Nejsi přihlášen
zámky
Zdarek .JSEM DEBIL KRETÉN A HOVADO!!! Stratil jsem jedinej klíč od banďoura. Než začnu ničit a shánět jiný zamky se vás zeptám: nenapadá vás někoho něco, jak se tomu vyhnout? Nebo aspoň kde začít s odvrtáváním? řídítka jsou samozřejmě zamčený.
díky za vaše zasvěcený rady
Re: zámky
Miras: si kdyztak prisroubujes k prednimu kolu takovy ty detsky pomocny kolecka a mas to v poho
a mne ver, ja jsem mekanik...auto mekanik. Repraky hyr, kazetak hyr a .... potkal jsem ji na zofine, nesla se jak paaaav ....
uz mi taky jebe z nudy
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
škardík psal:Mirass psal:jde vysápnout spínačka i když jsou řidítka zamčený? jestli ne, tak k tomu zámečníkovi budu tu motyku tlačit dokolečka a to bude pěknej voser
tak to wogo nevim, páč já si jí nechal vyndat v servisu
fšecko si na svý bandasce delam sam
Mirass psal:jde vysápnout spínačka i když jsou řidítka zamčený? jestli ne, tak k tomu zámečníkovi budu tu motyku tlačit dokolečka a to bude pěknej voser
sem se pobavil při tý představě
aspoň pořádně zjistíš, esli máš v nejbližšim vokruhu šikovnýho zámečníka
von za chvíli určo někdo poradí jak to vyndat
Mirass psal:Pánové.Náhoda jako hovado! sehnal jsem cislo na uplne nejprvnejsiho majitele moji masiny, zavolal mu a von prej: jo mam jeste jeden KLIC! Dalsi nahoda je,ze bydli asi deset km ode mne,takze jsem uz vcera jezdil. Dik za rady
Tak to blahopřeju, to snad neni ani zprdele klika ...
Čaroděj Dobroděj 8-)
SNap psal:Zas ale nechapu proc si nekdo necha klic od motky, kterou prodal...ze by pro jistotu, kdyby novy majitel klic ztratil?
Teťs na to kááp dal mi ho celkem ochotně. Jestli mam u kazdyho puvodniho majitele klic,tak mam jeste dva pokusy
Stránky: 1