Nejsi přihlášen
Zku*vil sem to?
Hojte. Dneska jsem přijel domů, natěšenej, jak se svezu a zjistil, že mi někdo z ne příliš chytrých rodiných příslušníků hejbal s motorkou po dvoře a jak odemykal řízení, tak přecvak na on ä nechal motorku stát tejden se zapnutým zapalováním. Mohlo se tim něco posrat? Teda krom toho že se vybila baterka?... No a tak sem já debil chtěl nastartovat přes startovací kabely, motorka krácně chytla, ale ouha, jakmile odpojim kabely, tak chcípne. Podělal jsem tím startováním přes auto nabíjení, nebo jen zničil baterku?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
viz avatar:)
Re: Zku*vil sem to?
no ked je ta baterka docista vyflakana, tak asi ani ne :)
ju skus normalne dobit, on sa chyti
ja som nedavno nehal dva dni na parkovackach a tiez to ani neskytlo
pol dna na nabijacke a ziadny problem ;)
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
postřilej to vsechno
hele me pred 14 dnima odesla takovim spusobem ze mi bandour chcipnul na ceste pucil sem si jinou pak koupil novou nechal zmerit dobyjeni a vse ok, kdyz nema baterka co drzet tak asi to dobyjeni nezvladne voni 4 svicky k tomu svetla je asi moc myslim az dobyjes tak to bude v cajku![]()
![]()
![]()
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
fifa b 12 psal:postřilej to vsechno
hele me pred 14 dnima odesla takovim spusobem ze mi bandour chcipnul na ceste pucil sem si jinou pak koupil novou nechal zmerit dobyjeni a vse ok, kdyz nema baterka co drzet tak asi to dobyjeni nezvladne voni 4 svicky k tomu svetla je asi moc myslim az dobyjes tak to bude v cajku
To doufam, já mam ty svíce sice jen dvě, ale von ten pouvrcomándr taky něco vezme![]()
viz avatar:)
Stránky: 1