tím pádem nepotřebuju tolik brzdit
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2008 08:08:05 Offline |
destičky vydrží dost...teda aspon mě....Já na těch co mám najel 32 a ještě je vidět žlábek a to už tam byli když jsem to kopil....jenže je to asi tím ,že jsem turista a moc nebrzdim.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 06.08.2008 21:29:16 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:ale zapomnel si na heslo, ze se musim poradne nazrat...
Jsem rád, že si to pochopil...
Vcera na me mlsne koukal jak zeru housku a nevypadal, ze by to s tim zradlem nejak mooooc pochopil. Dotahoval mi kolo pri vymene retezu a to jsem dneska povolil jednim prstem Az mi na tom bude priste neco delat, v coz samozrejme doufam, tak mu asi privezu nejakej rizek.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Vcera na me mlsne koukal jak zeru housku a nevypadal, ze by to s tim zradlem nejak mooooc pochopil. Dotahoval mi kolo pri vymene retezu a to jsem dneska povolil jednim prstem Az mi na tom bude priste neco delat, v coz samozrejme doufam, tak mu asi privezu nejakej rizek.
O tom dotahování bych za sebe mohl vyprávět...
Ale vždyť se na Honzu podívej... By mohl dělat reklamu na humanitární pomoc pro hladovějící děti.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 07.08.2008 15:49:16 Offline |
Ondras a Nicola:
Nicola: se ti na to priste vyseru az budes neco potrebovat....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 07.08.2008 16:08:08 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:Ondras a Nicola:
Nicola: se ti na to priste vyseru az budes neco potrebovat....2 Nikola: Tak zajeď za mnou...
By chudák dopad.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 07.08.2008 16:31:44 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:By chudák dopad.....
Z bláta do louže... Nemá si na co stěžovat...
Máš recht... Stojím za.... Ale já měl aspon tu výhodu, že v dílně sem měl k dispizici veškerý nářadí....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 07.08.2008 16:41:59 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:Máš recht... Stojím za.... Ale já měl aspon tu výhodu, že v dílně sem měl k dispizici veškerý nářadí....
Udělals mu aspoň kafe?
Vysral sem se na něj, bylo moc vedro....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 08.08.2008 23:08:22 Offline |
Progear 650 psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:Máš recht... Stojím za.... Ale já měl aspon tu výhodu, že v dílně sem měl k dispizici veškerý nářadí....
Udělals mu aspoň kafe?
Vysral sem se na něj, bylo moc vedro....
Aspon, ze do nas u me doma pak trosku padali ty pivka . Pockej priste !! Hodim k tomu na gril jeste neco extremne pikantniho a bude. Co takhle se stavit, az budu mit doma ten novej lauf a dame opet piva a nejakou bastu. A spat tu muzes klidne zase. Ale ted uz zadny mazleni nebude !! Zuzka bude doma !! Takze pssst a vsechno je tajny !
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 10.08.2008 18:20:27 Offline |
Nicola: OK...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2008 07:42:20 Offline |
Sirdman psal:caufec,
máte někdo zkušenost s deskama Goldfren? Viděl jsem je v obchodě za 470,- Tak bych rád věděl jestli za něco stojí.
Díkec
stojí za sou dost tvrdý a berou kotouče
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Omlouvám se, ty destičky Nissin jsou od http://www.bonmoto.cz/
"Není potřeba jezdit rychle, ale dlouho."
Bedřich psal:Brembo? Asi do toho půjdu
koupil jsem je na zadek, a jsou o dost horší než origo, zatímco na předek jsem počechral sintrovaný EBC a brzdí moc luxusně. nechci, aby mě tu někdo kamenoval, ale pokud se trochu ohřejou, zdá se mi, že brzdí i o něco líp..akorát mi nějak ztmavly kotouče,ale jelikož zas takovej brutalista nejsem, zkalením to nebude
Když nejezdím,tak tvořím...
Honzik8719 (Člen) 13.03.2014 16:15:28 Offline |
máte už někdo nějaký reference na Vesrah? podařilo se mi konečně koupit šestipístky a mám v nich tydle desky docela v kloudnym stavu, nechci s nima ale zkoušet výdrž kotoučů...
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:máte už někdo nějaký reference na Vesrah? podařilo se mi konečně koupit šestipístky a mám v nich tydle desky docela v kloudnym stavu, nechci s nima ale zkoušet výdrž kotoučů...
...Vesrah je v pohodě s Japonskou kvalitou, dolítej je
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Honzik8719 psal:máte už někdo nějaký reference na Vesrah? podařilo se mi konečně koupit šestipístky a mám v nich tydle desky docela v kloudnym stavu, nechci s nima ale zkoušet výdrž kotoučů...
...pohoda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
origo desky Tokico sice nejsou pravda nejlevnější, ale brzdí prakticky za všech podmínek bez rozdílu stejně gut a co je taky podstatný, nežerou kotouče.
Nájezd pade na nich není žádnej problém.
Díky kojaksro Štěpáne. Jsem rád, že jsem si při výběru stál při nich a neškudlil.
..co je tohle za zázrak?
..podle ceny to budou asi dřevěné špalky..
http://www.mxtech-eshop.cz/mxtech-eshop … uki+sv+650
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..co je tohle za zázrak?
..podle ceny to budou asi dřevěné špalky..
http://www.mxtech-eshop.cz/mxtech-eshop … uki+sv+650
...Kyoto??? ...prostě normální čína ...ale nekup to, za ty prachy
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
také mi na Bandasce pískají zadní desky. Je to děs, nevím co tam je za desky ještě jsem se nedíval. Dle prvního pohledu mají ještě dobrou výšku. Tak jsem koukak popřípadě bych koupil asi SBSka
mám rád divoké věci........................ a motorky
Stránky: 1