Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2014 20:01:02 Offline |
Re: neználkové :)
dejte jim tam někdo ten vobrázek tušim vod Kožaka kde je to namalovaný ať se pobavěj neznabozi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Pičo to sou komenty tam Konkurence k banditu-XJR,GSX,ZRX
A kde prosím byl v 96 roce litrovej fazer a hornet?
Někdo,kdo tam máte registraci je pošlete k šípku,dyť je to hotová tragédie
To je Číkus. Ten má vždycky takové komenty
Ja sem na motorkare nigdá dobrovolně nevlez je to banda uplnejch idiotů diváků tv nova, dybych jejich fórum navštěvoval, řek bych že by se motorky měly zakázat!, sem to párkrát procet a bylo mi líto že je tolik idiotů :(
Bandit pičo
Koldan psal:a mně sa chce něco říct. Houska tam byl fčera a práskl u mňa v profilu, že už nejsu šamponek
ses v objemovce ?
Kua ja zas chodim jak rika Filous do rambo-dilny, musim schodit bachor 9kg sem nad , uz me to sralo tak sem zas v diete a bez chlastu na 3 mesice. Zacinam 3 tyden, sic to bude znit blbe ale uz je me ohodne lip
nicola.foxx (Člen) 18.09.2014 14:35:38 Offline |
Billy psal:Koldan psal:a mně sa chce něco říct. Houska tam byl fčera a práskl u mňa v profilu, že už nejsu šamponek
ses v objemovce ?
Kua ja zas chodim jak rika Filous do rambo-dilny, musim schodit bachor 9kg sem nad , uz me to sralo tak sem zas v diete a bez chlastu na 3 mesice. Zacinam 3 tyden, sic to bude znit blbe ale uz je me ohodne lip
Ty vole a stojí ti to za to?
Já dneska akorát tak na večeři koupil dvě kolena a balík nožiček na pečený konlena, ovarovou polívku a ještě zbude na huspeninu
A ty si takhle dobrovolně ničíš tělo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Billy psal:Koldan psal:a mně sa chce něco říct. Houska tam byl fčera a práskl u mňa v profilu, že už nejsu šamponek
ses v objemovce ?
vole si děláš řiť, ne? bych sa na to moh vysrat. po každým kikboxu dám doma dvě, tři jedenácky z ledničky, pak dvě sklenky bílýho, páč to je na tem cvičení nej, zalívat tu slanů tlamu, celý prázdniny sem strávil grilováním (dyby to DNA slyšela), piviště sem do sebe líl každý den, teď sa zas prolívám burčákem a o víku ňa čeká velké grilování hamburgrů, sehnal sem 90g bulky, heč. tagže su f objemofce furt a co,šampon už nebudu, no. Dříf sam se do motobundy dostal aj s mikinů, teď je to jak při potápění, nadechnůt a rychle zapnůt. Na druhů stranu mám chrániče tak natěsno, že sa ani nehnů a sů tam gde majů byt:o) tři měsíce bez chlastu a na dijétě? nedal bych to holt dobře rostenej mi svěčí víc
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 18.09.2014 21:36:40 Offline |
Cviceni beru, ale huntovat si telo dietou to fakt nehodlam.ted mam telocviku na baraku vic nez dost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1