Nejsi přihlášen
Keeprespect 2013
http://www.keeprespect.cz/
Jedete někdo?
Ja bych to teda zkusil
Smrt je ze všeho to poslední.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2013 11:06:41 Offline |
Re: Keeprespect 2013
jo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2014 19:57:07 Offline |
ráno pro trička a pak valim na jih
K.a.s.y.m. (Člen) 16.07.2014 07:57:12 Offline |
jaryn psal:Přemejšlím. možná jo. Nebudu tam za vosla se 125ccm? Baví mě to na ní víc jak na Inazumě...
to fakt nebudeš..jezdí hromada mistních na fichtlech atd. a 125 ta byva taky hodně.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2014 13:12:49 Offline |
Kedar psal:K.a.s.y.m. psal:ráno pro trička a pak valim na jih
A kam na jih?
Rožmberk
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2014 19:25:17 Offline |
Kedar psal:K.a.s.y.m. psal:Kedar psal:
A kam na jih?Rožmberk
Tak to já jedu přesně obráceně.
na Krebmžor jo?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 18.07.2014 08:46:50 Offline |
Kedar psal:K.a.s.y.m. psal:Kedar psal:
A kam na jih?Rožmberk
Tak to já jedu přesně obráceně.
to víš no jet na sraz jen 6 km mě nebaví tak jedeme i někam jinam doufám ,že zase cestou nepotkám Vikece na pumpě na močku
yoby psal:Tak jsem se tam dojel kouknout, lidí jak sraček, všude fronty, silnice ve středočeským kraji na ... tak jsem se otočil a valil zpět do ráje
Je fakt že ty fronty no hustý Čím víc lidí tím víc peněz pro léčebnu tedy doufám.
Jinej už nebudu
Vondrejs psal:Taky jsem tam byl na kukačku a je fakt, že silnice na , horko jako kráva a hodně lidí. Vydržel jsem tam tak dvě hoďky a valil domů.
No tak dvě hodiny v moto hadrech to je slušnej výkon.Já jenom čekání na pár hadřříků pak klobása, pivo,kafe hodinu a třičvrtě.Ale převlečenej šortky triko.
Jinej už nebudu
půl hodiny na kus hadru...fronta se nehla, tak jsem na to sral inak cajk
moc lidí?! a s čím počítáte na akcích, že tam bude 8 lidí!?
fajne rád jsem to tam viděl, pak směr Teplice
celkem 488Km
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.07.2014 20:39:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:čípak to je
http://kasym.rajce.idnes.cz/Keep_Respec … 262720.jpg
Na fotkách máš čas 14:56 to jsem se zrovna soukal do hadrů a odjezd domů.A předemnou odjíždělo spousta lidiček. Ty si nejel ten Rožumberk?
Jinej už nebudu
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2014 21:31:24 Offline |
Kedar psal:K.a.s.y.m. psal:čípak to je
http://kasym.rajce.idnes.cz/Keep_Respec … 262720.jpgNa fotkách máš čas 14:56 to jsem se zrovna soukal do hadrů a odjezd domů.A předemnou odjíždělo spousta lidiček. Ty si nejel ten Rožumberk?
Majitele jsme u motorky nepotkal a pak ani odjíždějící motorku.. Rožumberk se nakonec konal z pátka na sobotu.což jsem se dozvěděl dva dny předtím
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2014 22:19:42 Offline |
Michal Dk psal:K čemu je dobrý to tričko lepší saje pot nebo to je jenom in.
Je v podstatě normální..jen tim přispěješ na provoz ústavu..Doufám,že jeho služby nebudu nikdy potřebovat.
K.a.s.y.m. psal:Michal Dk psal:K čemu je dobrý to tričko lepší saje pot nebo to je jenom in.
Je v podstatě normální..jen tim přispěješ na provoz ústavu..Doufám,že jeho služby nebudu nikdy potřebovat.
Na provoz ústavu přispěješ i na č.ú. Občanského združení ale je fakt že to nikdo nevidí,takže pouze maserská záležitost.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2014 06:29:54 Offline |
Michal Dk psal:K.a.s.y.m. psal:Michal Dk psal:K čemu je dobrý to tričko lepší saje pot nebo to je jenom in.
Na provoz ústavu přispěješ i na č.ú. Občanského združení ale je fakt že to nikdo nevidí,takže pouze maserská záležitost.
To samozrejmne muzes v tom ti nikdo nebrani. Tady je to i o atmosfere. Letos teda kapely nic moc, ale loni byli treba Queen revival zazil jsem tam Chinasky(ty teda fakt nemam rad) atd. Je tam i slusnej program pres den. Proste mensi srazek, ale bez chlastu(teda oficialne)
Stránky: 1