Nejsi přihlášen
Zvednutí řídítek
Ahoj potřebuju poradit jestli jdou nějak zvednout řídítka mám B12 r.v -99 a při trase nad 200 km mě z toho začínají bolet záda má s tím někdo zkušenost??
Popřípadě kde co dokoupit a pod?? Hledal jsem to tady ve staších tématech ale nějak jsem nic nenašel tak jsem založil nové..
hlemejzd999 (Člen) 02.04.2014 20:25:55 Offline |
Re: Zvednutí řídítek
http://www.sumotobrno.cz/www-webreal-cz … ni-riditek
tady jestli si něco vyberes třeba ... jde to do vejsky asi do 3 cm a k tobě asi o 2 ....nebo tak nějak ... jestli mas rovnejsi širší řidítka , tak vyšší a uzsi jsou originály ,nebolej z toho tak za krkem , nebo ty nižší natočit víc k tobě , aby se na tom nesedelo tak dopředu ... nevím jaký tam mas ted .
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 02.04.2014 20:29:00 Offline |
Ha... dole v tom odkazu maj dokonce o 5 cm .
hlemejzd999 (Člen) 02.04.2014 20:36:55 Offline |
ale bacha , když tam dáš ty Vario ( který jsou teda hnusny ) , tak už ti nemusejí stačit lanka a hadice...
Paráda díky za odkaz líbí se mi tyhle
http://www.sumotobrno.cz/www-webreal-cz … u-stribrne
V profilu bych měl mít asi 2 fota tak jestli to z toho poznáš tak se mrkni na ty řídítka co tam mám ja myslím že jsou původni
hlemejzd999 (Člen) 02.04.2014 21:30:57 Offline |
no z ty fotky toho picu poznam , ale zdaj se dost široký
a votevřený a s tou hrazdou originály nejsou, leda by tam byla pridana samostatne ...
Na tom předku je toho nepůvodního víc,nejen řídítka
Budou tě limitovat hadice od brzd a svazky elektriky k přepínačům. Zkus si řídítka odšroubovat a vyzkoušet kolik ti to povolí zvednutí,ať nevyhazuješ peníze zbytečně.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1