Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 21.04.2012 15:47:23 Offline |
přepláštění výfuku
Nevíte kdo by přepláštil oválnej laďák někde v okolí Prahy abych to nemusel nikam posílat?
...relativní kochač...
Re: přepláštění výfuku
Honzik8719 psal:Nevíte kdo by přepláštil oválnej laďák někde v okolí Prahy abych to nemusel nikam posílat?
Zdarec, nedávno jsem nechal přepláštit origo hliníkovej u pana CREPTUSe; až si vzpomenu, přidám fotky, vypadá to jako z krámu; dá se s nim dohodnout i předávka v okolí Prahe; za slušnej peníz velmi slušná práce. Tož tak
Honzik8719 psal:Nevíte kdo by přepláštil oválnej laďák někde v okolí Prahy abych to nemusel nikam posílat?
na to, aby to stálo někde na dvorku s novym pláštěm to je asi zbytečná práce, nebo?
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Honzik8719 (Člen) 25.04.2014 09:08:35 Offline |
Lachtan psal:Honzik8719 psal:Nevíte kdo by přepláštil oválnej laďák někde v okolí Prahy abych to nemusel nikam posílat?
na to, aby to stálo někde na dvorku s novym pláštěm to je asi zbytečná práce, nebo?
jak na dvorku? jinak je to téma dávno starý a dávno vyřešený...tenkrát jsem řešil přepláštění karbonovýho laufu na Bulíkovi...s převatováním a obalem z 2 nerezu mě to tenkrát na něco kolem 2000...bylo to hotový za dva dni s tim, že sem mu to tam dovez a zase si pro to k němu přijel...
...relativní kochač...
Petr J. psal:Potřeboval bych narovnat bouchlého titanového Akrapa......nevíte někdo okolo Opavy?
Mour psal:Petr J. psal:Potřeboval bych narovnat bouchlého titanového Akrapa......nevíte někdo okolo Opavy?
si pamatuju jak v dobách devadesátých dělal a prodával na MZ kapotáž ala Super tenere
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Mour psal:Petr J. psal:Potřeboval bych narovnat bouchlého titanového Akrapa......nevíte někdo okolo Opavy?
si pamatuju jak v dobách devadesátých dělal a prodával na MZ kapotáž ala Super tenere
...se moc nesměj pankáči, já v dobách osmdesátých dělal kapotáž ala Bold´Or na 350
Mour psal:tomasNJ psal:Mour psal:si pamatuju jak v dobách devadesátých dělal a prodával na MZ kapotáž ala Super tenere
...se moc nesměj pankáči, já v dobách osmdesátých dělal kapotáž ala Bold´Or na 350
tu dělal každý
ale on to tehdy dělal na kšeft a navíc už to bylo trochu za zenitem
__________________________________________________________________________________
taky si pamatuju, jaK KAždý měl na jawině světlo ze š120 a taky ten velký hranatý tachoš schovaný za laminatovou kapotáží
tomasNJ psal:taky si pamatuju, jaK KAždý měl na jawině světlo ze š120 a taky ten velký hranatý tachoš schovaný za laminatovou kapotáží
...já měl ze Š 100 ...a z bezpečnostní tabulky obal ...jo a světlo z bagra = černá parabola a chromovaný rámeček, vlastně JAWA GSF v roce 1984
hlemejzd999 (Člen) 11.05.2014 14:18:59 Offline |
když to tady čtu a vzpomínám na dětska leta , která jsme trávili v garáži a půlili motor pionýrů a třiapůlek , zapatlaný od laminovací soupravy , zaprášený od broušení, ruce zasraný vod šmíru po lokty a pak narazim na takovýhle video , v kterym je týpek asi stejně starej , jako já tenkrát , tak bych ho normalně umlátil ... bez prdele ...co to kurva je ? - to má otok mozku , nebo co ? vleze si do koupelny , stahne si nasrávačky pod kolena a recituje si nejakou pisnicku a dela pritom , ze strili z pistole ? ... kurva já už jsem asi fakt starej ...jestli mi tohle, nebo neco podobnyho pritahne nekdy holka domu , tak me zavrou
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 11.05.2014 14:20:14 Offline |
hlemejzd999 psal:když to tady čtu a vzpomínám na dětska leta , která jsme trávili v garáži a půlili motor pionýrů a třiapůlek , zapatlaný od laminovací soupravy , zaprášený od broušení, ruce zasraný vod šmíru po lokty a pak narazim na takovýhle video , v kterym je týpek asi stejně starej , jako já tenkrát , tak bych ho normalně umlátil ... bez prdele ...co to kurva je ? - to má otok mozku , nebo co ? vleze si do koupelny , stahne si nasrávačky pod kolena a recituje si nejakou pisnicku a dela pritom , ze strili z pistole ? ... kurva já už jsem asi fakt starej ...jestli mi tohle, nebo neco podobnyho pritahne nekdy holka domu , tak me zavrou
jo to video : http://www.youtube.com/watch?v=gp9e0s4zbxk
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:když to tady čtu a vzpomínám na dětska leta , která jsme trávili v garáži a půlili motor pionýrů a třiapůlek , zapatlaný od laminovací soupravy , zaprášený od broušení, ruce zasraný vod šmíru po lokty a pak narazim na takovýhle video , v kterym je týpek asi stejně starej , jako já tenkrát , tak bych ho normalně umlátil ... bez prdele ...co to kurva je ? - to má otok mozku , nebo co ? vleze si do koupelny , stahne si nasrávačky pod kolena a recituje si nejakou pisnicku a dela pritom , ze strili z pistole ? ... kurva já už jsem asi fakt starej ...jestli mi tohle, nebo neco podobnyho pritahne nekdy holka domu , tak me zavrou
...to mi řekni, co vede dospělýho chlapa k tomu, že vyhledá takovej "žánr" a pustí si to ...nehledě na to, že to navíc flákne do technický poradny
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 11.05.2014 14:46:19 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:když to tady čtu a vzpomínám na dětska leta , která jsme trávili v garáži a půlili motor pionýrů a třiapůlek , zapatlaný od laminovací soupravy , zaprášený od broušení, ruce zasraný vod šmíru po lokty a pak narazim na takovýhle video , v kterym je týpek asi stejně starej , jako já tenkrát , tak bych ho normalně umlátil ... bez prdele ...co to kurva je ? - to má otok mozku , nebo co ? vleze si do koupelny , stahne si nasrávačky pod kolena a recituje si nejakou pisnicku a dela pritom , ze strili z pistole ? ... kurva já už jsem asi fakt starej ...jestli mi tohle, nebo neco podobnyho pritahne nekdy holka domu , tak me zavrou
...to mi řekni, co vede dospělýho chlapa k tomu, že vyhledá takovej "žánr" a pustí si to ...nehledě na to, že to navíc flákne do technický poradny
no narazil jsem na to čirou náhodou na „ Drsnym světě “ ..no a vo tej technickej teda nic nevim , tak dik - ted uz vim , kde jsem ..jdu jinam
Stránky: 1