Nejsi přihlášen
zvláštně ošoupaná guma řadičky
Ahoj, když jsem koupil moto od předchozího majitele tak byla řadička extrémně vysoko a nechápu jaký měl boty a jak stím vůbec řadil. Já musel zvedat vysoko celou nohu. Řadička byla i ošoupaná zešikma, u motoru plná vůbec netknutá guma a na kraji skoro nic. Chtěl jsem se zeptat hlavně z důvodu že motorku jsem koupil se servisní knihou a veškerou dokumentací, je po prvním majiteli a přijde mi zvláštní jak by někdo mohl zvládnout za 25.000km (moto bylo staré v tu dobu 5let) ošoupat řadičku a hlavně takhle zvláštně, vpodstatě jen půlku . Třeba se někdo z Vás s něčím podobným setkal díky.
Re: zvláštně ošoupaná guma řadičky
normální to je ...je z měký gumy a taky se ošoupala na šikmo jak řikáš já už tam mam druhou a teď jdu koupit třetí a mam nalitano 50 tis
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Tak to jste mě uklidnili , jo a od kolika pls můžou být slyšet rozvody? Bavil jsem se po telefonu s kozakem a že má ted na nich 42tis a rok sou už slyšet, ptám se pač je teď nechávám měnit a mám tu stejnou zkušenost. Dělaj mi to ve Vrbovce, je to dobrý odďíl?
Diky moc
Podle názorů od lidí co jsem četl, tak u rozvoďáku má každej uplne jiný zkušenosti. Nejvíc se píše mezi 40-60tis, je to pravda? Já jsem na té spodní a tak mě to zajímá vím že se tu dřív psalo že snad interval je 48tis,ale nikde jsem to jinde potvrzený nenašel. A tady je to samá fundovaná odpověd.
Krom psal:Podle názorů od lidí co jsem četl, tak u rozvoďáku má každej uplne jiný zkušenosti. Nejvíc se píše mezi 40-60tis, je to pravda? Já jsem na té spodní a tak mě to zajímá vím že se tu dřív psalo že snad interval je 48tis,ale nikde jsem to jinde potvrzený nenašel. A tady je to samá fundovaná odpověd.
Intervaly jsou v manuálu k motorce (ke stažení v download sekci tady na stránkách). Já mám na motorce 58 tis. a pořád drží.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak jsem koukal jak do uživatelského tak do servisního manuálu a zaboha to nemůžu najít ten servisní interval na rozvodový řetěz mi pořád nejde do hlavy že by byl v skoro 40tis. po životnosti.... kamarád mi sice říkal že závodní motorky mění rozvodáky po sezone, ale tam tomu dávaji taky jinej čoud. Může být i rozdíl v tom že někdy řetěz vydrží mín a jindy víc? Je to přeci jen mechanická část a z fabriky může občas vyjít nějaký horší kus jak se pořád šetří na materiálech v rámci snižování nákladů....
Banditatom (Člen) 08.08.2014 21:21:29 Offline |
Rozvod se me prvne zacal ozyvat okolo 40tis ted mam 50 a uz je to ducati
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
..možná je to dáno tím luxusem,že každý válec má svůj rozvod.řetěz,každopádně po sezóně
půjdou ven..a né z důvodu neposlouchatelnosti,ale za ten náběh si to zaslouží..
..k dnešnímu dni 76 750..
..marné,půlmotor..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous psal:...já ho dělal na 42, uš sem to nemoch poslouchat, tagže normálka...a Kellyho neber vážně, ten blbne s Fernetu
Na všech 3 Banditech mi to v 72000 stačilo bo měl na napínáku ještě malou rezervu, v 42000 b\l jak novej
Ale zas na rozdíl od vás mi nevydrží řetězovka víc jak 20000
God Save The Queen!
VikecB12 psal:A teď si přectavte,že existují motorky,který mají řetězy celoživotní a je vječinou jedno,kolik set tisíc mají najeto
jj, máš recht, jeden takovej motor má u nás na vsi chlápek na pumpě na močůvku :)
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 10.08.2014 09:59:59 Offline |
VikecB12 psal:A teď si přectavte,že existují motorky,který mají řetězy celoživotní a je vječinou jedno,kolik set tisíc mají najeto
no aby ses s tej polamane vrtule neposral
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 10.08.2014 18:59:40 Offline |
no s tim celoživotnim bych tak nechvátal ...
myslels to treba takhle jo ?
http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.ph … rowstart=0
nebo takhle
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
tož to víš... každy na to navěšá hromadu pičovin, aspoň 350 kg a pak jde skotačit někam do rozvojových zemí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2014 08:29:43 Offline |
Jedno je pravda i na starejch japoncich byli mnohem kvalitnejsi materialy. Bohuzel jizdni projev se s tema mladsima motorkama tak nejak neda srovnat.. Takze to chce nejakou zlatou stredni cestu pokud se clovek nechce srat s elektronikou u novych ale i se svezt.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1