Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Rozměr pružin..

Meloun (Člen)
03.04.2014 17:01:29

Rozměr pružin..

Nevíte někdo z palice šířku pružin do vidlí na šestku? Popř. i dýlku..Bratr tuní čopra..bigsmile..a ten krám má 3 metráky a pružinky jak z propiskybigsmile
Dííííkybeer

PURE NAKED BIKE!
tomasNJ (Člen)
03.04.2014 20:00:32

Re: Rozměr pružin..

at si kupi něco lepšího než je čopr...bigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Meloun (Člen)
03.04.2014 20:32:21

TY se raděj nauč číst, Lábus..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
mr.BSE (Člen)
03.04.2014 20:45:15

V B6 taky nejsou zrovna bůhvíjaký péra...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Libor nx (Člen)
03.04.2014 21:06:09

zejtra se ti podívám v garáži,měla by se mi tam jedna válet

Meloun (Člen)
03.04.2014 22:58:03

Libor nx psal:

zejtra se ti podívám v garáži,měla by se mi tam jedna válet

Supr..dík mocgood
Já vim, že tam jsou taky na prd, ale tohle je extrémbigsmile
A hlavně na to nesežene , kdežto na bandasku jich je na každym rohu hafo (myslim třeba progresivek apod..)

PURE NAKED BIKE!
tomasNJ (Člen)
03.04.2014 23:25:59

jo ty vole, já sem to jen tak přeletěl, a pochopil to tak že brácha má čopra a chce dát pružiny z šestky... a né že má šestku, které ty říkáš čopr...

no vlastně je to uplně jedno... at si kupi plnotuk a šestku at necha pubošum...bigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Meloun (Člen)
03.04.2014 23:45:56

tomasNJ psal:

jo ty vole, já sem to jen tak přeletěl, a pochopil to tak že brácha má čopra a chce dát pružiny z šestky... a né že má šestku, které ty říkáš čopr...

no vlastně je to uplně jedno... at si kupi plnotuk a šestku at necha pubošum...bigsmile

Ty už to nehul..Má čopra..je to měkký(jako čopr)bigsmile..rukama to dostaneš na dorazy uplně lehce..vytáh pružiny - propiska..ale rozměr se mi zdá stejnej jak na B6..a ty se daj sehnat lehce..takže by tam mohly pásnout..chapala?surprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
03.04.2014 23:49:05

...rozměr z hlavy nevim, mám to něgde napsaný, ale f tudle hodinu uš to hledat nejdu, v manuálu je akurát dýlka...každopádně dybys je chtěl, mam fungl nový origa z B6 v regále, tag ti je za tři píva nechambigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomasNJ (Člen)
04.04.2014 08:50:13

ty šuline...bigsmile sem to pochopil správně... tak co se ti sakra nelíbí...idontknow

čopry su krámy jak cyp, tak sem radil at si kupi něco lepšího než je čopr..bigsmilebigsmilebigsmile

Meloun (Člen)
04.04.2014 10:20:40

tomasNJ psal:

ty šuline...bigsmile sem to pochopil správně... tak co se ti sakra nelíbí...idontknow

čopry su krámy jak cyp, tak sem radil at si kupi něco lepšího než je čopr..bigsmilebigsmilebigsmile

Tak vidiš, co tady děláš zmatky..surprisedbigsmilefuck

Dohaduj se čoprákem vo motorkách..ty zajímaj jen třásně, rukojetě,předkopy a spotřeba..bigsmile
Už to někdo změřil? Jak je to nad 33mm, tak se to tam stejně nevleze..

PURE NAKED BIKE!
Libor nx (Člen)
04.04.2014 10:30:01

Meloun psal:
tomasNJ psal:

Tak vidiš, co tady děláš zmatky..surprisedbigsmilefuck

Dohaduj se čoprákem vo motorkách..ty zajímaj jen třásně, rukojetě,předkopy a spotřeba..bigsmile
Už to někdo změřil? Jak je to nad 33mm, tak se to tam stejně nevleze..

Musíš počkat až příjdu z rachoty.

Libor nx (Člen)
04.04.2014 17:37:13

Tak bráchu zklamu pružina má 35mm na průměru.

Meloun (Člen)
04.04.2014 18:01:16

Dík za info..35 už jsem vyšašil a nejdou no..34 už by se tam vlezly..Nevim, proč ty kokoti taky na všech eshopech píšou typ motorky, ale rozměry ne..idontknowass

PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen)
04.04.2014 18:33:22

Meloun psal:

Dík za info..35 už jsem vyšašil a nejdou no..34 už by se tam vlezly..Nevim, proč ty kokoti taky na všech eshopech píšou typ motorky, ale rozměry ne..idontknowass

Tak je nech v nejaky pruzinkarne namotat..jedna je tusim v Ricanech a jedna je u nas ve Vlasimi. Na Jawku stali asi 500..staci rict takhle dlouhy..tolik zavitu ..takovej drat a je to smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun (Člen)
04.04.2014 18:51:39

Na to prcám, to je jeho kaše..když bude chtět, tak řeknu známýmu a ty maj všechno..nebo sežene rozměrově schůdný za babku z jiný motorky apod..mě jen tohle napadlo, že by mohly pásnout..nejdou - nevadí..smile1

PURE NAKED BIKE!
Willy (Člen)
04.04.2014 19:13:43

Hele zkusil bych se zeptat tady http://www.pruziny.cz/ . Mám s nima jenom ty nejlepší zkušenosti a nikdy nezklamali.

Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS