Nejsi přihlášen
Nabídka práce - asistent(ka)/office manager(ka)
Hledá-li někdo tady, nebo někdo ve Vašem okolí, práci a disponuje:
dobrými sociálními dovednostmi a reprezentativním vystupováním
velmi dobrou mluvenou i psanou angličtinou i češtinou
pokročilejší znalostí práce s PC (PPT, Excel)
organizačními schopnostmi
dovednostmi v oblasti timemanagementu
samostatností, flexibilitou
praxe není podmínkou
nechť, prosím, takováto osoba pošle své CV na moji e-mailovou adresu, a to ideálně co nejdříve.
BNP Paribas Cardif Pojistovna a.s.
Smíchov Gate, Plzeňská 3217/16, Praha 5
email: tereza.marhoulova@cardif.com
Re: Nabídka práce - asistent(ka)/office manager(ka)
no ty voe, co jsou jakoze ty socialni dovednosti? Sedet celej den na FB nebo si umet zazadat o davky?
Time management je taky dobra pecka V podstate jde o to, aby si pipka umela usporada den tak, aby mezi tim zvladla vsechny ty socialni dovednosti, nakupy a cigarka a kaficka s kolegynema
Ja tyhle inzeraty miluju
nic proti ... jen se tomu musim vzdycky smat. Nejlepsi je prijit na pohovor na nejakou technicky zamerenou praci a tam sedi pipka z ejdz ar, ktera o te praci vi picu, ale zacne se te vyptavat, jake jsou tve dobre a spatne vlastnosti a jakym bys chtel byt zviretem a podobne. To je tak na presdrzku a s usmevem odejit.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:no ty voe, co jsou jakoze ty socialni dovednosti? Sedet celej den na FB nebo si umet zazadat o davky?
Time management je taky dobra pecka V podstate jde o to, aby si pipka umela usporada den tak, aby mezi tim zvladla vsechny ty socialni dovednosti, nakupy a cigarka a kaficka s kolegynema
Ja tyhle inzeraty miluju
nic proti ... jen se tomu musim vzdycky smat. Nejlepsi je prijit na pohovor na nejakou technicky zamerenou praci a tam sedi pipka z ejdz ar, ktera o te praci vi picu, ale zacne se te vyptavat, jake jsou tve dobre a spatne vlastnosti a jakym bys chtel byt zviretem a podobne. To je tak na presdrzku a s usmevem odejit.
nejlepší je dohodnout se přímo s jednatelem
Second Class Citizen
1130 Café Racer
JJ.
Kdysi sem musel prodat propisku před HR to ještě šlo ale 7 let potom v jiný společnosti
po mě chtěli prodat přejetou žábu a vycpanou veverku a to už je voříšek....
Dneska už sedím na druhé straně ale otázky typu silné slabé stránky vynechávám
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Loser psal:no ty voe, co jsou jakoze ty socialni dovednosti? Sedet celej den na FB nebo si umet zazadat o davky?
Ja tyhle inzeraty miluju
...to mi povidej
MRDAT!!!
Zdenák psal:JJ.
Kdysi sem musel prodat propisku před HR to ještě šlo ale 7 let potom v jiný společnosti
po mě chtěli prodat přejetou žábu a vycpanou veverku a to už je voříšek....
Dneska už sedím na druhé straně ale otázky typu silné slabé stránky vynechávám
tu propisku na mě taky zkoušeli. na pozici vedoucího obchodního oddělení. když pak řekl plat 35 000 a vést tým jedenácti lidí, tak jsem nevěděl, co bylo větší sranda, jestli při pohovoru na vedoucího prodávat tužku, nebo ta almužna
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
tohle mi HR vždy připomene:
Přijde cikán na úřad práce a říká slečně: "Máte pro mě nějakou práci?"
"Máte štěstí, pane, jedna by tu byla," odvětí ona. "Místo ředitele, padesát tisíc měsíčně, služební byt, limuzína i s řidičem... Berete?"
Cikán na to: "Paní, vy si děláte srandu!"
Slečna s úsměvem odpoví: "Ale vy jste si začal!"
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
..z těhle darmožroutů,kteří si bez manuálu ani neutřou prdel a chtějí podle posledních
poznatků z nesmyslných výzkumů podle ještě nesmyslnějších nařízení vybírat
schopné lidi,je mi blujno..
..jeden dotaz na volné místo..
http://www.youtube.com/watch?v=Z28Lm99CXbA
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2014 00:00:26 Offline |
což o to ..reprezentativně vystupovat umim velice dobře...a kde tam máte hajzly ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2014 07:06:17 Offline |
mr.BSE psal:Loser psal:no ty voe, co jsou jakoze ty socialni dovednosti? Sedet celej den na FB nebo si umet zazadat o davky?
Ja tyhle inzeraty miluju
nic proti ... jen se tomu musim vzdycky smat. Nejlepsi je prijit na pohovor na nejakou technicky zamerenou praci a tam sedi pipka z ejdz ar, ktera o te praci vi picu, ale zacne se te vyptavat, jake jsou tve dobre a spatne vlastnosti a jakym bys chtel byt zviretem a podobne. To je tak na presdrzku a s usmevem odejit.nejlepší je dohodnout se přímo s jednatelem
Jak rikas..po vyzkouseni par pohovoru ze kterych jsem radsi sam odesel bo byli stejneho typu.jsem se chytil stejnym zpusobem.domluvit se s jednatelem a byl klid.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ja prisel na prvni i na druhy kolo pohovoru v soucasne praci pekne nacamranej. Pred prvnim jsem se rano snazil vyzehlit pujceny sako, ktary jsem mel dva dny v malym batuzku. No a nebyl bych to ja, kdybych ho hned nepropalil zehlickou Tak jsem pak u pohovoru rekl, ze mi oblek ukradli ve vlaku a vyzadal jsem si velikou sklenici vody. U druhyho pohovoru jsem dostal za ukol spocitat, jestli mi na verejnych zachodcich vyjde levneji elektricky vysousec rukou nebo papirove ubrousky a po jake dobe se ten ktery vypic vyplati vic. Ja jsem byl rad, ze jsem si pamatoval jak se jmenuju a ze udrzim moc. Po dvou hodinach uspesneho pocitani me prijali na uplne jinou praci, nez jsem se puvodne hlasil
ovsem tenhle pohovor nema chybu (bohuzel jen pro anglictinare)
http://www.youtube.com/watch?v=UNyHP_IHO7I
a s timhle materialem ted pracuju
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2014 09:17:04 Offline |
Loser psal:ovsem tenhle pohovor nema chybu (bohuzel jen pro anglictinare)
http://www.youtube.com/watch?v=UNyHP_IHO7I
a s timhle materialem ted pracuju
proč bohužel jen pro angličtináře ? ...já jsem se skvěle bavil a pak ,když ten ind promluvil a ještě jsem si k tomu pustil ty youtube titulky , tak to mě dorazilo ...nemaj to nejak blbě přeložený ? ( vim , že jo , ale líbilo se mi to )
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Včera jsem byl v IBM na Chodově a na recepci jsem čekal na jednoho konzultanta kterej se trochu zdržel. Chlápek kterej byl nejspíše něco jako vedoucí recepce (má pod sebou jednu recepční a jednoho bezpečáka) za tu půl hodinu co jsem tam čekal zvládnul vyčíst recepční, že když bude mít zatažený rolety, tak jí budou bolet oči od světla z monitoru a vrchol byl když přišla slečna asi z PR a chtěla postavit nějaký propagační materiály vedle vchodu. Pan vedoucí jí tam určitě tak 15-20 minut přesvědčoval, že tam co chce aby to stálo to stát nemůže, protože by recepční neviděla na dveře od výtahu a navrhoval jiná místa tak o 30-40 cm vedle. To je člověk, který je tam nepostradatelný.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
taky dobrá korporátní scénka
https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1