Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 26.12.2010 22:45:26 Offline |
Re: Je to světlo/hrnek z Bandasky?
gerrik psal:Kucí, je tenhle hrnek určitě z Bandasky?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1_kryt.jpg
co je to za bazmek vedle tý díry ? ...takovej kousek plechu ,jako nějakej úchyt ? .....to tam mám taky ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
..ten bazmek je na aretaci (snad jsem to nenapsal moc fundovaně) světla ohledněvá sklonu..na brýlých by mohl být protikus se šroubkem..
..ale jestli je to světlo z banďoura ti nepovím..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 26.12.2010 23:45:05 Offline |
tak jsem se byl podívat a troufám si tvrdit , že to ASI neni z bandasky ,poněvač já tam mám jen jednu díru na kabely dole uprostřed a aretace kdysi bývávala asi šroubkem uprostřed dole v ose světla ...(je tam dirka navíc ),....takže tak asi...ale nevim ,jestli se to neliší rokama ,páč mám rok 96
hlemejzd999 psal:tak jsem se byl podívat a troufám si tvrdit , že to ASI neni z bandasky ,poněvač já tam mám jen jednu díru na kabely dole uprostřed a aretace kdysi bývávala asi šroubkem uprostřed dole v ose světla ...(je tam dirka navíc ),....takže tak asi...ale nevim ,jestli se to neliší rokama ,páč mám rok 96
No,ale podle fotky v profilu nemáš origo světlo...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 26.12.2010 23:52:54 Offline |
a tvar má taky jinej se mi zdá......kurva - já tam asi podle fotek na netu nemám originál sjetlo
hlemejzd999 (Člen) 26.12.2010 23:54:35 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:tak jsem se byl podívat a troufám si tvrdit , že to ASI neni z bandasky ,poněvač já tam mám jen jednu díru na kabely dole uprostřed a aretace kdysi bývávala asi šroubkem uprostřed dole v ose světla ...(je tam dirka navíc ),....takže tak asi...ale nevim ,jestli se to neliší rokama ,páč mám rok 96
No,ale podle fotky v profilu nemáš origo světlo...
kurva ...byl jsem oklamán ...(bych se divil , že by tam bylo po tom , co má za sebou )
hlemejzd999 (Člen) 27.12.2010 08:42:47 Offline |
Filous psal:...já bych řek že je Bandaskovej...
takys to moch říc rovnou
gerrik psal:tož to zkus prosím a prosím, jaká je rozteč tohoto? http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1_kryt.jpg
Jo, je to z Bandasky, starý model 95-00, pravděpodobně 6-stky já mám ty gumy proužkované, nakreslená rozteč je 210 mm (měřeno na motce). Ten úchyt je na regulování a aretaci světla, jak psal Pšán (pzn. který mi ještě nevolal!!!), protikus regulace je na černých plechových držácích světla, blinkru, klaksonu ke tlumičům.
Co tam máš dál?
Michal_B_B (Člen) 27.12.2010 17:10:12 Offline |
Jj starej model.... mám to tam taky....
Honzik8719 (Člen) 30.12.2010 19:53:23 Offline |
hlemejzd999 psal:tak jsem se byl podívat a troufám si tvrdit , že to ASI neni z bandasky ,poněvač já tam mám jen jednu díru na kabely dole uprostřed a aretace kdysi bývávala asi šroubkem uprostřed dole v ose světla ...(je tam dirka navíc ),....takže tak asi...ale nevim ,jestli se to neliší rokama ,páč mám rok 96
jasný je to na starej model béčka...teda aspon to vypadá jako lampa co se pořídil na přestavbu a ta dirka dole by dle mě měla bejt na odtok vody která tam může zatejct nebo se mejlim?
...relativní kochač...
anebo je z Bandasky ale GSF 750 - japan verze viz http://page14.auctions.yahoo.co.jp/jp/a … s103913257
Banditatom (Člen) 11.01.2011 15:01:12 Offline |
gerrik psal:čeče, není. Dneska jsem zkoušel parabolu s rámečkem z GSF600 a ani prd
s kterého ročníku bandita jsi to zkoušel? pač starej model (skleněná parabola) má jinej rámeček jak novější verze(plastová parabola)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 11.01.2011 15:07:03 Offline |
gerrik psal:sorry, blbě čtu. zkoušel jsem to se skleněnou parabolou
v profilu máš fotku bečka. To jsi zkoušel tu parabolu co máš na bečku?
Banditatom (Člen) 11.01.2011 15:37:39 Offline |
gerrik psal:To ne, na motce mám ted světlo z XJR. Zkoušel jsem skl. parabolu s rámečkem, borec je si jist že byla z bečka
večer se pokusím ti sem poslat fotky paraboly včetně skla podle mojeho bandita juknu i na uchycení rámečku... mám rámeček ze světlem doma(starý model)
Banditatom (Člen) 11.01.2011 15:46:41 Offline |
Filous psal:gerrik psal:asi starší ročník, parabola nebyla čirá. Nový ročník má plastový rámeček?
...fšecky ročníky maj rámeček plechovej...
jj plechovej jo ale ní stejný...
Banditatom (Člen) 12.01.2011 18:47:17 Offline |
sorry včera večer jsem se nechal ukecat na pozdní šipky a končily jsme až brzo ráno takže hopnu do garage zítra
Banditatom (Člen) 12.01.2011 19:08:28 Offline |
mohu taky sloužit mám parabolu a rámeček na novej model
yebat psal:dá se na Nkovym světle vyměnit jenom to čirý plexi? mám ho prasklý.. Tak kdyby se někomu třeba za tři kila doma válelo a šlo to předělat, tak bych to asi vyměnil...
...sklo je součástí paraboly...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2014 23:35:51 Offline |
kdo by chtel sjetlo , maj ho na tipmoto ...nekdo ho minule shaněl http://www.tipmoto.com/dily-moto/svetla … 1200n.html
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2014 08:06:32 Offline |
Kelly01 psal:Za litr koupíš celé nové světlo s malým kýblem, ten dáš do regálu a světlo použiješ do starýho..
Já to tak mám
a jo ...já ne
Stránky: 1