Nejsi přihlášen
Re: GPS k mobilu.
škardík psal:Nemáte to někdo? bych to chtěl vyzkoušet než to koupim
Co máš za mobil? asi by neměl být problém u žádného mobilu...
Já měl pujčené GPS přes bluetooth a bylo to v pohodě akorát mám zkušenost že to asi potřebuje externí anténu(měl jsme 2 roky starej model) protože v bundě v kapse se mi ztrácel signál a když ho znova našlo tak to přepočítalo celou trasu a tím mi vymlátilo telefon...
ale s externí anténou by to mělo být v cajku...
mám N70 a na ni TomTom 5.2.1
Bandit psal:Ja mam SE P990i , TomTom6 a Bluetooth GPS MSI. facha super... nebo GPS Nokia... ty jsou taky vetsi akorat jsou trochu vetsich rozmeru
TomTom6? co máš za operační systém?
škardík psal:Nemáte to někdo? bych to chtěl vyzkoušet než to koupim
GPS modul Nokia mám doma v krabici, úplně novej, nepoužitej, v záruce, koupenej před cca měsícem a půl. Zatím pro něj nemám využití, kdybych ho chtěl dát pryč měl bys zájem?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:škardík psal:Nemáte to někdo? bych to chtěl vyzkoušet než to koupim
GPS modul Nokia mám doma v krabici, úplně novej, nepoužitej, v záruce, koupenej před cca měsícem a půl. Zatím pro něj nemám využití, kdybych ho chtěl dát pryč měl bys zájem?
Měl. Písni na mejla co by sis za to představoval a jakej to je. Ten nokiáckej, nebo něco jinýho?
viz avatar:)
Tom psal:Pokud si uděláš zásuvku na dobíjení tak to šlape dobře.Používám N70 s modulem od nokie LD 3W-bez nabíjení vydrží tel tak 3 hodiny
mám stejnou zkušenost s výdrží N70 ale to proto že se mi zhruba 3x - 5x za minutu propočítavala trasa kvuli špatnému GPS signálu ...
Tome na foru pro nokie jsme četl že po přehrání softu jezdil s GPS navigaci 3 dny (jasně že né v kuse) ale se starým softem jen ty 3 hodinky
Tome Používáš nějaký obal?
Mám taky P990i maká na Symbian 9.1 platformě UIQ3.0
Navigační SW v ní používám TomTom 6.020 (verze mapy PL-CZ-SK-HU 652.1211)
GPS modul mám Nokia LD-3W (informace na stránkách nokie)
A maká bez problémů...
Jinak v autě mi P990i komunikuje současně jak s GPS modulem LD-3W, tak i s Bluetooth sluchátkem HBH-662, takže když jedu podle mapy a někdo mi volá, tak se hovor přepne do BT sluchátka
Na moto navigaci nepoužívám neb nemám jak bezpečně uchytit P-éčko (GPS modul má na sobě oboustranně lepící suchej zip, tak ten se dá vždycky někam lípnout) a samozřejmě by výhodou byla zásuvka na dobíjení telefonu (GPS modul bez problému vydrží 10h) a kdyžtak má shodnou nabíječku jako nové modely od Nokie (takovej ten pidi tyčkovej konektor)
Suma Sumárum - GPS modul LD-3W ti můžu vřele doporučit - viděl sem ho makat i na jinejch modelech telefonů
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
huskyb12 psal:bobule psal:přes GPS je tu největší odborník pan Palous
Ty vole, jak nás ved Balkánem, ouplně přesně, jako chirurg když vede řez :)))
Poradím pitomcům co se s tím učejsi musíte v nastavení zadat pro kolaře nebo pěší a pak to je taková kochačka,že se na to místo rádi vrátíte znovaa když už nevíte kam,tak stačí zavolat dotyčnýmu ať si vás hledájá osobně mám orientační bod poleale je jich moc
Jebat motorky :-)
Fik-B6S psal:Tome Používáš nějaký obal?
Obaly jsem zkoušel různý,ale nakonec jezdim bez.Telefon je schovanej za štítkem a když začne pršet tak ho uklízim.
S tou výdrží tomu moc nevěřim-možná pokud se vypne osvětlení na telefonu, ale to pak je prd vidět co to ukazuje
Tom psal:Obaly jsem zkoušel různý,ale nakonec jezdim bez.Telefon je schovanej za štítkem a když začne pršet tak ho uklízim.
S tou výdrží tomu moc nevěřim-možná pokud se vypne osvětlení na telefonu, ale to pak je prd vidět co to ukazuje
no na N70 podsvícení vypnout nejde...
ale já ho nepoužívám na řídítka ale v kapse jako hlasovku...
Zdenda psal:škardík psal:Nemáte to někdo? bych to chtěl vyzkoušet než to koupim
Cena?
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Kdyb jste věděli o verzi 6 pro symbian 8 tak mi prosím dejte vědět...
mám N70.
Stránky: 1