Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 14.04.2014 12:39:06 Offline |
Re: ...R125, kdyby někdo chtě pro mladýho
krásný malý stroj,
bohužel neám žádného parchanta co bych na ní posadil, takže vlastně nic, úplně zbytečnej příspěvek
...
huskyb12 psal:Ty vole, dovedete si představit, že by ste se k tomu dostali v šestnácti ?
By mi asik hráblo :)
....maj recht, bych z toho vyl víc než paf
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2014 17:01:55 Offline |
kojaksro psal:huskyb12 psal:Ty vole, dovedete si představit, že by ste se k tomu dostali v šestnácti ?
By mi asik hráblo :)....maj recht, bych z toho vyl víc než paf
..sem mel v sestnacti jen starou vobouchanou stopětasedmu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
huskyb12 psal:Ty vole, dovedete si představit, že by ste se k tomu dostali v šestnácti ?
By mi asik hráblo :)
no a co, já měl zas céčka a samolepky šmoulů a na bílých čínách fiksou napsané Orlík
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:Ty vole, dovedete si představit, že by ste se k tomu dostali v šestnácti ?
By mi asik hráblo :)no a co, já měl zas céčka a samolepky šmoulů a na bílých čínách fiksou napsané Orlík
dobře, dobře a co triko se Sandokánem ?
ale di, Ty brepto ...
Popravdě bych vás v 16ti poslal s touhle mrtvolou doprdele,sedl bych na svou ČZ125/516 s nadupaným moteurem a vodfrčel na fšecky kvalty po zadním někam do polí tenkrát...
Šulíni,rači tady někdo hoďte do placu nějaký vostrý endůro na prodej...nějak mě svrbí ruce čímdál víc
A zachvílu abych hledal nějakou tu malagutti gryzli pro toho mrňousa
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 14.04.2014 19:26:21 Offline |
VikecB12 psal:Popravdě bych vás v 16ti poslal s touhle mrtvolou doprdele,sedl bych na svou ČZ125/516 s nadupaným moteurem a vodfrčel na fšecky kvalty po zadním někam do polí tenkrát...
Šulíni,rači tady někdo hoďte do placu nějaký vostrý endůro na prodej...nějak mě svrbí ruce čímdál víc
A zachvílu abych hledal nějakou tu malagutti gryzli pro toho mrňousa
Hovno tomu rozumis..kdyz ti je sestnact a chces jezdit a mrdat musej met cuul stroj neco jako je ta pidistrojovnicka.dnesni skvirky uz netahne smradlavej zablacenej blatoslap
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 14.04.2014 20:00:26 Offline |
yebat psal:Banditatom psal:.dnesni skvirky uz netahne smradlavej zablacenej blatoslap
takže spíš tohle jo? :
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag … hcrpjuYh8A
Jesis marja to je hermafrodit?! jo nrco takoveho jsem myslel
Banditatom psal:VikecB12 psal:Popravdě bych vás v 16ti poslal s touhle mrtvolou doprdele,sedl bych na svou ČZ125/516 s nadupaným moteurem a vodfrčel na fšecky kvalty po zadním někam do polí tenkrát...
A zachvílu abych hledal nějakou tu malagutti gryzli pro toho mrňousaHovno tomu rozumis..kdyz ti je sestnact a chces jezdit a mrdat musej met cuul stroj neco jako je ta pidistrojovnicka.dnesni skvirky uz netahne smradlavej zablacenej blatoslap
Ato se právě šeredně pleteš Někdy si zajeď na nějaký okresní srandazávod v motokrosu,nebo kroskántry Prdelky se na to lepí pořát
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 14.04.2014 20:06:39 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Popravdě bych vás v 16ti poslal s touhle mrtvolou doprdele,sedl bych na svou ČZ125/516 s nadupaným moteurem a vodfrčel na fšecky kvalty po zadním někam do polí tenkrát...
A zachvílu abych hledal nějakou tu malagutti gryzli pro toho mrňousaHovno tomu rozumis..kdyz ti je sestnact a chces jezdit a mrdat musej met cuul stroj neco jako je ta pidistrojovnicka.dnesni skvirky uz netahne smradlavej zablacenej blatoslap
Ato se právě šeredně pleteš Někdy si zajeď na nějaký okresní srandazávod v motokrosu,nebo kroskántry Prdelky se na to lepí pořát
No jo voe ale ne na nas hele motokros ani poradny enduro uz nedavam bolej me ruce jak krava po peti minutach jizdy ale kdyz mam moznost tak mazu ven na styrkulkej to me bavi kolikrat vic jak silnice
huskyb12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:Ty vole, dovedete si představit, že by ste se k tomu dostali v šestnácti ?
By mi asik hráblo :)no a co, já měl zas céčka a samolepky šmoulů a na bílých čínách fiksou napsané Orlík
dobře, dobře a co triko se Sandokánem ?
no ba, dvjě a možná bych ho doma eště něgde aj našl, asi sa už nevlezu
Baltazar psal:to mít f 16-ti tak by holky chcali volejíček, aj bes sandokaního trička
já měl pincka, jednosica, furt zme aj s brachem dumalli jak ho vytunit na dvousica, páč ty byly kchůl. Jo a gdo měl simála, byl vůtce party. my pak apgrejdnuli na mustanga, opět zme ho chtěli apgrejdnůt věčí, dospělácků nádržů. Ináč sem sice nebyl kápo, ale pucflek taky ne e, páč táta měl doma pětistofku óhácéčko aj se sajdů a jó to bylo už něco v kombinaci s erkem co nám parkovalo přet panelákem a chatů (sice strýcovů, ale plně k dispozici), sem byl partie k pohledání
já měl f partě 350 JAWU, největší vobsach, typ 634 červená metalíza s chrómem, vejfuky nahoru,v zádu vopjerka, aby micinka nespadla, no kapo di tuti
Jednou s buchtou ve křovisku, rána, Jawka spadla ze stojánku, babu jsem tam polonahou nechal a mazal zvednou mašinu chuděra, se mi udělalam na chromu čmouha
The father of the little princess of the dawn
Se simsonama jsme byli mistři světa a na zdi v garáži nám visel plakát vosumdesátkovýho kapotovanýho Zündapa to byla naše modla v patnácti letech
Tohle by nás vystřelilo do vesmíru. Kámoš to dával pryč po paní, svezl jsem se na tom, pěkná hračka, neudělá ostudu.
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2014 16:34:31 Offline |
Mour psal:Já v 15-ti toužil po tomto :
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … adster.jpg
Soused mě na tom svez a větčí kalup sem nezažil
kamoš na tom lital taky , ale motor z toho použil na tohle ...lítalo to jako kráva
Já ji mám do dneška vod 16-ti.Snažím se ji dát do pucu.
Žádná 175 a ani mín poladěná třinda neměla šanci.
hlemejzd999 psal:Mour psal:Já v 15-ti toužil po tomto :
Soused mě na tom svez a větčí kalup sem nezažilkamoš na tom lital taky , ale motor z toho použil na tohle ...lítalo to jako kráva
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6373_n.jpg
koukam, ze to byl slusnej kundolap. Takovejch bab jsem mel kolem sebe naposledy kdyz jsem omylem navstivil autogramiadu Samera Issy
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:Já v 15-ti toužil po tomto :
Soused mě na tom svez a větčí kalup sem nezažilkamoš na tom lital taky , ale motor z toho použil na tohle ...lítalo to jako kráva
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6373_n.jpgkoukam, ze to byl slusnej kundolap. Takovejch bab jsem mel kolem sebe naposledy kdyz jsem omylem navstivil autogramiadu Samera Issy
...jojo vogo a ty úžasný tepláky a džíny Prekon měl jenom jeden bombarďák
Na tom jsem začínal,ale měl jsem tu lepší, s téma vidlema až nahoru. Pak sem ji kokot vyměnil za simsona,keryho mám pořád. Ale koupil sem od kámoše za 600kacek jeho devadesatku a to už je ten model s kratkejma vidlema. Ale vrčí a čeká až na ní bude čas
Jelo to parádně a když se tam dala rozeta z fechtla,tak z toho byl crossak jak svine.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
zzzmrzlinar (Člen) 16.04.2014 13:32:48 Offline |
nóbl fotka, suprový hára, luxusně zařízlý tepláci a tu mikinu suzuki měl kámoš ta byla luxusní. No ale hlavně ta 603ka v pozadí, ta je nejvíc
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2014 17:58:32 Offline |
zzzmrzlinar psal:nóbl fotka, suprový hára, luxusně zařízlý tepláci a tu mikinu suzuki měl kámoš ta byla luxusní. No ale hlavně ta 603ka v pozadí, ta je nejvíc
ta 603 byla toho malýho vedle tý s těma teplákama ... Pepa Brož se jmenoval - vozil nás s tim na zábavy ...vepředu seděli tři lidi , někdy čtyři , vzadu - kolik potřebovalo odject ...to byla doba kurva
hlemejzd999 psal:zzzmrzlinar psal:nóbl fotka, suprový hára, luxusně zařízlý tepláci a tu mikinu suzuki měl kámoš ta byla luxusní. No ale hlavně ta 603ka v pozadí, ta je nejvíc
ta 603 byla toho malýho vedle tý s těma teplákama ... Pepa Brož se jmenoval - vozil nás s tim na zábavy ...vepředu seděli tři lidi , někdy čtyři , vzadu - kolik potřebovalo odject ...to byla doba kurva
Jó to byla tehdy prdel,když jsme lítali s 603 po Brněnským dromu.
som tu troska mimo ale ak tak kojak hod mi nejaku ponuku na predne turisticke plexi na N 1200 2001 rok mam aj vlakno v diskusii pozeral som ponuky a celkom sa mi pozdava plexi vario turis nejake skusenosti s nim? diik
Stránky: 1