Nejsi přihlášen
Luxusně překopanej autobus
Tak to je nářez.Z prvu jsem myslel že je to kawa z 1000.Paráda.
http://www.motorky.com/ad_detail.php?id=34117&f=2
Re: Luxusně překopanej autobus
vypada to dobreee , z ceho to ma vzadu kyvku ? a co STK ?
tady máte aji článek
http://www.bajkerjakcyp.com/index.php?o … p;Itemid=1
ja myslim ze to prodaval uz predmynulou vystavu v praglu tam byla v soutezi o stavbu a mel u ni i cenu ale jinak je to moc pekne myslim ta cena byla nekde okolo 200000
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
SLUGI psal:... když překopat "14" tak by mě stačilo takto
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/sd19.jpg
... a nebo že by raděj toto
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/gsx1.jpg
Jo jo, ta první se mi líbí moc. Myslím že byla loni na S Day, a že s ní dokonce klepnul...Nebo se pletu?
Tož tak:-D
SLUGI psal:... Osi do jaké velikosti to ještě není "plakát"
...slugi u obou odkazů ti stačí přečíst si první příspěvek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=430
a pro jistotu citace :
" inkvizitorr (Administrator)
21.02.2007 10:29:33
vážení, protože sem po nedávnejch extempore zjistil, že na ftp ve složce "fotkydiskuze" se nachází kvanta fotek s velikostí nad 200kB, což si myslim je takovej maximální objem pro umístění do diskuze a celá složka zabírá víc než 1,9GB!!!!!! budem to muset trochu probrat, proto na všechny apeluji, kdo tam má nějaký fotky nad tuhle velikost, buďto si je zmenčete nebo vám je koncem tejdne promažu, co bude do 200KB tak tam zustane. především pak fotky ve formánu .bmp nebo .tif nebo fotky .jpg s objemem okolo 5MB (živel třebabigsmile) tam nemaj co dělat....
váš administratorrsurprised"
...a ještě
" osiris (Moderator)
12.01.2007 01:04:06
Fotky vkládej zmenšené (např. v rozlišení 800x600), mysli na kamarády, kteří mají pomalejší připojení, ani ftp prostor nebude bezedný. "Plakáty" ve velkém rozlišení se dají poslat třeba e-mailem."
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
SLUGI psal:OK OK ale stačilo jen napsat 200KB
...boha jeho a čo takého si Jasáněk predstavujetě pot pojmom 200KB
...něvjem čo súdruch Jasáněk, ale například já nič ...dyby nám třeba napsal, že fotka musí bejt velká maks 9x13cm, tag to přeci pochopí každej, né?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:SLUGI psal:OK OK ale stačilo jen napsat 200KB
...něvjem čo súdruch Jasáněk, ale například já nič ...dyby nám třeba napsal, že fotka musí bejt velká maks 9x13cm, tag to přeci pochopí každej, né?
Číslo 800x600 udává počet bodů na obrázku, kdežto 9x13 je rozměr v centimetrech.
Taky záleží estli máš komprimovaný formát nebo ne, pak jakou máš barevnou hloubku (JPG - 16,7 mil. barev, GIF ale jen 256...)
Každej soudnej člověk by měl ale vědět, že když sem dá fotku motorky a po zvětšení na původní velikost je na obrazovce vidět jen kus zrdcátka, tak že je to moc velký.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Každej soudnej člověk by měl ale vědět, že když sem dá fotku motorky a po zvětšení na původní velikost je na obrazovce vidět jen kus zrdcátka, tak že je to moc velký.
...hezky napsaný
Ondráš psal:Filous psal:SLUGI psal:OK OK ale stačilo jen napsat 200KB
...něvjem čo súdruch Jasáněk, ale například já nič ...dyby nám třeba napsal, že fotka musí bejt velká maks 9x13cm, tag to přeci pochopí každej, né?Číslo 800x600 udává počet bodů na obrázku, kdežto 9x13 je rozměr v centimetrech.
Taky záleží estli máš komprimovaný formát nebo ne, pak jakou máš barevnou hloubku (JPG - 16,7 mil. barev, GIF ale jen 256...)
Každej soudnej člověk by měl ale vědět, že když sem dá fotku motorky a po zvětšení na původní velikost je na obrazovce vidět jen kus zrdcátka, tak že je to moc velký.
...za prvý ti vůůůůbec nerozumim a za druhý si myslim, že zrovna já moc soudnej nejsem
Filous psal:Ondráš psal:Filous psal:...boha jeho a čo takého si Jasáněk predstavujetě pot pojmom 200KB
...něvjem čo súdruch Jasáněk, ale například já nič ...dyby nám třeba napsal, že fotka musí bejt velká maks 9x13cm, tag to přeci pochopí každej, né?Číslo 800x600 udává počet bodů na obrázku, kdežto 9x13 je rozměr v centimetrech.
Každej soudnej člověk by měl ale vědět, že když sem dá fotku motorky a po zvětšení na původní velikost je na obrazovce vidět jen kus zrdcátka, tak že je to moc velký....za prvý ti vůůůůbec nerozumim a za druhý si myslim, že zrovna já moc soudnej nejsem
Tak pro tebe...
Představ si basu piv. Pokud vím, tak se tam vejde 20 lahví,každá lahev představuuje jeden pixel. No a dohromady těch 20 lahví tvoří obrázek. Barevná hlouka je velikost té lahve. Jasný?
Příklad. Normální basa (20 px), s normální barevnou hloubkou (0,5 l) má hmotnost cca 12kg (to co je nad tu hmotnost obsahu lahví jsou informace o pozici toho obsahu). A teď si představ, že by si měl basu a tam se vešlo 25 lahví o objemu 0,7l. Bylo by to 20kg jen by to fiklo.
Chápeme?
Ondráš psal:Filous psal:Ondráš psal:
Číslo 800x600 udává počet bodů na obrázku, kdežto 9x13 je rozměr v centimetrech.
Každej soudnej člověk by měl ale vědět, že když sem dá fotku motorky a po zvětšení na původní velikost je na obrazovce vidět jen kus zrdcátka, tak že je to moc velký....za prvý ti vůůůůbec nerozumim a za druhý si myslim, že zrovna já moc soudnej nejsem
Tak pro tebe...
Představ si basu piv. Pokud vím, tak se tam vejde 20 lahví,každá lahev představuuje jeden pixel. No a dohromady těch 20 lahví tvoří obrázek. Barevná hlouka je velikost té lahve. Jasný?
Příklad. Normální basa (20 px), s normální barevnou hloubkou (0,5 l) má hmotnost cca 12kg (to co je nad tu hmotnost obsahu lahví jsou informace o pozici toho obsahu). A teď si představ, že by si měl basu a tam se vešlo 25 lahví o objemu 0,7l. Bylo by to 20kg jen by to fiklo.
Chápeme?
...no já nevim ...dyby něgde byli k mání basy s 25ti flaškama vo vopsahu 0,7 l, tag by mi tech vosum kilo navíc nevadilo...víš jag, čovek se pag míň nalítá, bo takle je to furt s prázdnejma do kšeftu s plnejma domu, to je děs ...pochopil sem to dobře???
Ondráš psal:Filous psal:Ondráš psal:
Tak pro tebe...
Chápeme?
...jak se může do basy na 20 lahváčů vejít 25 lahváčů
Mour psal:Ondráš psal:Filous psal:
...za prvý ti vůůůůbec nerozumim a za druhý si myslim, že zrovna já moc soudnej nejsemTak pro tebe...
Chápeme?...jak se může do basy na 20 lahváčů vejít 25 lahváčů
...Tome, parťáku, já tomu taky nerozumim
Mour psal:Ondráš psal:Filous psal:
...za prvý ti vůůůůbec nerozumim a za druhý si myslim, že zrovna já moc soudnej nejsemTak pro tebe...
Vážně se chcete pustit do rozdílu mezi komprimovaným a nekomprimovaným formátem?
2 kufor: Kdyby to nebylo až tam někde v ásii, tak bych to bral... Nějká práce by bodla...
Ondráš psal:Mour psal:Ondráš psal:
Tak pro tebe...
Vážně se chcete pustit do rozdílu mezi komprimovaným a nekomprimovaným formátem?
2 kufor: Kdyby to nebylo až tam někde v ásii, tak bych to bral... Nějká práce by bodla...
...jaké komprimování ....dyť se tu mluví o lahvačích
mourovi: komprimovaný pívo je přece flaškový natlačený kysličníkem člobrďo
jó a jináč, pravý komprimovaný pívo sem viděl ve švécku, čumněl sem na to jag vosel, normálka pívo f prášku
Ondráš psal:Tak pro Moura teda ještě jednou... Případ pro JPEGy.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/demo.png
No a s těma pivama je to podobně.
A kuwa
Jsem v , holt kretén no
SV 1000S
Bouchal psal:Ondráš psal:Tak pro Moura teda ještě jednou... Případ pro JPEGy.
No a s těma pivama je to podobně.A kuwa
Jsem v , holt kretén no
Podobně jako u lineárních kodů, prostě to převádíš přes tabulky (generující, kontrolní...)
SLUGI psal:FILOUS se s tím netahej a pořiď si toto
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ikepiv.jpg
....a tam jich je komprymovanych třicet
Ondráš psal:Tak pro Moura teda ještě jednou... Případ pro JPEGy.
No a s těma pivama je to podobně.
....dyť tam je papouchšek
Mour psal:Ondráš psal:Tak pro Moura teda ještě jednou... Případ pro JPEGy.
No a s těma pivama je to podobně.....dyť tam je papouchšek
Tak si představ ten německej... Jak se jmenuje... Halelloder... Prostě ten s tím tetřevem. A místo papoucha si dosaď tetřeva.
Ondráš psal:Bouchal psal:Ondráš psal:Tak pro Moura teda ještě jednou... Případ pro JPEGy.
No a s těma pivama je to podobně.A kuwa
Jsem v , holt kretén noPodobně jako u lineárních kodů, prostě to převádíš přes tabulky (generující, kontrolní...)
Joooo, žes to neřek hned
SV 1000S
Bouchal psal:Ondráš psal:Bouchal psal:
A kuwa
Jsem v , holt kretén noPodobně jako u lineárních kodů, prostě to převádíš přes tabulky (generující, kontrolní...)
Joooo, žes to neřek hned
Sem doufal, že jako teda když už ses do toho pustil, tak nemyslíš cyklické kody. Tam to jde přes polynomy...
Ondráš psal:Mour psal:Ondráš psal:Tak pro Moura teda ještě jednou... Případ pro JPEGy.
No a s těma pivama je to podobně.....dyť tam je papouchšek
Tak si představ ten německej... Jak se jmenuje... Halelloder... Prostě ten s tím tetřevem. A místo papoucha si dosaď tetřeva.
....a kolik se vlastně vleze západoněmeckých soudruhů do obrněného transportéru? ....xy a pokud se zkomprimujou tak 2 krát xy, akorát je tahle komprimace na prd, bo je západoněmecký obrněný transportér pak neuveze
Mour psal:Ondráš psal:Mour psal:
....dyť tam je papouchšekTak si představ ten německej... Jak se jmenuje... Halelloder... Prostě ten s tím tetřevem. A místo papoucha si dosaď tetřeva.
Tak, tak... A pak Os musí ty fotky zmenšovat, páč to myšlenkově neuveze.
....a kolik se vlastně vleze západoněmeckých soudruhů do obrněného transportéru? ....xy a pokud se zkomprimujou tak 2 krát xy, akorát je tahle komprimace na prd, bo je západoněmecký obrněný transportér pak neuveze
..no fajně synci jak cyp..
..do včil jsem žil v blahove mysli,že su kokot..
..bo počitačum něrozumin a pivo něpiju..
..no a teraz stě mě to rozhodili ganc..
..asi su kompresorovy či jak se to piše čul..vyšlo mi oberkokot..
..aj s tu hluboku barvu..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
lezim pod stolom
ako nejsom teda naky chytry, ale uplna bota tiez ne
ondras je sikula, pekne vam to vysvetlil
ale ondrasi muj zlatej milej, ja som neni aziat
mlada ma dotiahla z bratislavy tutok do stovezatej
uz som mestan jak svina
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
tag nevím,študoval sem tatovu lejku a sfůj olympus mju1 a až na čočku a ďůru kama sa dává film sem žádný pixely a megabajty nenašel jo a co víc,ty lahváče tam taky nebyly,tož gdo tady potom z nás dělá hňupy
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:tag nevím,študoval sem tatovu lejku a sfůj olympus mju1 a až na čočku a ďůru kama sa dává film sem žádný pixely a megabajty nenašel jo a co víc,ty lahváče tam taky nebyly,tož gdo tady potom z nás dělá hňupy
To musíš zajít do fotolabu a oni ti to tam vyvolají.
Neboj. Máš je schovaný uvnitř.
Stránky: 1