Nejsi přihlášen
navigace pro android
Zdur,
trebuju naplanovat v PC trasu(nejlepe v mapy.cz nebo googlemaps), prenest do founu nebo tabletu, offline navigovat, zapsat automaticky ujetou trasu a ulozit do nejakeho souboru, mit ve founu naplanovanych tras vice a dle potreby vyvolavat
MOTO KOZZI GRISO
Re: navigace pro android
jestli máš androida, tak google má soft moje trasy, a to je provázaný na jejich mapy, je tam i nějaká statistika či co, vyzkoušený to nemám , ale podle toho co píšou , by to mělo tvoje představy alespoň z části naplnit, ale jestli to půjde uplně off, to netušim guzzi
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:jestli máš androida, tak google má soft moje trasy, a to je provázaný na jejich mapy, je tam i nějaká statistika či co, vyzkoušený to nemám , ale podle toho co píšou , by to mělo tvoje představy alespoň z části naplnit, ale jestli to půjde uplně off, to netušim guzzi
V sobotu jsem jel do Mnichova podle Googlí navigace v Androidu a myslím, že tu trasu si to stáhne jen v momentě toho zadání a pak už se podle toho dá jet i bez připojení na internet (byli jsme už dost km v Německu a furt to navigovalo a síť už jsem měl německou). Jen to nesmíš vypnout, pak se ti to smaže.
Ale nijak moc podrobně jsem to taky nezkoumal.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
huskyb12 psal:jedu offline na droidu navigon a nemam problém, ovšem takový vyfikundace co vymejšlíš s tim googlem, s tim na mě nechoď :)
hádam, že to máš někde "legálně" stažený z netu, ne? jak moc je to náročný na firmware? neseká se ti to nebo tak nějak??
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:huskyb12 psal:jedu offline na droidu navigon a nemam problém, ovšem takový vyfikundace co vymejšlíš s tim googlem, s tim na mě nechoď :)
hádam, že to máš někde "legálně" stažený z netu, ne? jak moc je to náročný na firmware? neseká se ti to nebo tak nějak??
SG ACE 2 a bez trablů, jenom data sou dost velký, musel sem nasát 16G kartu ...
jo a na záznam trasy používam todle https://play.google.com/store/apps/deta … JhY2tzIl0.
ale mam to vyzkoušený jenom na kole :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:barynek psal:huskyb12 psal:jedu offline na droidu navigon a nemam problém, ovšem takový vyfikundace co vymejšlíš s tim googlem, s tim na mě nechoď :)
SG ACE 2 a bez trablů, jenom data sou dost velký, musel sem nasát 16G kartu ...
jo a na záznam trasy používam todle https://play.google.com/store/apps/deta … JhY2tzIl0.
ale mam to vyzkoušený jenom na kole :)
tak to si asi nechám zdát pro svuj VF Smart Phone II to sice google mapy má, i navigaci, ale do Evropy nevim jestli by to umělo a jak by to bylo drahý... asi na to seru a budu dál jezdit s mapou
Bandit 4EVER!!!
Ton@l psal:Bedřich psal:mám na androši SIGIC - přetahování jsem nezkoušel, ale spokojenost
..Ale kdyby bylo na androši iGO ale neviděl jsemMam na androidu iGO a funguje suprove:)
Kde jak ???? chci taky!!!
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Ton@l psal:Bedřich psal:mám na androši SIGIC - přetahování jsem nezkoušel, ale spokojenost
..Ale kdyby bylo na androši iGO ale neviděl jsemMam na androidu iGO a funguje suprove:)
Kde jak ???? chci taky!!!
Jakej mas foun kvuli rozliseni?
Vzdy muze byt hur :-)
barynek psal:huskyb12 psal:barynek psal:
hádam, že to máš někde "legálně" stažený z netu, ne? jak moc je to náročný na firmware? neseká se ti to nebo tak nějak??SG ACE 2 a bez trablů, jenom data sou dost velký, musel sem nasát 16G kartu ...
ale mam to vyzkoušený jenom na kole :)tak to si asi nechám zdát pro svuj VF Smart Phone II to sice google mapy má, i navigaci, ale do Evropy nevim jestli by to umělo a jak by to bylo drahý... asi na to seru a budu dál jezdit s mapou
nebrec, neco vymyslime
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ton@l psal:Bedřich psal:Ton@l psal:
Mam na androidu iGO a funguje suprove:)Kde jak ???? chci taky!!!
Jakej mas foun kvuli rozliseni?
S advance a SII ..... ja chci iGO !!!!! diky.
Bedřich psal:Ton@l psal:Bedřich psal:
Kde jak ???? chci taky!!!Jakej mas foun kvuli rozliseni?
S advance a SII ..... ja chci iGO !!!!! diky.
Na SII bych mel mit nekde funkcni verzi, kam to chces dat??? Mapy a POI se tam davaji stejne jak do klasicke navigace s IGO
Vzdy muze byt hur :-)
nety psal:Stejně jezdíš. Jedeš kolem komína a hned dom nebo brutus trip do Chomáče a tam to taky znáš, takže navigaci opravdu nepotřebuješ
tak vis co, kdyz vyrazis z baraku s blikajicim hladovym vokem a predstavou ze se pekne svezes a tankovat pritom nebudes, to se pak moc daleko nedostanes...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Honzik8719 (Člen) 20.02.2013 08:49:44 Offline |
Luk psal:nety psal:Stejně jezdíš. Jedeš kolem komína a hned dom nebo brutus trip do Chomáče a tam to taky znáš, takže navigaci opravdu nepotřebuješ
tak vis co, kdyz vyrazis z baraku s blikajicim hladovym vokem a predstavou ze se pekne svezes a tankovat pritom nebudes, to se pak moc daleko nedostanes...
...relativní kochač...
Luk psal:nety psal:Stejně jezdíš. Jedeš kolem komína a hned dom nebo brutus trip do Chomáče a tam to taky znáš, takže navigaci opravdu nepotřebuješ
ty kurvo, čekal jsem, že to vytáhne spíš Luboš, ale jak je vidět, i ty jsi správnej kamarád
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 22.02.2013 11:45:15 Offline |
barynek psal:Luk psal:nety psal:Stejně jezdíš. Jedeš kolem komína a hned dom nebo brutus trip do Chomáče a tam to taky znáš, takže navigaci opravdu nepotřebuješ
ty kurvo, čekal jsem, že to vytáhne spíš Luboš, ale jak je vidět, i ty jsi správnej kamarád
ty vučitelskej nejsi ty blondýna?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:barynek psal:Luk psal:
tak vis co, kdyz vyrazis z baraku s blikajicim hladovym vokem a predstavou ze se pekne svezes a tankovat pritom nebudes, to se pak moc daleko nedostanes...ty kurvo, čekal jsem, že to vytáhne spíš Luboš, ale jak je vidět, i ty jsi správnej kamarád
ty vučitelskej nejsi ty blondýna?
měl jsem to spočítaný dobře, ale asi jsem dlouho zahříval
PS: vlasy nenosím od 5.třídy ZŠ, takže ti vlastně nepovim
Bandit 4EVER!!!
S advance a SII ..... ja chci iGO !!!!! diky. ... ale nemám čas číst romány na diskuzích... toho jsem si užil při verzi 8.3..
Potřebuji funkční verzi s poi a mapou.. PLS helpněte mi.
Stránky: 1