Nejsi přihlášen
Re: Kde přezout Kladno-Praha
můžu doporučit www.rfmoto.cz majitele a zároven mechoše znám a nikdy nebyl problém /pár z vás už jsem tam přehrál/ a cena za komplet přezutí ,vyvážení je tuším 6kil.
Jinak se mi dělá vyvažovačka na motorky a za 14dní snad bude hotová, pak bude cena za přezutí skoro jak ta Kellyho
Kelly01 psal:Přerov,Lipník,normální cena
V OL na pneu-pohotovosti v Toveři asi 3kila za obě
jo když si ty kola přivezeš tak je tech 250 je adekvátní.
taky to nevydím na víc, ale jsou borci Chára,Kont atd co za to chtej 600kil
vždyt na tom prd je
No koukám teda že v tom Chára pneu jsou docela židi. Jasný že si to sundám a nandám sám. Budu dělat dvě motky na jednou tak každý kolčo dolu je fajn. Dík za info a další tipy sem klidně kázejte dál....
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
...a já si to přezouvam sám...i vyvažuju...né že bych byl tag lakomej a nechtěl nechat vydělat gumařoj, ale sem tag ňák línej ty kola nakládat do auta, druhej den s nima někam letět aby mi to přehodili, no voprus
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honzik1 psal:No koukám teda že v tom Chára pneu jsou docela židi. Jasný že si to sundám a nandám sám. Budu dělat dvě motky na jednou tak každý kolčo dolu je fajn. Dík za info a další tipy sem klidně kázejte dál....
Pokud už nemáš koupený pneu, tak v Hondě v Řevnicích ti to vymění zadarmo, když si je u nich koupíš. Teda tak mi to alespoň bylo řečeno.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
MartysN6 psal:2 Honzík1: hele jestli nic neseženeš tak se ozvi, ty 4 kola udělám s vyvážením + výměna bezd.ventilu v pohodě do 5kila
Ok paráda, motky jsou na Kladně ale bydlím v praze tak bych se ti vozval Číslo na tebe sedí co máš v profilu?
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Honzik1 psal:MartysN6 psal:2 Honzík1: hele jestli nic neseženeš tak se ozvi, ty 4 kola udělám s vyvážením + výměna bezd.ventilu v pohodě do 5kila
Ok paráda, motky jsou na Kladně ale bydlím v praze tak bych se ti vozval Číslo na tebe sedí co máš v profilu?
udělá ti to do pětikila plus budeš dělat mašinfíru, to už ti zapoměl říct, ale neboj dá se to přežít
to jebu
Stránky: 1