Nejsi přihlášen
Re: Orezlé šrouby
proste_ja psal:SLUGI: Můj poslední příspěvek "Tak přestaň věštit a jdi raději spát. Uděláš lépe....." nebylo na tebe ale na VikecB12. Než jsem napsal příspěvek, tak ses nám tam vtěsnal.
Co to přihlašování?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak si dělej tajnosti jak chceš. Tady už se řešilo milijon věcí,kvuli kerejm neprošlo STK...
A co má anglie společnýho s STK u nás? Přihlašoval sem několik motorek z UK a proces je naprosto stejnej,jako odkudkoli z EU. Max může byt všímavej technik a podívá se na anglický světlo,kerý svítí obráceně...
A budeš se divit,ale při dovozové STK ví technik naprosto přesně,jak má motorka vypadat origo i jaký má mít rozměry,takže mě třeba naposledy upozorňoval na to,že mám neorigo řídítka,ale neřešil to...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:..... A budeš se divit,ale při dovozové STK ví technik naprosto přesně, jak má motorka vypadat origo i jaký má mít rozměry.
No asi jak kde, se mnou se mimo jiné hádal, že v papírech je napsáno "GSF1200" a na podsedadlovém plastu že mám samolepku "Bandit 1200". Co na to říci? A když vytáhl metr a začal přeměřovat délku, rozvor a řidítka, tak to už sem šel fakt do kolen. To už jsem ani já, v povaze klidný člověk neustál.
VikecB12 psal:..............A budeš se divit,ale při dovozové STK ví technik naprosto přesně,jak má motorka vypadat origo i jaký má mít rozměry,takže mě třeba naposledy upozorňoval na to,že mám neorigo řídítka,ale neřešil to...
...tak tos byl vole u děda vševěda a ne na technický
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osi,jak vidíš vejš,je to dneska asi realita
Né fakt,zmyzel do kutlochu k počítaču a za minutku se vrátil k motorce na tu "prohlídku" s papírem v ruce a měl tam fšecko Kde to vyčaroval netuším,zřejmě mají nějakou databázi,ale dekru sem neplatil
Takže asi fakt zkončila doba přihlašování fšelijakejch slátanin,což je vlastně dobře
Hmm to mě řekl, že v anglickém TP je hovno (mají tam vyplněno jen pár údajů) a že to nemá podle čeho zkontrolovat. Mám typ GSF1200 K1 a to K1 on nikde ve svém seznamu nenašel. Takže prej jedině udělat výpis přes Dekru či Suzuki.
proste_ja psal:VikecB12: Trefil jsi pouze světlo, ale to bohužel není vše.
Kelly01: Koukám, že jsi opět chytrej aniž by tě o radu někdo žádal a aniž bys věděl oč jde. Máš už pro mě také připravený návod, jak moto dostat na značky. To si moc hodnej, inu to se pozná opravdovej profík.
Škoda jen, že jsem tě nepoznal dřív.
Jsi vůl kterému není rady..
Napsal jsem jasně: "dát tam použítý díly co tam mají být"
A že jsi neschopnej si zjistit a zajistit potřebné není náš problém, všechny potřebné rady a informace jsi dostal
Komu není s hůry dáno......
Navíc jsi dost nudnej, takže opouštím tvé vlákno bez ohledu na to jakou další pitomost a urážku tu vyplodíš, což tě možná potěší ale mně je to fuk a mám to i tě v
PS: A neber si to osobně ať nemáš nějaké trauma
God Save The Queen!
Hochu ty si fakt kašpar! Ale máš pravdu jako vždy - jsem vůl. Nicméně musím tě uklidnit, že ty mě urazit nedokážeš.
Dát tam díly co mají být je opravu hodnotná rada, která by nikoho nenapadla. Samozřejmě věci které tam mají být tam dám. Jak jsem psal, je to trochu složitější. Takže když nevíš oč jde tak by bylo asi nejrozumější mlčet, což? Navíc jsem se o žádnou radu ohledně přihlášení neprosil.
Ty už odcházíš? To bylo řečí že půjdu první.... No nevadí, je fakt že je tě asi třeba i jinde, v jiných diskusích. Inu ještě jednou díky za tvé hodnotné rady a přeji ať i jinde tak kvalitně radíš. My mladí potřebujeme dobré rady starších.
Banditatom (Člen) 24.09.2014 11:10:47 Offline |
Ondráš psal:Že by se rodil nový PÁJA.
...nerad to rikam ale vypada to ze to bude uplne stejna
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 24.09.2014 11:26:48 Offline |
No a kdyz tak koukam na tu jeho dvanactou motorku tak se ani nedivim ze tomu nikdoxdovozovou stk neda
PÁJU neznám, ale je fakt že mezi vámi bude normální člověk vždy vyčnívat.
Jo a asi vám všem zkazím radost, ale dovozovou STK mám HOTOVOU (volal známej, že se to muselo vošéfovat přes Dekru ale jinak úplně v poho). Mám si jen přes zimu vyměnit světlo za "kulaté s homologací". Takže všem chytrákům
Prostě ty to bereš furt osobně, od začátku, ale to je chyba. Každej se prostě prezentuje nějak. Kdyby tady všici psali spisovně, zdvořile a bez , tak by to bylo jak na jinejch sterilních diskusích
... kdyby Klíma (http://cs.wikipedia.org/wiki/Ladislav_Kl%C3%ADma) psal stejně jak Neruda
Brďo proč bys kazil ostatním radost svou hotovou STK , spíš je to teď každýmu u prdele...
... to pes nežral todleto
GSF 600 S '99
proste_ja psal:...je fakt že mezi vámi bude normální člověk vždy vyčnívat.
proste_ja psal:Jo a asi vám všem zkazím radost, ale dovozovou STK mám HOTOVOU
Nemůžu mluvit za všechny, ale mě urcitě ne. To bych musel být nějaká zakomplexovaná . Minimálně šnicl s bramborem a dvě piva mi tu radost drží na vysoké úrovni
proste_ja psal:Takže všem chytrákům
I Tobě co nejhezčí den...
P.S.: ...z Poličky je fajn pivo, všechno tam asi nemůže být úplně bez chyby
Né fakt,zmyzel do kutlochu k počítaču a za minutku se vrátil k motorce na tu "prohlídku" s papírem v ruce a měl tam fšecko Kde to vyčaroval netuším,zřejmě mají nějakou databázi,ale dekru sem neplatil
Takže asi fakt zkončila doba přihlašování fšelijakejch slátanin,což je vlastně dobře
Asi na tom něco bude já už to měl při normální stk.Technik přišel asi po 5minutách v ruce papír a podle něho jel.Měl tam kde co má hledat i podle barevný kombinace řekl rok výroby. Čuměl jsem jak
Jinej už nebudu
hlemejzd999 (Člen) 24.09.2014 20:13:30 Offline |
Kedar psal:Měl tam kde co má hledat i podle barevný kombinace řekl rok výroby. Čuměl jsem jak
to byl nekdo vocat tajne sleduje Osiho vlakno s kodama barev a pak machruje na estékáčku
u nás nechtej skoro videt ani motorku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Kedar psal:Měl tam kde co má hledat i podle barevný kombinace řekl rok výroby. Čuměl jsem jak
to byl nekdo vocat tajne sleduje Osiho vlakno s kodama barev a pak machruje na estékáčku
No co technik to jinej přístup.Jezdím pořád na stejnou STK a pokaždý to probíhá jinak,ale s papírem na mě ještě nikdo nešel.
hlemejzd999 psal:Kedar psal:Měl tam kde co má hledat i podle barevný kombinace řekl rok výroby. Čuměl jsem jak
Voni v buranově sice standartní STK zvládají dobře,ale když pak mají dělat třeba dovozovou,tak sou z toho zmatení,začínají koktat že to nejde a milijon jinejch výmluv
Libor nx psal:hlemejzd999 psal:Kedar psal:Měl tam kde co má hledat i podle barevný kombinace řekl rok výroby. Čuměl jsem jak
u nás nechtej skoro videt ani motorkuNo co technik to jinej přístup.Jezdím pořád na stejnou STK a pokaždý to probíhá jinak,ale s papírem na mě ještě nikdo nešel.
Já jezdím taky na to samý stk mě už zarazilo že přímo za vratama stála plechovka tam novej panel plechovka na kolech přimontovaný senzory bezdrát přenos měření geometrie.Tak sem si tam musel počkat dobrejch 20 minut protože motka nešla dovnitř natlačit.To stou barvou neříkal na bandita ale na varana ale Osi zná asi i tyhle.
Jinej už nebudu
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten je skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry! A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš že jméno mé je Bůh.
Ezechiel 25,17.
Banditatom (Člen) 30.09.2014 13:11:54 Offline |
Jéžišek v bogotě usnul spí ........
malda psal:Ojé Jěště tohle !!
Asi nejspíš myslel tohle:
http://youtu.be/qizs0z8CZcg
V Bibli je to trochu jinak.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1 2