Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 02.07.2007 13:22:49 Offline |
Re: origo riditka
Prdik psal:a prodat?
hlavně nezapomeň na povinnou 20 proc. slevu
doba je temná...
no ja mam SV S verzi a chci vyssi riditka,bo me z tech nizky boli ruce,koupil jsem kit i s riditky,ale ty riditka jsou naprd, nevychazi mi k nim lanka,tak jsem chtel zkusit origo,jestli to nebude s temi lanky lepsi, proto je nechci kupovat,abych nezjistil,ze tyhle jsou mi k prdu taky a tim padem jsou to vsechno vyhozeny prachy. idealni by bylo,kdyby se nasel nejaky dobrak,co by mi je jenom pujcil ja je vyzkousel a vratil,popripadne koupil.
co se penez tyce,nevim,kolik tak muzou stat ... 300,-Kč ?
Prdik psal:decka,tak jinak,pomerte mi prosim nejaka dobra duse alespon A a E vzdalenost origo riditek,
predem dekuji za kladne vyrizeni zadosti
http://www.yacomi.cz/bmz_cache/b/b23ac3 … 76x333.jpg
Hmm, tak až ti na tohle někdo odpoví, tak mi to pak pošli na mail, protože mě to taky zajímá. A když jsem se tůhle ptal, tak sem se toho moc nedozvěděl
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
to Prdik: jak sem si to tady pročítal, tak sem zašel do garáže a naměřil cca vzdálenost E je asi 17cm a vzdálenost A asi 67cm(jsou prohnutá, takže vzdálenost je od konce řídítek). Je to měřené na B12tce, ale to bude asi s B6 stejné
Bandiťák z jihu Moravy
KOŽON psal:4 prdik
ti je daruju a vyhnem se komentářům o ceně
akorat,že dnes odjíždím a vrátím se v neděli,tak jestli vydržíš,jsou tvoje
... hustej typek ... to se ceni ... hele KOZON ... co takle nejakou zapomenutou sadu pneu ,nebo cokoliv ... za odvoz ... treba i celou motyku ... kluci,me ty nitky tech diskusi dycinky dojmou bo ma skoro kazda ,, dobry konec ,, bud se hloupemu Honzovi dostane rady deda vseveda, chudak je obdarovan ,blbec bez ,,uplne registrace,, vykovan ... proste pohadka ... mam vas rad
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Prdik psal:no ja mam SV S verzi a chci vyssi riditka,bo me z tech nizky boli ruce,koupil jsem kit i s riditky,ale ty riditka jsou naprd, nevychazi mi k nim lanka,tak jsem chtel zkusit origo,jestli to nebude s temi lanky lepsi, proto je nechci kupovat,abych nezjistil,ze tyhle jsou mi k prdu taky a tim padem jsou to vsechno vyhozeny prachy. idealni by bylo,kdyby se nasel nejaky dobrak,co by mi je jenom pujcil ja je vyzkousel a vratil,popripadne koupil.
co se penez tyce,nevim,kolik tak muzou stat ... 300,-Kč ?
A to je takovej problém tam namontovat ty co máš,nastavit páčky a prepínače tak aby ti tam všechno dosáhlo a ty konce větví uříznout? Samo že na obou stranách stejně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
to VikecB12:
ty, ktere mam, jsou namontovane, packy a prepinace nastavene na max tak, aby vsechno dosahlo a konce vetvi samozrejme uriznute a dokonce i vlastnorucne zabrousene (to pro informaci deda vseveda kellyho), jenze problem je v tom,ze v bodu, kde se riditka ohybaji, se prepinace zarazi (zcela necekane) a nelze je posunout dal,nehlede k faktu,ze riditka maji privarenou hrazdu. Proto chci vyzkouset originalni riditka, domnivam se totiz, ze jsou jinak stavene roztece a uhel zalomeni. Proto jsem se dotazoval na hodnoty A a E.
dekuji za pozornost
hlemejzd999 (Člen) 20.05.2014 19:53:16 Offline |
taky mám z B12 04
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Lukas29 psal:Máte je z b6 nebo b12? B12 by měla bejt ideál. Já myslim že je dávaly na všechny stejný. Tak jsem hodte cenovku at se dohodneme.
z b6 a jedny cb13 :) ..co se týče mně nic zato nechci ,když si tedy uděláš vejlet (zas tak daleko to nemáš) páč na počtu sem se nalítal dost a už se mně tam nechce ;)
MRDAT!!!
Honzik8719 (Člen) 20.05.2014 22:47:30 Offline |
mám dvoje co jsou jako skoro origo a jedny origo...nechám za cigára je mě to líto vyhodit
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:mám dvoje co jsou jako skoro origo a jedny origo...nechám za cigára je mě to líto vyhodit
Honziku jedny bych pobral na pokusy, jaký cigára kouříš ? Jestli se nepletu tak si tady jednou psal že jsme krajánci z okolí Říčan je to tak?
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
hlemejzd999 (Člen) 21.05.2014 06:23:13 Offline |
kdyz uz jsme u toho ...Kelly by taky jedny chtel darovat
Honzik8719 (Člen) 21.05.2014 08:57:51 Offline |
Willy psal:Honzik8719 psal:mám dvoje co jsou jako skoro origo a jedny origo...nechám za cigára je mě to líto vyhodit
Honziku jedny bych pobral na pokusy, jaký cigára kouříš ? Jestli se nepletu tak si tady jednou psal že jsme krajánci z okolí Říčan je to tak?
červený Lakyny...udělej si čas dneska, budu doma po 17h...číslo mám v profilu...
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 21.05.2014 10:54:07 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:kdyz uz jsme u toho ...Kelly by taky jedny chtel darovat
...jestli myslíš ty TAGY, tak bacha, ty mám rezervovaný já ....za 4 stovky
jj...myslel jsem na tebe
no tak snad se uz rozhoupe , kdyz uz je tu tohle vlákno
hlemejzd999 (Člen) 21.05.2014 18:00:56 Offline |
Lukas29 psal:Lukas29 psal:hlemejzd999 psal:taky mám z B12 04
Tak to by bylo ideál z tý tvý b12 já mám datum narození 06. Šlo by to poštou? Vysyp ze sebe cenu
Nebo napiš destinace kde se pohybuješ třeba na sebe narazíme
udelej si vylet do Košetic pres Kutnou Horu , Zbraslavice a Zruč a seš tady zpatky muzes pres Sazavu , nebo spodem pres Svetlou , H. Brod - aspon se projedes .. ja na KH jezdim obcas taky , v neděli pojedem do Dymokur pres Kolin , ale riditka na hrbu prikurtovany nepovezu a na počtu s tim nejdu
hlemejzd999 (Člen) 21.05.2014 18:01:38 Offline |
vanilkovej Red Bull stoji 115 vočí
hlemejzd999 (Člen) 21.05.2014 18:19:17 Offline |
Lukas29 psal:Ok já se pro ně zastavim. Jen jak a kdy se ti to hodí?
kdy chceš - dneska , zejtra , v pátek , v sobotu
hlemejzd999 (Člen) 21.05.2014 21:12:03 Offline |
Lukas29 psal:hlemejzd999 psal:Lukas29 psal:Ok já se pro ně zastavim. Jen jak a kdy se ti to hodí?
kdy chceš - dneska , zejtra , v pátek , v sobotu
Tel v profilu máš aktuální? než vyjedu tak ti brnku. Jak bejváš doma z práce?
jj .. zejtra pres den volno, v patek volno od 4 asi , v sobotu volno, v neděli volno , ale to pojedem asi do tech Dymokur, pondělí , utery od 2 doma... streda,čtvrtek v práci , patek , sobota , neděle doma
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2014 05:49:25 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:vanilkovej Red Bull stoji 115 vočí
...kurva, já ho kupuju za 128
tak to te berou pěkně u drzky ... ale ted si me zarazil ... ze by ho ty pice zdrazily ?
Stránky: 1