Nejsi přihlášen
Brzdy (zvuk ?)
Ahoj...zajíždím novýho Bandita a brzdy zatím nic moc to je asi jasný...jen mě zajímá jestli máte někdo zkušenost ,že když zabrzdím nebo spíš začnu brzdit je slyšet takový bzučivý zvuk od brzd (pouze přední )....má to abs ,ale to asi nemá význam....spíš to zní jako kdyby tam byl nějakej "motůrek" prostě to není potichu jak jsem byl zvyklý z jiných zajetých strojů.....může to být tím že to je ůplně new a nebo jaký jsou vaše zkušenosti ..dík Měli jste u nových strojů přední brzdu ůplně potichu ???
Editoval osiris (29.03.2009 16:03:19)
majcherisko (Člen) 28.03.2009 22:38:10 Offline |
Re: Brzdy (zvuk ?)
neres,mam najeto 18tis a dela mi to taky a furt.co jsem slysel,dela to kazdymu kdo ma vodnika.je zvlastni,ze stara 650 vzduch to nedelala.
majcherisko psal:neres,mam najeto 18tis a dela mi to taky a furt.co jsem slysel,dela to kazdymu kdo ma vodnika.je zvlastni,ze stara 650 vzduch to nedelala.
No nevim nevim, já vodníka nemam
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Baltazar psal:ne je takový kvalitní, téměř neslyšně si chrochtá
...musíš mít tichou motorku, abys nerušil to mrně, co vám bude za chvíli vokupovat barák, co??? ...jóóó, to my můžem mít hlučný motorky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
majcherisko (Člen) 29.03.2009 12:19:26 Offline |
tady: http://www.youtube.com/watch?v=I6rz9dxP … mp;index=2
,pretoc si to na cca 3.10 jak vyjizdi z tunelu a brzdi do krizovatky,je to ono?
VikecB12 psal:No,pokud je to funglofka a ještě sou na kotoučích vidět stopy po brusu z výroby,tak to může být hlučnější. Ale to že brzdíš je slyšet na každé mašině,tak buď v klidu a užívej
no istě páč nová je novátaky ně to dělalo ale já s toho nebyl paf,ba naopak ten zvuk byl skvjelej
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2009 07:58:00 Offline |
axxo psal:Ahoj...zajíždím novýho Bandita a brzdy zatím nic moc to je asi jasný...jen mě zajímá jestli máte někdo zkušenost ,že když zabrzdím nebo spíš začnu brzdit je slyšet takový bzučivý zvuk od brzd (pouze přední )....má to abs ,ale to asi nemá význam....spíš to zní jako kdyby tam byl nějakej "motůrek" prostě to není potichu jak jsem byl zvyklý z jiných zajetých strojů.....může to být tím že to je ůplně new a nebo jaký jsou vaše zkušenosti ..dík Měli jste u nových strojů přední brzdu ůplně potichu ???
dělaj to ty dírky v kotoučích.A dost na to maj vliv i destičky..s některejma to dělá s některejma ne.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Me to dela taky, jak psal Vikec jsou tam takovy ty drazky po brouseni kdyz to vyrabely, jsou smerovany jakoby od stredu do venku kruhu a to dela asi ten zvuk, ale nejak me to neprijde ani
nicola.foxx (Člen) 01.04.2009 22:55:42 Offline |
Filous psal:Baltazar psal:ne je takový kvalitní, téměř neslyšně si chrochtá
...musíš mít tichou motorku, abys nerušil to mrně, co vám bude za chvíli vokupovat barák, co??? ...jóóó, to my můžem mít hlučný motorky
To nejni moc ftipny !!!!!! Me bylo vysvetleno, ze az nam vyleze sysel z nory, tak budu tlacit motorku az dolu k Inkvizovi a startovat ji tam.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2009 07:27:50 Offline |
nicola.foxx psal:Filous psal:Baltazar psal:ne je takový kvalitní, téměř neslyšně si chrochtá
To nejni moc ftipny !!!!!! Me bylo vysvetleno, ze az nam vyleze sysel z nory, tak budu tlacit motorku az dolu k Inkvizovi a startovat ji tam.
ale prd.ho na to musis naučit od mala pak mu to vadit nebude a budeš ho tim ještě uspávat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx psal:Filous psal:Baltazar psal:ne je takový kvalitní, téměř neslyšně si chrochtá
...zaplaťsatan, že uš tedle problem nemam a nigdy mít nebudu
huskyb12 psal:vOjTaB6 psal:osiris psal:...jako že už seš plonkovej jó
To vis, to jsou ty cholerici, furt na nekoho rvou a na nic vostatniho nemaj silu...
a zbytek potence nechaj na PC :)))
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:huskyb12 psal:vOjTaB6 psal:
To vis, to jsou ty cholerici, furt na nekoho rvou a na nic vostatniho nemaj silu...a zbytek potence nechaj na PC :)))
Ten nas zabije... A to sem k nemu chtel ject po nedeli na servis...
Bandit rulezz!!!
Filous psal:...hele, vy šmejdi!!! ...ale co, vlastně máte recht, uš to nejni co bejvalo, pulci sou líný, vo tom žádná, ale hlavně že mi aspoň pevně visí
To víš že jo, nezáleží na tom jak je to tvrdý, hlavní je, že se ti to líbí.....teda bavíme se stále vo metalu, že jo?
a kdyz uz jsme u tech brzd,tak se jeste zeptam, pri odvzdusnovani 1250 ABS musim mit zaply klicek(zapalovani),abych to poradne cele odvzdusnil? prej aby se otevrely nejaky ventilky na tom ABS,pac me kapalina tece uz krasne cista ,ale packa predni brzdy je porad takova gumova a jde dost blizko k heftu,myslim si ze by mela jit ke konci na tvrdo a ne porad jako by pruzit,diky
hlemejzd999 (Člen) 10.04.2014 08:36:22 Offline |
K.a.s.y.m. psal:axxo psal:Ahoj...zajíždím novýho Bandita a brzdy zatím nic moc to je asi jasný...jen mě zajímá jestli máte někdo zkušenost ,že když zabrzdím nebo spíš začnu brzdit je slyšet takový bzučivý zvuk od brzd (pouze přední )....má to abs ,ale to asi nemá význam....spíš to zní jako kdyby tam byl nějakej "motůrek" prostě to není potichu jak jsem byl zvyklý z jiných zajetých strojů.....může to být tím že to je ůplně new a nebo jaký jsou vaše zkušenosti ..dík Měli jste u nových strojů přední brzdu ůplně potichu ???
dělaj to ty dírky v kotoučích.A dost na to maj vliv i destičky..s některejma to dělá s některejma ne.
nedávno jsem měnil vepředu desky a vod ty doby mi to taky cvaka...jako když jsem mel na kole jako malej parchant na rámu kus plechu , aby cvakal vo dráty ....sice to nedělá takovej kraval , ale slyšet to za jízdy je .
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...letos f zimně sem místo mejch voblíbenejch EBC vosadil originály a musim říct, že ty EBCčka maj vostřejší nástup a připomněl sem si i to bzučení...zejtra je vemu na drom a esi se to nezlepčí, tag pudou do popelnice...
Zufin psal:a kdyz uz jsme u tech brzd,tak se jeste zeptam, pri odvzdusnovani 1250 ABS musim mit zaply klicek(zapalovani),abych to poradne cele odvzdusnil? prej aby se otevrely nejaky ventilky na tom ABS,pac me kapalina tece uz krasne cista ,ale packa predni brzdy je porad takova gumova a jde dost blizko k heftu,myslim si ze by mela jit ke konci na tvrdo a ne porad jako by pruzit,diky
...vodvzdušni to uplně normálně bes zapnutýho klíčku...esi máš gumovou páčku, zajisti ji přes noc ve zmačknutý pozici a nech povolený víčko nádopky...
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2014 21:02:05 Offline |
Filous psal:...letos f zimně sem místo mejch voblíbenejch EBC vosadil originály a musim říct, že ty EBCčka maj vostřejší nástup a připomněl sem si i to bzučení...zejtra je vemu na drom a esi se to nezlepčí, tag pudou do popelnice...
..a mňe bzučej právě ty ébécéčka , kdyz sem tam mňel donedavna ty voriginály , tak ani pípnutí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous psal:Zufin psal:a kdyz uz jsme u tech brzd,tak se jeste zeptam, pri odvzdusnovani 1250 ABS musim mit zaply klicek(zapalovani),abych to poradne cele odvzdusnil? prej aby se otevrely nejaky ventilky na tom ABS,pac me kapalina tece uz krasne cista ,ale packa predni brzdy je porad takova gumova a jde dost blizko k heftu,myslim si ze by mela jit ke konci na tvrdo a ne porad jako by pruzit,diky
...vodvzdušni to uplně normálně bes zapnutýho klíčku...esi máš gumovou páčku, zajisti ji přes noc ve zmačknutý pozici a nech povolený víčko nádopky...
tu zmacklou packu jsem uz taky aplikoval, ale nejak bez vetsiho uspechu,zkusim to spodem naplnit
Zufin psal:Filous psal:Zufin psal:a kdyz uz jsme u tech brzd,tak se jeste zeptam, pri odvzdusnovani 1250 ABS musim mit zaply klicek(zapalovani),abych to poradne cele odvzdusnil? prej aby se otevrely nejaky ventilky na tom ABS,pac me kapalina tece uz krasne cista ,ale packa predni brzdy je porad takova gumova a jde dost blizko k heftu,myslim si ze by mela jit ke konci na tvrdo a ne porad jako by pruzit,diky
tu zmacklou packu jsem uz taky aplikoval, ale nejak bez vetsiho uspechu,zkusim to spodem naplnit
...taky to může pomoct...
Stránky: 1