Nejsi přihlášen
Re: Alojz na hrad
no viděl sem jen, ty góly, a tři byly vyloženě o náhodě...
třeba ten jak se to amikovi odrazilo od brusle...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:no viděl sem jen, ty góly, a tři byly vyloženě o náhodě...
třeba ten jak se to amikovi odrazilo od brusle...
...tomu se neříká náhoda, ale správně načasovaná přihrávka a uvolnění s najetím do gólový pozice
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:tomasNJ psal:no viděl sem jen, ty góly, a tři byly vyloženě o náhodě...
třeba ten jak se to amikovi odrazilo od brusle......tomu se neříká náhoda, ale správně načasovaná přihrávka a uvolnění s najetím do gólový pozice
sim Tě nediskutuj s nima, tomu nerozumíš, samej hokejista to tu je :)
ale di, Ty brepto ...
ja teda nevim. Od nasich jsem toho moc neocekaval od zacatku. Svoji povinnost jsme splnili tim, ze jsme vyradili slovaky a tim to pro nas hasne. Kdo sledoval zapasy amiku od zacatku, musel byt pripravenej na to, ze proste dostaneme klepec. Letos to ti kuci obamovsti smrdlaj fakt pekne.
Kazdej vi, ze nas narodak je v pici uz delsi dobu, tak nevim, co kdo jako cekal. Olympiada sice neni mistrovstvi sveta, ale hokej je porad hokej. Zvyknete si na to, ze ted zase nejakej ten patek budeme zustavat pozadu nez se nam urodi sjednocenej tym, kterymu to zase chvilku poslape.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kde kdo tady porad zije tim, ze jsme kdysi davno vyhraly v Naganu a mysli si, ze to tak bude kazdou olympiadu.
To je, ty voe, jako kdyz se mi jednou podari nekde v hospode sbalit stetku a zaskorovat a pak si myslet, ze se to bude vopakovat v kazde knajpe, kam vlezu.
Banditatom (Člen) 20.02.2014 12:02:48 Offline |
nasrat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak je fakt že tam nemame všecky mlade hrače tak jak měli amici,musi nastoupit nova generace. ale co, chleba stejnak levnějši nebude. V květnu je mistrak tak stejnak zas budem fandit a na olympijadu už si nikdo ani nevspomene
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
huskyb12 psal:osiris psal:tomasNJ psal:no viděl sem jen, ty góly, a tři byly vyloženě o náhodě...
třeba ten jak se to amikovi odrazilo od brusle......tomu se neříká náhoda, ale správně načasovaná přihrávka a uvolnění s najetím do gólový pozice
sim Tě nediskutuj s nima, tomu nerozumíš, samej hokejista to tu je :)
jo ty vole... ještě že sem to neviděl cele...... to bych byl daleko větší hokejista...
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:huskyb12 psal:osiris psal:
...tomu se neříká náhoda, ale správně načasovaná přihrávka a uvolnění s najetím do gólový pozicesim Tě nediskutuj s nima, tomu nerozumíš, samej hokejista to tu je :)
jo ty vole... ještě že sem to neviděl cele...... to bych byl daleko větší hokejista...
škoda, žes tak daleko, bych si přijel pro konzultaci :)
ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2014 20:37:08 Offline |
huskyb12 psal:tomasNJ psal:huskyb12 psal:
sim Tě nediskutuj s nima, tomu nerozumíš, samej hokejista to tu je :)jo ty vole... ještě že sem to neviděl cele...... to bych byl daleko větší hokejista...
škoda, žes tak daleko, bych si přijel pro konzultaci :)
joj tak to bych byl potěšen otevřel bych speciálně pro tebe olivy...
tomasNJ psal:huskyb12 psal:tomasNJ psal:
jo ty vole... ještě že sem to neviděl cele...... to bych byl daleko větší hokejista...škoda, žes tak daleko, bych si přijel pro konzultaci :)
joj tak to bych byl potěšen otevřel bych speciálně pro tebe olivy...
takový ty vod Řeků, hnědý, s peckou
ale di, Ty brepto ...
Janekgsf psal:Česko bude pořádat hokejové mistrovství v roce 2015 a Český hokej zatím umírá na vavřínech. Kdo nás zachrání? Jiný trenér?
Když se sere na mládež...
Kde nic není ani smrt nebere.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2014 17:09:15 Offline |
vite jakej je prej rozdil mezi slovenskym a nasim hokejem ?
24 hodin
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:
i bych tomu věřil
Bandit 4EVER!!!
Tak se jim ho povedlo vyštvat
http://sport.aktualne.centrum.cz/slavia … m=carousel
...snad ho uvidíme doma na střídačce
Mour psal:Tak se jim ho povedlo vyštvat
http://sport.aktualne.centrum.cz/slavia … m=carousel
...snad ho uvidíme doma na střídačce
Nebreč,už nebyl přínosem.Povedlo se mu na začátku OH sestavit pravděpodobně nejstarší pětku všech dob.Z hodně dobrýho útočníka( Aleš Hemský )udělat na začátku 13týho útočníka když mu teklo do bot najednou byl v druhý lajně.Barinka bez komentáře.Jarda Jágr dobrej a umí ale dva vypjatý zápasy krátce po sobě prostě nedal to je realita a sám to přiznal.Hudlera nevzal.Hadamczyk pro vás bude dávno dobrej.
Tak teď určitě budu za bílou vránu v ovčí černé, ale tvrdím, že kdokoliv jiný by tam nic moc víc neudělal, ani ti vaši Říhové, Jandačové a už nemluvím o Růžovi, český hokej je pár let v řiti a není z čeho brát...
Jo a jen tak mimochodem, Barinka dokud hrál, tak byl z těch lepších, to víc toho zadupal i slavný Židlický, jediné, za co se dá Hadovi nadávat, je blbej výběr brankářů do jednotlivých zápasů...
Tak a teď do mě
Banditatom (Člen) 24.02.2014 22:07:32 Offline |
Borák psal:co to je ten HOKEJ kurwa ?
No a ne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2014 23:21:00 Offline |
mrdat nejakej hokej
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
jennys psal:Tak teď určitě budu za bílou vránu v ovčí černé, ale tvrdím, že kdokoliv jiný by tam nic moc víc neudělal, ani ti vaši Říhové, Jandačové a už nemluvím o Růžovi, český hokej je pár let v řiti a není z čeho brát...
Jo a jen tak mimochodem, Barinka dokud hrál, tak byl z těch lepších, to víc toho zadupal i slavný Židlický, jediné, za co se dá Hadovi nadávat, je blbej výběr brankářů do jednotlivých zápasů...
Tak a teď do mě
...jdeš v pátek ?
já su rád že táhnul do prdele, neměl jsem ho prostě rád, celej hokejovej svjet se pobavil tím jak sestavil tým z dědků, myslím, že by se měla dát šance mladejm i když je nikdo nezná, jak jinak získaj zkušenosti?
The father of the little princess of the dawn
jennys psal:Tak teď určitě budu za bílou vránu v ovčí černé, ale tvrdím, že kdokoliv jiný by tam nic moc víc neudělal, ani ti vaši Říhové, Jandačové a už nemluvím o Růžovi, český hokej je pár let v řiti a není z čeho brát...
Tak a teď do mě
Tak von má u Vás i důvěrnou přezdívku Had je na čase že je v prdeli.Aspoň můžou ti naši Jandačové,Říhové,Růžové ukázat pochybovačům že český hokej na tom není zas tak špatně.Jen že se musí umět sestavit mužstvo a to ,,Had" nedokázal.Jediná chyba byla že nevodprejsknul už dřív.
Mour psal:jennys psal:Tak teď určitě budu za bílou vránu v ovčí černé, ale tvrdím, že kdokoliv jiný by tam nic moc víc neudělal, ani ti vaši Říhové, Jandačové a už nemluvím o Růžovi, český hokej je pár let v řiti a není z čeho brát...
Tak a teď do mě...jdeš v pátek ?
no jistěééé
Michal Dk psal:jennys psal:Tak teď určitě budu za bílou vránu v ovčí černé, ale tvrdím, že kdokoliv jiný by tam nic moc víc neudělal, ani ti vaši Říhové, Jandačové a už nemluvím o Růžovi, český hokej je pár let v řiti a není z čeho brát...
Tak a teď do měTak von má u Vás i důvěrnou přezdívku Had je na čase že je v prdeli.Aspoň můžou ti naši Jandačové,Říhové,Růžové ukázat pochybovačům že český hokej na tom není zas tak špatně.Jen že se musí umět sestavit mužstvo a to ,,Had" nedokázal.Jediná chyba byla že nevodprejsknul už dřív.
Každej má svůj názor, uvidíme po MS
Baltazar psal:Ať je to jak je to Aloiz je a to mi fakt nikdo nevymluví, ani ty parťáku
Mour psal:..tak co chytráci ? ....co ten Růža, že by taky na hrad?
...no Žvejkal tady taky není extra v oblibě ....no ale zas má nový rekord repre, tolikrát prodloužení v jednom turnaji ještě nehráli
mě se jejich hra líbí, vždyt všechny přestřílí ale chybí ty góly aby víc dávali ale snad v další fázi turnaje jim to začne konečně padat. Je to hodně omlazenej tým a tak nemají tolik zkušeností a klidu. Uvidíme jak nakonec dopadnou, ale usa by měli porazit.
motto "Vem za heft a val"
On je to bohužel odraz toho jak se tu pracuje s mládeží... Ve všech těhle masových sportech...
Na rozdíl třeba od rychlobruslení, biatlonu či snowboardu, kdy je to malá skupina lidí a opravdu v tom rozhoduje hlavně to jestli umíš a ne kolik jsou tvoji rodiče ochotni platit za to, že jejich dítě hraje v nějakém věhlasném klubu...
A taky je spousta jiných lákadel než bylo dřív... Všechna děti vysedávají u počítače a střílí místo toho aby čutaly do balónu...
Jak z toho ven nevím...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:On je to bohužel odraz toho jak se tu pracuje s mládeží... Ve všech těhle masových sportech...
Na rozdíl třeba od rychlobruslení, biatlonu či snowboardu, kdy je to malá skupina lidí a opravdu v tom rozhoduje hlavně to jestli umíš a ne kolik jsou tvoji rodiče ochotni platit za to, že jejich dítě hraje v nějakém věhlasném klubu...
A taky je spousta jiných lákadel než bylo dřív... Všechna děti vysedávají u počítače a střílí místo toho aby čutaly do balónu...
Jak z toho ven nevím...
ulej si jednu, to pomuze
http://www.youtube.com/watch?v=uhN1YFCy8VA pro pochybovače.
Stránky: 1