Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 01.06.2014 20:21:06 Offline |
Re: Jaké MPV S-max nebo pežot 5008, v 2.0 nafta..
U fordu je dulezity at je to vybava ghia pac ta ma ve vybave jizdni rady
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ja uz vybiram asi mesic a jsem z toho pekne zmagorenej. Vyber si motor a pak uz jen to, co se ti libi vic. Ono je to uplne jedno, vsechno se sere a pokud chces ojety, tak te vsude ojebou
tot k mym mesicnim poznatkum. Dneska jsem si na starym aute opravil klimosku a ted premejslim, jak ze sedana udelat kombika. Uz me fakt nebavi cist vselijaky mozny recenze a zkusenosti uzivatelu. Dat do kupy starou karu, na kterou jsem zvyklej, me vyjde levnejc a usetri spoustu nervu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:ja uz vybiram asi mesic a jsem z toho pekne zmagorenej. Vyber si motor a pak uz jen to, co se ti libi vic. Ono je to uplne jedno, vsechno se sere a pokud chces ojety, tak te vsude ojebou
tot k mym mesicnim poznatkum. Dneska jsem si na starym aute opravil klimosku a ted premejslim, jak ze sedana udelat kombika. Uz me fakt nebavi cist vselijaky mozny recenze a zkusenosti uzivatelu. Dat do kupy starou karu, na kterou jsem zvyklej, me vyjde levnejc a usetri spoustu nervu
...ty budeš vopravovat tramvaj?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2014 06:27:02 Offline |
Ja po hledani a patrani a cteni recenzi koupil alhambru a lip jsem udelat nemoh. Leze se do toho jak do auta a ne do tanku. Dam tam celej kocarek aniz bych ho musel nejak skladat a co jsem to koupil tak krome povinnyho servisu jsem na to nesah. Ale to se muze kus od kusu lisit. Jinak z praktickyho hlediska supr... Tak je otazka jestli nezvazit i jiny varianty nez jsi si vybral.
Jo jinak mam pocit ze Ford a Peugeot pouzivaj stejny motory takze je jedno co vyberes
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
V zimě sem vo těhle autech taky uvažoval(myslím mpv),pak sem si jich pár vobjel a zjistil,že na tohle fakt nejsu připravenej Auta vod harantů zlikvidovaný komplet,podvozek osobáku,kterej je pod tou váhou posmrti a elektrika,která si u těch aut žila svůj život... A z pasatu se mě do tria šaran/alh/gala fakt jít nechtělo,když sem viděl v jakým stavu sou ty interiéry,voproti tomu pašíkovi.
No a s jedním děckem přece nepotřebuju takovej vergl žeo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Loser psal:ja uz vybiram asi mesic a jsem z toho pekne zmagorenej. Vyber si motor a pak uz jen to, co se ti libi vic. Ono je to uplne jedno, vsechno se sere a pokud chces ojety, tak te vsude ojebou
Takže to bude Kokta a Housku trefí šlak.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:ja uz vybiram asi mesic a jsem z toho pekne zmagorenej. Vyber si motor a pak uz jen to, co se ti libi vic. Ono je to uplne jedno, vsechno se sere a pokud chces ojety, tak te vsude ojebou
tot k mym mesicnim poznatkum. Dneska jsem si na starym aute opravil klimosku a ted premejslim, jak ze sedana udelat kombika. Uz me fakt nebavi cist vselijaky mozny recenze a zkusenosti uzivatelu. Dat do kupy starou karu, na kterou jsem zvyklej, me vyjde levnejc a usetri spoustu nervuTakže to bude Kokta a Housku trefí šlak.
beztak to tak dopadne
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2014 10:45:34 Offline |
VikecB12 psal:V zimě sem vo těhle autech taky uvažoval(myslím mpv),pak sem si jich pár vobjel a zjistil,že na tohle fakt nejsu připravenej
Auta vod harantů zlikvidovaný komplet,podvozek osobáku,kterej je pod tou váhou posmrti a elektrika,která si u těch aut žila svůj život... A z pasatu se mě do tria šaran/alh/gala fakt jít nechtělo,když sem viděl v jakým stavu sou ty interiéry,voproti tomu pašíkovi.
![]()
Voe si v Ríši kazdou chvili tak tam koukni.. Ja si privez auto po rodine se styrma detma a auto je vevnitr cajk. Jen sedacky byli spinavy.. Ty sem vycistil a nikdo by to nepoznal ze to bylo mamataxi
Mám jak auta,tak motorky rači z itálie. Vono je to sice po tom německým duchotci(takže vlasně venkovskej sedlák Jíra) naleštěný,ale za rok,dva rezatý jak liška,kdežto s talošky to má vybledlý plasty vod slunka a zbytek bejvá cajk. Ale je to samozřejmě kus vod kusu.
Ale je to jedno,pustil sem tyhle auta z hlavy a pokud budu chtít něco velkýho,tak rači malou 5ti místnou dodávku,než přerostlej vosobák.
VikecB12 psal:V zimě sem vo těhle autech taky uvažoval(myslím mpv),pak sem si jich pár vobjel a zjistil,že na tohle fakt nejsu připravenej
Auta vod harantů zlikvidovaný komplet,podvozek osobáku,kterej je pod tou váhou posmrti a elektrika,která si u těch aut žila svůj život... A z pasatu se mě do tria šaran/alh/gala fakt jít nechtělo,když sem viděl v jakým stavu sou ty interiéry,voproti tomu pašíkovi
...když koukáš na starý mrdky, tak se nesmíš divit...
![]() |
Banditatom (Člen) 02.06.2014 17:10:20 Offline |
Auta vod harantů zlikvidovaný komplet,podvozek osobáku,kterej je pod tou váhou posmrti a elektrika,která si u těch aut žila svůj život... A z pasatu se mě do tria šaran/alh/gala fakt jít nechtělo,když sem viděl v jakým stavu sou ty interiéry,voproti tomu pašíkovi.
![]()
Hele s poctem deti v domacnosti ti klidne hromadne pomuzem
mám P 307SW, mám to na práci, převážím v tom kopírky, tak proto, kolegové mají mondea r.v. 2010 a citroena C5, tam se to nevejde, velký auto, ale nízkej kufr, pežot má díru do kufru o cca 12 cm věčí, než tyhle auta a je o třídu menší. tož tak
GSX 1400 K7
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2014 18:51:42 Offline |
huskyb12 psal:Nemam tudle kategorii aut rád, hledal bych velký kombi ...
Ty ses jak ustreleny kecky tak ti to mozna nevadi ale ja nemam rad kdyz lezu z auta nahoru z tohohle jen sesednu
tady mas srovnani tech aut, co se technickejch parametru tyce
http://srovnani.katalog-automobilu.cz/a … B1%5D=1828
peugeot je kratsi, ma vetsi kufr, vic koni a nizsi spotrebu. Mne se zase vic libi ten S-Max. Kdybych chtel dat za auto takovy prachy, tak asi vezmu ten S-Max. Ale, kde se co a jak sere a kolik stojej dily, si asi budes muset dohledat na prislusnejch forech.
Kazdej mame jiny priority a jinej vkus (nekdo kaki tricko, nekdo dokonce kaki i s limeckem a jinek starou klasiku). Evidentne zde neni nikdo, kdo by temahle autama jezdil, takze necekej nejake vzacne rady k veci.
Ale kdyby ses nemohl rozhodnout, tak jsem ochoten pustit do sveta svyho galanta
K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:Nemam tudle kategorii aut rád, hledal bych velký kombi ...
Ty ses jak ustreleny kecky tak ti to mozna nevadi ale ja nemam rad kdyz lezu z auta nahoru
z tohohle jen sesednu
vo vkusu spolu diskutovat nebudem, ju :)
sesle vejš je fajn
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:Nemam tudle kategorii aut rád, hledal bych velký kombi ...
Ty ses jak ustreleny kecky tak ti to mozna nevadi ale ja nemam rad kdyz lezu z auta nahoru
z tohohle jen sesednu
sesle vejš je fajn
ty, prosimte, ktera sesle je pro tebe nizka??
ted abych od autobusu chodil zadem za sedivakama
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mitsu … oFrom=list
hm ?
Toyota nic, Mazda nic, Honda nic - vychází mi z toho jediný máš málo peněz kámo :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:http://www.sauto.cz/osobni/detail/mitsubishi/lancer/15470803?goFrom=list
hm ?
Toyota nic, Mazda nic, Honda nic - vychází mi z toho jediný máš málo peněz kámo :)
...máš tam ale zásadní vojeb, zvýšenou hranu kufru
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mrdej na nějaký vyhřejvaný čelní vokno. Mám ho a je to tak maximálně na lehoučkou jinovatku nebo když se ti mlží vokno. Jestli čekáš výkon jako na zadnim, tak to ani náhodou. To jedině musíš čekat tak deset minut. A to radši vylezeš ven a vemeš to škrabkou. Navíc někomu vadí ta spirálka skrze kterou čumíš skrze vokno.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
huskyb12 psal:http://www.sauto.cz/osobni/detail/mitsubishi/lancer/15470803?goFrom=list
hm ?
Jak tojota nic? A Previa je jako co? Ta strčí fšechny tyhle sráče do kapce s naprostým přehledem,jen je u nás dost vopomíjená. Jo ahá,já zapoměl že u nás se mudruje to starý "japonec až nakonec",což je taky pěkněj blud chorejch mozků
Vím bro,že ty bys to nikdy neřek
K.a.s.y.m. psal:Ty ses jak ustreleny kecky tak ti to mozna nevadi ale ja nemam rad kdyz lezu z auta nahoru
z tohohle jen sesednu
...dolu se leze akorát z offroadů...což mi připomělo, že mám objednanou sadu na zvýšení podvozku
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2014 20:57:06 Offline |
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:Nemam tudle kategorii aut rád, hledal bych velký kombi ...
z tohohle jen sesednu
sesle vejš je fajn
jasný proto je tolik výrobcu a tolik typů
ale jak říkáš sedačka vejš je supr.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2014 20:59:04 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Ty ses jak ustreleny kecky tak ti to mozna nevadi ale ja nemam rad kdyz lezu z auta nahoru
z tohohle jen sesednu
...dolu se leze akorát z offroadů...což mi připomělo, že mám objednanou sadu na zvýšení podvozku
šak jasně..ale i když nejsem úplně prcek tak z alhambry i když mám sedačku uplně dole tak je pořád vejš než když normálně stojim.
K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:
Ty ses jak ustreleny kecky tak ti to mozna nevadi ale ja nemam rad kdyz lezu z auta nahoruz tohohle jen sesednu
sesle vejš je fajnjasný proto je tolik výrobcu a tolik typů
ale jak říkáš sedačka vejš je supr.
nene ...čim víc ležim ,tim víc sem vodpočatej ...sesedat můžu z hajzliku
MRDAT!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2014 21:25:17 Offline |
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:
ale jak říkáš sedačka vejš je supr.nene ...čim víc ležim ,tim víc sem vodpočatej ...sesedat můžu z hajzliku
no nevim..mě to vadí lézt z auta jak z tanku..jsem asi pohodlnej.
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:
jasný proto je tolik výrobcu a tolik typů
ale jak říkáš sedačka vejš je supr.nene ...čim víc ležim ,tim víc sem vodpočatej ...sesedat můžu z hajzliku
no nevim..mě to vadí lézt z auta jak z tanku..jsem asi pohodlnej.
z tanku ? ...mnó... chce to lézt dveřma a né střešnim voknem ;)
MRDAT!!!
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:
taky se mi to takhle libi
Zdenda psal:Mrdej na nějaký vyhřejvaný čelní vokno. Mám ho a je to tak maximálně na lehoučkou jinovatku nebo když se ti mlží vokno. Jestli čekáš výkon jako na zadnim, tak to ani náhodou. To jedině musíš čekat tak deset minut. A to radši vylezeš ven a vemeš to škrabkou. Navíc někomu vadí ta spirálka skrze kterou čumíš skrze vokno.
Ještě jsem nikdy neškrabal a taky v tom nikdy neseděl deset minut To by muselo zapršet a přes noc přituhnout, abych musel škrabkou pomáhat.
Ikdyž...u mě to nemá moc vypovídací hodnotu...většinou nezapomenu použít bufika
K věci: s Francouzem jsem nejel. Smaxem pouhých 3.500km, ale v 2,2 147kW automat, 7 míst = v mondeu mám snad i větší kufr. Ocenil jsem vyhřívané sklo, protože škrábat tu výlohu by se mi fakt nechtělo (bufik nebyl ). Jízdní vlastnosti zvláštní při razantnějším stylu jízdy
Sumasumárum mimo toho vyššího posezu žádná výhoda. Kazí se jako každé auto, v 2.0 nafta je schopné údajně jezdit za 7 (nedal jsem s tím méně jak 9,4
).
Takže pro mě je lepší volba V od Mercedesu nebo levnější verze Tranzit od Fordu.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.06.2014 22:14:00 Offline |
Kožak psal:K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:
nene ...čim víc ležim ,tim víc sem vodpočatej ...sesedat můžu z hajzlikuno nevim..mě to vadí lézt z auta jak z tanku..jsem asi pohodlnej.
z tanku ? ...mnó... chce to lézt dveřma a né střešnim voknem ;)
nemám střešní okno
pepa psal:...někdo k věci...
nevim jestli je to k věci, ale kamos ted vybiral novou rodinnou karu, desne chtěl s-maxe. Cetl inzeraty, fora, kouřilo se mu z hlavy...něco jako Loser
Par jich objel a zjistil, ze když chce trochu slusnyho, co nevobjel pul zemekoule nebo nesel parkrat pres strechu, tak ty ceny lezou ke 400. Nakonec teda něco prihodil a koupil novou 5008, kolem 450. Ten model ted pomalu konci a sou na to zajimavy slevy.
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. psal:no nevim..mě to vadí lézt z auta jak z tanku..jsem asi pohodlnej.
Když si vzpomenu jak si měl Renaulta tuším že 25 a jak si si ho chválil...
Ale priority se mění...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2014 13:42:11 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:no nevim..mě to vadí lézt z auta jak z tanku..jsem asi pohodlnej.
Když si vzpomenu jak si měl Renaulta tuším že 25 a jak si si ho chválil...
Ale priority se mění...
No jo jenze to melo dvere jak kupatko a vsude tri prdele placu.. Lezlo se z toho sice nahoru ale velkou dirou, ale u Kokty to byl votres.. Maly dvere jeste nizko palubka atd. Jeste ze jsem ji vcera prodal Zlaty MPV.
![]() |
Banditatom (Člen) 03.06.2014 17:01:31 Offline |
Mour psal:Loser psal:kdybych mel 450k, tak z toho radsi zaplatim pulku hypoteky nez to ladovat do auta
mrdat auta
Stránky: 1