Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Samsung galaxy chat - USB do PC nejde:-(

Meloun (Člen)
17.07.2014 17:07:01

Samsung galaxy chat - USB do PC nejde:-(

Neuměl by někdo poradit, jak velmi jednoduše připojit ten zasrrranej krám do kompu?!help
Zlatej starej W800 eriksonsmile2
Tyhle nový sračky..samá aplikace, nákupy, stahování a milion překliků na posraným dotykovym displejifuckfucksick
Porďte..díkbigsmilebeer

PURE NAKED BIKE!
huskyb12 (Administrator)
17.07.2014 17:25:05

Re: Samsung galaxy chat - USB do PC nejde:-(

co s tim krámem vyvádíš, píchneš do usb, vokna nainstalujou vovladače a fertig ...
esli budeš úplně v řiti, zbejvá Ti Samsung Kies, ten to umí taky přes wi-fi ...
ale rači počkej na Filouse, už se vrátí každou chvilku :)

mimochodem někdy mi ukážeš, jak na tý klávesnici něco píšeš :)

ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen)
17.07.2014 17:26:53

normálně to připoj takovym kablikem do dirky v PC  bigsmile a esli ti to nepude , tak zvol v nastaveni telefénu připojit jako diskovou jednotku , nebo jak to tam je a jestli ti to furt nepude ,  tak zkus nainstalovat Samsung Kies a voni se ti s nim nainstalujou i vovládače a muší to jít  goodbigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
17.07.2014 17:37:43

hen tady pro mobilní telefény Kies : http://www.samsung.com/cz/support/downl … adMain.do#
do kolonky modelový kód vašeho výrbku dej GT-B5330ZKAETL a vpravo se ti vokáže Samsung Kies  - stáhnout pro windows a máš to...muší to pak fungovat good

Loser (Administrator)
17.07.2014 17:52:42

hele a kolik ti to zere? idontknowbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun (Člen)
17.07.2014 18:08:49

Piču..v telefonu nic nastavit nejde..nelze změnit na diskovou jednotku..Kies jsem měl..nicsurprisedsmile2 Tak do piče už!fuck
zkoušim ještě nějakej samsung usb driver...Proč to kurva nejde hned jako každej normální telefon?surprised
Houska: Svýho času na střední jsem míval i 135 úhozů/min...coolass

PURE NAKED BIKE!
Meloun (Člen)
17.07.2014 18:14:40

Oprava: Mám to právě jen a kolevá tej klávesnici..na tý umim ještě z nokie..dotyk ani prd a ty tuplem starý jsou pomalý..cool

PURE NAKED BIKE!
hlemejzd999 (Člen)
17.07.2014 18:27:11

Meloun psal:

Piču..v telefonu nic nastavit nejde..nelze změnit na diskovou jednotku..Kies jsem měl..nicsurprisedsmile2 Tak do piče už!fuck

hm, tak to vim , co tomu je bigsmile- máš to rozbitý bigsmile
počkej na Filouse a jeho opravnou sadugood

Kelly01 (Člen)
17.07.2014 18:55:01

Mam Lumia925 a jsem stastnej jak Filous kdyz zjistil co je wifi a ze Aja je zenabigsmile

God Save The Queen!
Meloun (Člen)
17.07.2014 18:59:34

Hmm..tak nic no..Kies jakožto program běží, ovšem žádný zařízení neni připojeno,ačkoliv je ten krám vraženej kabelem do kompu, bych fakt blil z těhle moderních sraček! Furt nějaká chyba připojení..ať přinde ten lábus, co to vymyslel a ukáže mi to!fucksick, jdu si dát beerheadshake

PURE NAKED BIKE!
Zdeněk (Člen)
17.07.2014 19:00:39

Zdar, no nevím, ale já mám Samsung young S5363 asi 2,5r starý

za prvééé----
Normálně pichnu káblík do USB v ntb nebo v PC se systemem Win 7 a jak jsem druhej konec káblu pichl do telefonu, tak se mě mobil zeptal, jesttli chci připojit neznámé zařízení a hned se začne nabíjet. Kliknu na OK a pak se mě zeptá, jestli chci zahájit přenos souborů a já dám že jo--OK.

za druhééé---
V nastavení teleonu musíš mít už předtím nastaveno:
Nastavení---Aplikace---povolit instalaci z neznámých zdrojů(tam musí být zelená fajfka)

za třetííí---
až uděláš to za druhééé, tak až pak dělej to za prvééébigsmile

sou různí lidé mezi námi
hlemejzd999 (Člen)
17.07.2014 19:22:07

Zdeněk psal:

Zdar, no nevím, ale já mám Samsung young S5363 asi 2,5r starý

za prvééé----
Normálně pichnu káblík do USB v ntb nebo v PC se systemem Win 7 a jak jsem druhej konec káblu pichl do telefonu, tak se mě mobil zeptal, jesttli chci připojit neznámé zařízení a hned se začne nabíjet. Kliknu na OK a pak se mě zeptá, jestli chci zahájit přenos souborů a já dám že jo--OK.

za druhééé---
V nastavení teleonu musíš mít už předtím nastaveno:
Nastavení---Aplikace---povolit instalaci z neznámých zdrojů(tam musí být zelená fajfka)

za třetííí---
až uděláš to za druhééé, tak až pak dělej to za prvééébigsmile

no vono  ,, povolit instalaci z neznámých zdrojů '' se týká hlavně instalace aplikaci , které mas na kartě a nestahujes je primo z gůgl   storu  . To myslím nemá vubec vliv ná to , když chceš kopírovat z disku á na disk bé. Jemu se nevokaze ani ten připojené disk. To je chyba ovladače . Me to vobčas taky na osmickach blblo - musel jsem třeba několikrát vytáhnout a zandat  zase USB kabl , než se vůbec něco nacetlo , ale třeba na sedmickach žádnej trabl . když jsem preinstaloval Kies a pak ho aktualizoval , tak to přestalo.
Taky se mi třeba v průběhu kopírování souboru ten disk ( karta telefonu) odpojil ...jen tak .
je pravda , ze s HTC jsem nikdy tyhle problémy neměl .Tam hned vyskocilo dialogové okno . co s tím chces udělat .

osiris (Člen)
17.07.2014 20:27:55

...odinstaluj ovladač, stáhni si ho z webu novej a nainstaluj ho napřímo do pc, pravděpodobně máš ten současnej nakoplej; v práci mi to začalo dělat to samý, takhle jsem to vyřešil, přičemž předtím výměna usb kabelu a přeinstalace kies k hovnu (já ale věděl, že na druhým pc se mi tel. připojuje normálně)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen)
17.07.2014 20:28:59

heled nevím estli to už někdo psal ale mě ta bestie taky normálně připojit nejde...tzn postup here:

nastavení

bezdrátové sítě

nástroje usb

připojit paměť telefonu

šoupnout kablík do dírky

připojit k pc

pak se mě připojí jako diskgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun (Člen)
17.07.2014 20:56:10

Hmm..asi to bude v kompu..USb funguje..nabíjí..na foťák atd funguje, takže dírou to neni..bigsmile

..najde mi to zařízení..dole to hlásí ta bublina..o pár sec. dýl napíše, že se něco posralo a že to nebude pracovat správně..v telefonu už jsem to našel a je to normálně připojený jako disk..tak teda co? Co v tom kompu může bejt na pussy??surprised

PURE NAKED BIKE!
VikecB12 (Člen)
17.07.2014 21:58:43

nic si z toho nedělej,mě takhle přestal noťas mluvit s foťákem. fuck Normálně to vždycky fachčilo a najednou ho to po připojení vubec nenajde,neví to o něm a délá to,že foťák neegzistujecool Takže musí karta ven,vrazit do počítače,stáhnout,karta nazpět,no jak u blbejch na dvorkuidontknowfuck
Nemám absolutně náladu,ani čas a chuť zaobýrat se takovejma sračkama elektrickejma a dokud nebudou dělat věci,kerý fungujou,tak mě to ani bavit nezačnefuck

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
osiris (Člen)
17.07.2014 22:44:05

Meloun psal:

.....................tak teda co? Co v tom kompu může bejt na pussy??surprised

...ty neumíš číst? smile1 ...O V L A D A Č

Meloun (Člen)
17.07.2014 22:55:10

osiris psal:
Meloun psal:

Jakej vole??!surprisedbigsmile Je jich tam milion..smile2

PURE NAKED BIKE!
yebat (Člen)
17.07.2014 23:06:42

Nebude problém mezi židlí a klávesnicí?

Bedřich (Člen)
17.07.2014 23:21:50

co to je az IT večer bigsmilebigsmile

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
osiris (Člen)
18.07.2014 08:35:31

Meloun psal:
osiris psal:
Meloun psal:

Jakej vole??!surprisedbigsmile Je jich tam milion..smile2

...ten k tomu telefonu asi surprisedbigsmile ...tak si přečti jeho název z ikony při tý hlášce, nebo si ho vyhledej na webu dle modelu svýho telefonu

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 09:09:58

zkus ještě todle :

v  nastaveni  zvolit moznost uplne dole „ O TELEFONU “ potom „NASTAVENI USB “ a tam bud ´velkokapacitni pamet´, nebo  ´zeptat se pri pripojeni´.

Po zvoleni druhe moznosti se  telefon pri kazdem pripojeni k PC zepta co chces vyuzit za moznosti.

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 09:14:39

hlemejzd999 psal:

zkus ještě todle :

v  nastaveni  zvolit moznost uplne dole „ O TELEFONU “ potom „NASTAVENI USB “ a tam bud ´velkokapacitni pamet´, nebo  ´zeptat se pri pripojeni´.

Po zvoleni druhe moznosti se  telefon pri kazdem pripojeni k PC zepta co chces vyuzit za moznosti.

a nebo jestli tam tohle nemas ( jmenuje se to i „ O ZARIZENI “, tak jdi do „ vyvojarske nastroje “ a pak zaskrtnout „ Ladeni USB “ a uvidis

Francouz (Člen)
18.07.2014 09:24:05

Samsung kies je na prd, blbe to funguje a je to nespolehlivy. Zkus misto toho nainstalovat Airdroid, je to jednoduchy, nainstalujes aplikaci (je zdarma) a spustis ji, v prohlizeci na PC otevres stranku http://web.airdroid.com/ , telefon si nacte takovec ctvercovej QR kod prez fotak a je to, jsi pripojenej. Musis mit akorat zaplou wifi, a to snad zmaknes uz bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 09:29:23

nebo ještě zkus v Kies nahoře v položce Nástroje - Znovu nainstalovat ovladač zařízení

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 09:49:59

jesti ti nepude ani jedna z mých popsaných možností , tak ti nezbejvá nic jinýho , než přeinstalovat telefon , páč windows nativně podporuje protokol mass storage a ovladač má v sobě , takže by ti nešly flešky , ani nic jinýho , kdyby to bylo počítačem , ale předpokládám , že to dela jen telefon a jen SAMSUNG smile1 ( ty tohleobcas delaj ), takže pak v telefonu zvol možnost „ obnovit  telefon do továrního nastavení “ , nebo u novejsiho Androidu - „ UČTY- ZÁLOHA A OBNOVENÍ - ZÁLOHOVAT MOJE DATA a pak  OBNOVIT TOVÁRNÍ NASTAVENÍ-  tim se ti smaže , a bude jak od výrobce , jen přijdeš o kontakty a aplikace , takže ty musíš zálohovat - nejlepe přes google učet , pak se ti i aplikace samy nainstalujou , ktery jsi mel predtim .
Karta zustane tak , jak ji mas plnou .
timto jsem asi vyčerpal všechny možnosti bigsmile
přeju ti hodně sil  bigsmile

osiris (Člen)
18.07.2014 09:59:45

hlemejzd999 psal:

................páč windows nativně podporuje protokol mass storage a ovladač má v sobě , takže by ti nešly flešky , ani nic jinýho , kdyby to bylo počítačem.............

...nebuď si tím tak jistej, jak jsem psal vejš, jenom přeinstalace ovladače v pc pomohla a to přitom všechny usb porty komunikovaly se vším ostatním, jen ne s tím telefonem

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 10:06:35

osiris psal:
hlemejzd999 psal:

................páč windows nativně podporuje protokol mass storage a ovladač má v sobě , takže by ti nešly flešky , ani nic jinýho , kdyby to bylo počítačem.............

...nebuď si tím tak jistej, jak jsem psal vejš, jenom přeinstalace ovladače v pc pomohla a to přitom všechny usb porty komunikovaly se vším ostatním, jen ne s tím telefonem

no dyk ..goodbigsmile proto mu píšu v predposledním příspěvku  přinstalovat ovladač přes Kies ...von si ho sam Kies obnoví ...a taky pomůže aktualizovat Kies - to pak hned nabídne ovladač a řekne : vysunout USB kábl, Zasunout USB kábl .. pak to jakože zas nepude po tej aktualizaci a ještě jednou vysune a zasune a už to pude bigsmile a když mu to nepude , tak to má nějaké pokurvené bigsmile

Ondráš (Člen)
18.07.2014 10:10:44

A k čemu to chceš? Přetahnout fotky? Připojovat se přes to na internet?
Já jsem se to nějak nedočetl? Možná blbě koukám.
Moje řešení:
Doinstaluj si Dropbox, nebo Box, nebo něco podobnýho a nastav si tam automatické zálohování fotek.
Dropbox si pak nainstaluješ i do počítače a pak stačí aby si se mobilem připojil na Wi-Fi, a ten Dropbox (Box,...) se sesynchronizuje a ty fotky budeš mít i v tom Dropboxu na PC.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 10:12:12

psal , že mu foťák a ostatní normálně de a připojuje se , tak to bude jen mezi telefonem a PC ( Samsung je v tomdle fakt dobrej ... dokurví se to časem každýmu bigsmile , jsou toho plná fóra ) ...

osiris (Člen)
18.07.2014 10:13:30

hlemejzd999 psal:
osiris psal:
hlemejzd999 psal:

no dyk ..goodbigsmile proto mu píšu v predposledním příspěvku  přinstalovat ovladač přes Kies ...von si ho sam Kies obnoví ...a taky pomůže aktualizovat Kies - to pak hned nabídne ovladač a řekne : vysunout USB kábl, Zasunout USB kábl .. pak to jakože zas nepude po tej aktualizaci a ještě jednou vysune a zasune a už to pude bigsmile a když mu to nepude , tak to má nějaké pokurvené bigsmile

...všechno marný, věř mi, že jsem musel sám natvrdo odinstalovat ovladač a zase sám nainstalovat smile1 ...přeinstalace jen ovladače přes kies, ani přeinstalace celýho kies s tím taky nehnula

Meloun (Člen)
18.07.2014 10:18:27

Šnečku..všechno, cos popsal mam..ladění USB..vývojářský sračky..všechno a nicsmile2..A ten telefon teprv včera přišel..pochybuju, že bude nějak rozhozenej,aby se musel dávat do tov. nastavení zpátky..idontknow
Jde mi jen o nějaký mp3 a fotky no..Ondráš klasicky vybafne x programů..bigsmile..to neni tak jednoducháý..chytám nerva a nemam náladu něco instalovat..zkusim nejprv ten ovladač..surprised
Dyk ten krám nemá ani světýlko..asi zas vemu ten senior huawei a bude..ass

PURE NAKED BIKE!
hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 10:18:43

osiris psal:
hlemejzd999 psal:
osiris psal:

...všechno marný, věř mi, že jsem musel sám natvrdo odinstalovat ovladač a zase sám nainstalovat smile1 ...přeinstalace jen ovladače přes kies, ani přeinstalace celýho kies s tím taky nehnula

ja jsem tendle problem resil pomerne nedavno , pac se mi taky nepripojoval a kdyz se pripojil , tak v pulce kopirovani nejakyho vetsiho souboru se odpojil bigsmile, ale uz si pussy pamatuju, jak jsem to rozchodil - prestalo mi napred  vyskakovat to dialogove okno ve windows , pak po case se to prestalo pripojovat .Ale mam osmicky , tak tomu neprikladam nijakou váhu ani pozornost bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 10:28:37

Meloun psal:

Šnečku..všechno, cos popsal mam..ladění USB..vývojářský sračky..všechno a nicsmile2..A ten telefon teprv včera přišel..pochybuju, že bude nějak rozhozenej,aby se musel dávat do tov. nastavení zpátky..idontknow
Jde mi jen o nějaký mp3 a fotky no..Ondráš klasicky vybafne x programů..bigsmile..to neni tak jednoducháý..chytám nerva a nemam náladu něco instalovat..zkusim nejprv ten ovladač..surprised
Dyk ten krám nemá ani světýlko..asi zas vemu ten senior huawei a bude..ass

tak di v PC  do : ovládací panely - programy a funkce -  odinstalovat program - najdi Samsung USB Driver for Mobile Phones  a ten dej do píči .
pak to musíš restartovat ( to nevim určitě , ale bude to určitě lepší ) , pak po restartu PC znova připoj telefon a počítač si sám stáhne ovladač k tomu zasranýmu Samsungu a musí to kurva chodit ! bigsmile

osiris (Člen)
18.07.2014 10:36:15

...ještě líp uděláš, když počítači nedáš na výběr; odinstaluj kurva už ten ovladač, z internetu stáhni SAMSUNG USB Driver for Mobile Phones a pěkně bez výběru ho do pc zase sám nainstaluj, pak teprve připoj telefon

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 10:45:48

kdyby ti to nepomohlo , tak napřed odinstaluj celej zkurvenej Kies, odinstaluj v programech i ten ovladač, do řádku v hlavní nabídce vlevo dole  na liště „ SPUSTIT “ zadej příkaz regedit
vlezeš do registrů a ve složce HKEY_CURRENT_USER vlezeš do složky Software a v ní smažeš složku Samsung se všema podsložkama Kies.
Pak vlezeš zase do složky , ale s názvem HKEY_LOCAL_MACHINE- v ní vlezeš do složky Software a v ní smažeš celou složku Samsung (uvnitř je složka Driver )
ty složky by tam po odinstalování tech věcí neměly bejt , ale třeba Kies tam zustává i po přepsání novější verzí i po odinstalování .
jestli si nikdá v registrech nebyl , tak se buď na to vyser , nebo to udělej PŘESNĚ podle návodu bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 10:47:33

kurva já du spát - jsem po noční bigsmile

Meloun (Člen)
18.07.2014 11:03:49

hlemejzd999 psal:

kdyby ti to nepomohlo , tak napřed odinstaluj celej zkurvenej Kies, odinstaluj v programech i ten ovladač, do řádku v hlavní nabídce vlevo dole  na liště „ SPUSTIT “ zadej příkaz regedit
vlezeš do registrů a ve složce HKEY_CURRENT_USER vlezeš do složky Software a v ní smažeš složku Samsung se všema podsložkama Kies.
Pak vlezeš zase do složky , ale s názvem HKEY_LOCAL_MACHINE- v ní vlezeš do složky Software a v ní smažeš celou složku Samsung (uvnitř je složka Driver )
ty složky by tam po odinstalování tech věcí neměly bejt , ale třeba Kies tam zustává i po přepsání novější verzí i po odinstalování .
jestli si nikdá v registrech nebyl , tak se buď na to vyser , nebo to udělej PŘESNĚ podle návodu bigsmile

surprised

Osiris: To jsem udělal a stáh samsung usb driver..i tam píšou, že pak jako nepotřebuju kies..no a po instalaci už mam zas na ploše novej kies (lite)..děkuju za váš čas, házim to z vokna a koupim jinej telefon..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Francouz (Člen)
18.07.2014 11:17:00

hlemejzd999 psal:

psal , že mu foťák a ostatní normálně de a připojuje se , tak to bude jen mezi telefonem a PC ( Samsung je v tomdle fakt dobrej ... dokurví se to časem každýmu bigsmile , jsou toho plná fóra ) ...

Prave ze samsung je na tohle spatnej, je dokonce asi ten nejhorsi. Taky jsem ho mel, a stejny srance s tim jako Osi a Meloun.
Takze Meloune, az te prestane bavit se v tom hrabat, udelej jak jsem psal a tvym problemum bude okamzite konec.

tachec (Člen)
18.07.2014 12:03:03

Samsung je v pohodě - sice je škoda, že v Androidu 4.0 a vyšším vyhodili Mass Storage, ale na druhou stranu, MTP a PTP protokol je relativně bezproblémový a funkční.

Problém je na druhé straně - na straně OS (ovladače). idontknow

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Billy (Člen)
18.07.2014 12:26:15

Meloun psal:

Neuměl by někdo poradit, jak velmi jednoduše připojit ten zasrrranej krám do kompu?!help
Zlatej starej W800 eriksonsmile2
Tyhle nový sračky..samá aplikace, nákupy, stahování a milion překliků na posraným dotykovym displejifuckfucksick
Porďte..díkbigsmilebeer

Presne moje slova bigsmile, zaltej ericson, 7 let me jel, ty novy dotykace to je neco na me, mam prst na 4 pismena kdyz chcu neco napsat, to ovladani to je peklo bigsmile

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Ondráš (Člen)
18.07.2014 12:40:50

Jestli máš Androida, tak budeš mít účet na Googlu. Takže si najdi Google Disk. Má to takovouhle ikonu:

http://icons.iconarchive.com/icons/marcus-roberto/google-play/512/Google-Drive-icon.png

A pod tím je napsáno Disk
Ťukneš na to. Asi to bude chtít nějaký potvrzení podmínek, tak dáš že souhlasíš.
Vlevo dole je pak tlačítko Nahrát.
Tam si vybereš co tam chceš nahrát.
Až to bude jakože hotový, tak si sedneš ke kompu, zadáš tuhle adresu:
https://drive.google.com/#my-drive
A tam to všechno najdeš.
Funguje to oběma směrama.

To dáš. Když ne, tak pak už jedině:
https://www.youtube.com/watch?v=0JXuo4gnPpk
cool

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 15:15:49

tak co pussy ? užs to rozchodils ?

Meloun (Člen)
18.07.2014 15:16:55

No zkusim pak všechno...jen mi řekni, co je to účet na googlu a k čemu to slouží? Pro blbce prosím...idontknowsurprisedbeer

PURE NAKED BIKE!
hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 15:23:35

Meloun psal:

No zkusim pak všechno...jen mi řekni, co je to účet na googlu a k čemu to slouží? Pro blbce prosím...idontknowsurprisedbeer

aha ..., no jo , no  ... bigsmile
ten účet , kdyžs poprvé zprovozňoval telefon... , nenabídlo ti to možnost spravovat účet ? ...bez toho je to jen hluchej telefon ...je to v položce nastavení - účty ...tam si můžeš přidat třeba emailovej učet, skajp atd.

hlemejzd999 (Člen)
18.07.2014 15:28:17

přes ten účet si v Google play stóru stahuješ ruzny zbytečný aplikace třeba , chodí ti pošta na G-mail atd. a právě přez něj se daj synchronizovat fotky , jakože se ti budou automaticky nový ukládat , když se připojíš třeba přez wifi a nepřijdeš vo ně , když se ti telefon zesere ... ten účet

Filous (Člen)
18.07.2014 17:03:57

...Meloune, kamaráde, Nokije 6310 je řešení tvýho problému, fspomeň si, jaks byls f pohodě, dyšs ho mělscool ...žádný trable, zavolals, poslals esemesku a nic víc nepotřebovalsidontknow ...k čomu si přiděláváš starosti a nervy s tema novejma krámama???idontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
huskyb12 (Administrator)
18.07.2014 17:52:17

Filous psal:

...Meloune, kamaráde, Nokije 6310 je řešení tvýho problému, fspomeň si, jaks byls f pohodě, dyšs ho mělscool ...žádný trable, zavolals, poslals esemesku a nic víc nepotřebovalsidontknow ...k čomu si přiděláváš starosti a nervy s tema novejma krámama???idontknow

sem to řikal, už se brzičko vrátí a samozřejmě je to studnice rad k nezaplacení :)

ale di, Ty brepto ...
Meloun (Člen)
18.07.2014 18:06:07

MRDAT tohle! Tak zkoušim ten zasrrrranej androjd nebo co..furt to po mě chce nějaký hesla a účty..co já vim, jaký mam heslo k účtu na google? to samý jako na mail nebo co?surprised
Tak jsem to dal přes fb a furt to chce něco zveřejňovat..ty bych sral faktass

PURE NAKED BIKE!
Meloun (Člen)
18.07.2014 18:21:08

Francouz jsi boorec!! Ten pojebanej android fakt funguje...cítím zadostiučinění po těch nervech..smokincoolbigsmile
Máš u mě beergood

PURE NAKED BIKE!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS