Nejsi přihlášen
Jak řešíte absťák?
V zimě to ještě jde, ale uprostřed sezóny??? Květen zkouškový, to jsem brala jako nutný zlo... když mám konečně všechno hotový a už "jenom" chodím do práce a víkendy mám rozplánovaný víceméně na motovýlety, tak to rozšvihám... Několik let už nevím, co to je nuda, ale teď - nic mě nebaví, do ničeho se mi nechce, nejsem ani schopná myslet... kromě toho, kdy už zas budu mít na čem jezdit
Máte na to někdo nějakej zaručenej recept, jak přežít?
Zkusit se má všechno!
Re: Jak řešíte absťák?
A co chlast?..... zkoušelas?
No a teť vážně...
Co akce s dlouho zanedbávanejma kamarádama nemotorkářema (na který nebyl kvůli motorce čas), jako voda, vejlet na kole, koně, dá se toho dělat spousta, ne?
Tak ať ti to utíká, a hlavně zdraví
A jestli ti ta motorka bude mocmoc chybět, tak stačí zavolat a já tě svezu ale né že mně budeš bít
ja vetsinou taky jen tak pindam, ale u me to bohuzel vetsinou berou vsici vazne
ale ja jsem ve skutecnosti nezny a plachy romantik, ktery se stydi prdnout si i sam pred sebou
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
jak psal Luzr ... hraj si s ,,CINCILOU,, ... ty v*le to je zase nazev to si musim nekam napsat az zas budu chtit po holkach videt ruzny anatomicky krajiny
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Fresh: ani nevim. To sme meli na vejsce takovyho kamose, kterej kdyz se vozral, tak vzdycky prisel za nejakou babou a rekl ji tohle. Jednou na neho jedna vybalila, aby ji teda ukazal, ze tu hrusku opravdu ma. A ten kokot ji fakt mel. Ale misto, aby mu teda ukazala "cincilu", tak mu dala facana jako prase.
Takovej suchej pribeh, ale v bavorskem dialektu je to velice smesne
Jo a dneska vecer uz odvazim bandasku do garaze .... tak uz vam tam na te vratnici nebude strasit
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Miaoow ..................................................................................................................................................................................................................... chces HRUSKU ?
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
MartysN6 psal:osiris psal:...volové, činčilu má živou :)) ...vyměnila ji za potkana, znal sem ho, spal sem vedle něj ;)
eště aby jí měla mrtvou, v jejím věku
Marty neni činčila jako "činčila" ale jestli jo, tak rači nechci ani domejšlet co měla znamenat tahle hláška:"činčila už se mě bojí hlavně nemá ráda pilku na železo a velký štípací kleště "
MartysN6 psal:osiris psal:...volové, činčilu má živou :)) ...vyměnila ji za potkana, znal sem ho, spal sem vedle něj ;)
eště aby jí měla mrtvou, v jejím věku
... v*le nikdy nevis ... devcata statisticky driv zacinaj ... tudis musej driv i koncit ... no jestli je holka hrrrr ... tak nevidim duvod proc nemit mrtvou incilu pote co potkala Osirisova potkana
Mám toho vícrybařina(tam většinou hofno chytnu ale vypínám)kolo(na něm mám za tři roky 290km)vaření(většinou na mě už ale nezbude)chodím lítat s větroněm(toho sem ale rozbušil ale pořídil dalšího)no a celkově nemám fakt na nic čas
Jebat motorky :-)
tajnej psal:ukaž hruškovi činčilu, von ti předvede králíka
nebylo to takhle?
Tys tomu nasadil korunu...
Já sem se normálně dusil, jak sem se smál...
2 Loser: Si to chci v tom bavorském dialektu někdy poslechnout naživo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tywe chvili tu nejsem a Mia je rozštípaná, má mrtvou činčilu a hruška (ne Hruška) se tu nabízí naféroffku... vogo co se děje??
Mio, drz seee!
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Stránky: 1