Nejsi přihlášen
ráfky (oxidace?)
Čus,je normální aby mě začly oxidovat ráfky.Mají černou origo barvu.Normálně pod barvou se mě tvoří takový mapy a když do toho rejpnu nechtem tak je pod tím takový prášek.GSX 650 F (rok 2008)
Editoval osiris (28.09.2009 18:42:23)
Re: ráfky (oxidace?)
no jestli je to normální nevim, ale nic tak hroznýho...to nech nalakovat....zas taková raketa to snad nebude
...je to normální když je porušená krycí vrstva na hliníku a dostává se tam vlhkost, normální to není u zánovního kola, čili nebyla padlá tak, že kolo tam máš starší ? ...oprava vybroušením, vytmelením, přelakováním (přilnavostní základ na hliník nebo direct barva)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ne ,to ne moto jsem si nechal dovést z D .Prohlédl jsem si jí jak byla padlá,konkrétně plasty popraskaný,vše bylo origo bez šahnutí a teprve potom jsem si nechal moto opravit.Jináč mám to na předním i zadním kole.Jediné co mě napadlo že někde stála v Raichu na dešti,než byla přivezená.Je možný (i kdyby to stálo ve sněhu jednu zimu)aby ty kola měly tak malou odolnost?
gerrik psal:Však píšu komaxit nebo chrom, ne? Ale proč by ne? Pokud vím, tak se komaxit běžně dává na kola od auta
muj kámoš si dal komaxit na na plechače u auta jak řikáš
všechno se to oloupalo
na kola bych to rozhodně nedával
gerrik psal:Však píšu komaxit nebo chrom, ne? Ale proč by ne? Pokud vím, tak se komaxit běžně dává na kola od auta
...na kola od auta je to ještě větší blbost než na motorku, komaxitu je cca 8x silnější vrstva než standardní aplikace barvou, tím vyvstane problém už s "naražením" na náboj (případně na šrouby kola, pokud to není auto se závitem v náboji), další nešvar je "utržení" hrany komaxitu při dotahování, následuje vzlínání vlhkosti od krajů poškození, dalšímu praskání s korozej pod povrchem komaxitu, nelze bodově opravit na rozdíl od barvy, která při místním poškození nepouští pod svůj povrch dál vlhkost a rezivění nepostupuje, dá se opravit místní poškození s poměrně dobrým optickým výsledkem a zestejněním, to všechno při pominutí o cca 20% menšího stupně lesku a enormního žloutnutí komaxitu vlivem přehřátí (např. od brzd) ...srazit dolů z náboje okomaxitovaný kolo při defektu na silnici je kapitola sama pro sebe
Heroš psal:Ne ,to ne moto jsem si nechal dovést z D .Prohlédl jsem si jí jak byla padlá,konkrétně plasty popraskaný,vše bylo origo bez šahnutí a teprve potom jsem si nechal moto opravit.Jináč mám to na předním i zadním kole.Jediné co mě napadlo že někde stála v Raichu na dešti,než byla přivezená.Je možný (i kdyby to stálo ve sněhu jednu zimu)aby ty kola měly tak malou odolnost?
jak můžeš vědět kolikrát ji Fricek složil? třeba ji poprvý střelil čelně do auta, opravil, jezdil, složil znovu a řekl si: Ná já, ende mit motoreparatur, češký kaufr, gut kaufr, ja ja
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
gerrik psal:Komaxit by se měl dávat na liťáky, o plecháčích jsem ještě neslyšel
...kristovanoho, na liťáky se dává metla a čirej lak , nicméně ten princip úskalí je stejnej ať na plecháčích nebo litejch
K.a.s.y.m. (Člen) 28.09.2009 22:11:15 Offline |
plecháče to chce žárově nazinkovat a je klid
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:gerrik psal:Komaxit by se měl dávat na liťáky, o plecháčích jsem ještě neslyšel
...kristovanoho, na liťáky se dává metla a čirej lak , nicméně ten princip úskalí je stejnej ať na plecháčích nebo litejch
Jo jo Osi má bohudík pravdu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Osi: mam dotaz nechal jsem si vylisovat novou značku na jawku a potřebuju jí stříknout jak jsem pochopil z diskuze tak mam na to dát základ pak stříknout bílou ručně černou dokreslim písmena a mam to ještě stříkat bezbarvim lakem ..aby samolepka (technický) mě barvu neodlupovala
Díky za radu
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2014 13:17:53 Offline |
Nech si to potisknout jako se to dela normalne. kdyz jsem si vez auto nemecka tak to delali pockani
K.a.s.y.m. psal:Nech si to potisknout jako se to dela normalne. kdyz jsem si vez auto nemecka tak to delali pockani
ok díky
Kasim: nenašel jsem jinou firmu která dělá značky se skosením 45 stupnu
http://etovar.cz/cs/1988-zadni-spz-s-vy … ismen.html
chci stejnou značku
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2014 21:39:37 Offline |
Radek-Ban psal:K.a.s.y.m. psal:Nech si to potisknout jako se to dela normalne. kdyz jsem si vez auto nemecka tak to delali pockani
ok díky
Kasim: nenašel jsem jinou firmu která dělá značky se skosením 45 stupnu
http://etovar.cz/cs/1988-zadni-spz-s-vy … ismen.html
chci stejnou značku
Jasny vim..ja jen ze to rucni malovani vypada vzdy vselijak
Stránky: 1