Nejsi přihlášen
odvzdušnění brzdy
gdysi mi říkal Jiřina, že dá přes noc na páčku stahovák a ráno temu eště upustí, že pak je to echt odvzdušněné. psal to gdesi aj Sršeň. Děláte to? a na kerým brzdiči to povolit? nebo klasika, povolit, nechat utéct a pak na druhý
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 02.04.2014 21:36:05 Offline |
Re: odvzdušnění brzdy
sršeň to psal tak , ze dáš na packu pres noc gumu, nebo jinej stahovak a pak ráno odsroubujes víčko nádobky a upustis ten vzduch - ze ti ty bubliny vystoupaj pres noc vzhůru do nádobky .... takhle sem to čet a vyzkoušel
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Dělám to po každé výmněně brzdovky v přední brzdě (zadní moc nepoužívám tak na to kašlu). Nejdřív pořádně odvzdušním brzdu pomocí skleničky, kusu hadičky. Potom s otevřeným víčkem brzdového válce na řidítkách vezmu zavařovačku, stáhnu páčku k řidítku a nechám to takhle do druhého dne. Pak přidělám víčko. Brzda je krásně tvrdá a nikdy se mi nestalo, že by měkla a zmenšovala mezera mezi páčkou a řidítkem.
Filous psal:...hele, něgdy to pomůže, páč dyš je systém pot tlakem, drobný bubliny to vytlačí nahóru do nádopky a je to...pag to můžeš eště klasicky vodvzdušnit, tzn. na vobou
voukej, zkusím. děláš při tem i spojku? sa ně zdá, že mi de ztěžka jako kráva, i dyž to asi kapalinou nebude
Koldan psal:Filous psal:...hele, něgdy to pomůže, páč dyš je systém pot tlakem, drobný bubliny to vytlačí nahóru do nádopky a je to...pag to můžeš eště klasicky vodvzdušnit, tzn. na vobou
voukej, zkusím. děláš při tem i spojku? sa ně zdá, že mi de ztěžka jako kráva, i dyž to asi kapalinou nebude
...spojku takle nedělam,tam nedocílíš tlaku jako na brzdě...de ti stěška spojka??? ...vyser se na chvíli na bicáky, kup si kroužek a posiluj prsty a zápjestí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Koldan psal:Filous psal:...hele, něgdy to pomůže, páč dyš je systém pot tlakem, drobný bubliny to vytlačí nahóru do nádopky a je to...pag to můžeš eště klasicky vodvzdušnit, tzn. na vobou
...spojku takle nedělam,tam nedocílíš tlaku jako na brzdě...de ti stěška spojka??? ...vyser se na chvíli na bicáky, kup si kroužek a posiluj prsty a zápjestí
ne é já ty erekční kroužky nemosím, řeže ňa to díkec
Stránky: 1