Nejsi přihlášen
|  | K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2014 13:50:14 Offline | 
co to kurva je?
proč mi tu vyskakujou nějaký debilní reklamy na big farm?to stránky někdo heknul a nebo prodal???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|  | K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2014 15:23:51 Offline | 
Re: co to kurva je?
ale u mě ne..už jsem pustil nějaký test a něco mám v kompu,ale bandit stranky jsou jedniny kde to vyskakuje.
|  | hlemejzd999 (Člen) 20.04.2014 20:36:58 Offline | 
Kelly01 psal:Hoši, česky
to bude asi nakej vosklivej vopar  
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|  | hlemejzd999 (Člen) 20.04.2014 20:38:39 Offline | 
Kasym ty to preinstaluj nacisto... jak te tak ctu , mas to zabordeleny pěkně 
|  | K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2014 21:43:57 Offline | 
už jsem to vyléčil
|  | hlemejzd999 (Člen) 23.04.2014 12:40:43 Offline | 
|  | K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2014 13:51:38 Offline | 

tak na tohle musi mit clovek urcite aspon dva doktoraty na VŠ technickeho typu aby to zvladl.
tak na tohle musi mit clovek urcite aspon dva doktoraty na VŠ technickeho typu aby to zvladl.
To ja chytl pri reinstalu pc pred 14 dnama z ovladacu od zvukove karty Sound Blaster X-Fi primo z ofiko stranek Creativu taky zajimavej malware. Dal sem debil autoupdate, kde nabizel jeste nejaky ovladace a chtel sem se jenom divat co to nainstaluje  .
.
Tak me tam hodil Youtube Accelerator, krasna aplikace od nejake firmy Goobzo, paral sem to s ajtakem svagrem ven pres registry,. uz to vypadalo nadejne a za 15 minut se zase sam doinstaloval neznamo odkud, pri tvrdym smazani jeho souboru se pak neslo pripojit na net  .
. 
Takova pardni aplikace co se kazdejch 10 minut instalu znovu a znovu kdyz je nainstalovana.
Resil to jedine format a znovu instalace windows 7 a driveru jenom odzkousenych a potrebny a vypnuti autoupdatu od Creativu. No co den v pici a dalsi den plno aktualizaci  a restartu.
Stránky: 1