Nejsi přihlášen
někdo z oboru kamnář-topenář-kominíkář
nebo tak něco, chystám se v budoucnu topit krbovou vložkou s vodním výměníkem a rád bych pokecal s někým z oboru, ať nedělám hovadiny. V pondělí jedem podlahy, tak ať si ujasním stavební přípravu. Stačí mě prozvonit na tel 773092442, já zavolám zpátky a vysosám nějaká ta moudra, ju? Můčas grácijas a konec hlášení.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2014 20:02:55 Offline |
Re: někdo z oboru kamnář-topenář-kominíkář
Me prijde topenar v pondeli a domluvil jsem se s nim ze mi pripravy pod podlahu aspon trubky tam kde budu mit ted kaminka aby kdybych se v budoucnu rozhod pouzit kamna s vymenikem abych nesekal trubky do zdi nebo podlahy..ostatni uz se vzdy necha dodelat.teda jeste to chce nekam k tomu elektriku kvuli cerpadlu ale to uz tam mam.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kasym, a samože externí přívod vzduchu, el osmižíla - bo řízení cirkulace chce čidla v jednotlivých místnostech ... jo a vedení radiátorů chci venkem postaru, žádný v podlaze
Vorel: děkuju Tě pěkně
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.05.2014 12:49:17 Offline |
Americkej psal:Kasym, a samože externí přívod vzduchu, el osmižíla - bo řízení cirkulace chce čidla v jednotlivých místnostech ... jo a vedení radiátorů chci venkem postaru, žádný v podlaze
Vorel: děkuju Tě pěkně
na ten vzduch jsem zapomnel ale asi proto ze uz ho tam mam pripraveny.a rizeni cirkulace me nejak moc nezajima..cim min elektroniky tim lip
K.a.s.y.m. psal:Americkej psal:Kasym, a samože externí přívod vzduchu, el osmižíla - bo řízení cirkulace chce čidla v jednotlivých místnostech ... jo a vedení radiátorů chci venkem postaru, žádný v podlaze
Vorel: děkuju Tě pěkněna ten vzduch jsem zapomnel ale asi proto ze uz ho tam mam pripraveny.a rizeni cirkulace me nejak moc nezajima..cim min elektroniky tim lip
...proto bych si výměník nedal...jak vypadne proud, čerpadla přestanou honit topnou vodu a kamna jsou nepoužitelná...leda mít záložní diesel agregáta ten zapojit do okruhu...
![]() |
nicola.foxx (Člen) 07.05.2014 13:07:35 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Americkej psal:Kasym, a samože externí přívod vzduchu, el osmižíla - bo řízení cirkulace chce čidla v jednotlivých místnostech ... jo a vedení radiátorů chci venkem postaru, žádný v podlaze
Vorel: děkuju Tě pěkněna ten vzduch jsem zapomnel ale asi proto ze uz ho tam mam pripraveny.a rizeni cirkulace me nejak moc nezajima..cim min elektroniky tim lip
...proto bych si výměník nedal...jak vypadne proud, čerpadla přestanou honit topnou vodu a kamna jsou nepoužitelná...leda mít záložní diesel agregáta ten zapojit do okruhu...
A co samotíž? To by nefungovalo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Americkej psal:Kasym, a samože externí přívod vzduchu, el osmižíla - bo řízení cirkulace chce čidla v jednotlivých místnostech ... jo a vedení radiátorů chci venkem postaru, žádný v podlaze
...švagr má na chalupě obyčejnou moto baterii, která je napojena na nabíječku. Pokud si bohatčí tak máš záložní zdroj jako na PC
Mour psal:Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:
na ten vzduch jsem zapomnel ale asi proto ze uz ho tam mam pripraveny.a rizeni cirkulace me nejak moc nezajima..cim min elektroniky tim lip...proto bych si výměník nedal...jak vypadne proud, čerpadla přestanou honit topnou vodu a kamna jsou nepoužitelná...leda mít záložní diesel agregáta ten zapojit do okruhu...
...švagr má na chalupě obyčejnou moto baterii, která je napojena na nabíječku. Pokud si bohatčí tak máš záložní zdroj jako na PC
......na chajdalupje sme taky měli nejdřif jako záložní baterku z vysokozdvihu, pag autovou baterku s nabíječkou a nejčkonc záložní zdroj a ani v jedný varijantě nebyl trabl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.05.2014 17:57:42 Offline |
nicola.foxx psal:Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:
na ten vzduch jsem zapomnel ale asi proto ze uz ho tam mam pripraveny.a rizeni cirkulace me nejak moc nezajima..cim min elektroniky tim lip...proto bych si výměník nedal...jak vypadne proud, čerpadla přestanou honit topnou vodu a kamna jsou nepoužitelná...leda mít záložní diesel agregáta ten zapojit do okruhu...
A co samotíž? To by nefungovalo
To asi jo ale ta ma smysl jen u velkejch litinovejch radiatoru u tech dnesnich plechacu uz to budes blbe pripojovat.jinak ja vymenik planuju mozne nekdy v budoucnu ted tam budou jen kanadsky kamna kdyby nesla elektrika nebo nebyla takova zima.
Stránky: 1