Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Já chci volit Moura

tajnej (Člen)
30.09.2014 13:47:33

Já chci volit Moura

Chtěl jsem se trochu poučit, co mám dělat s tou volební plachtou, která mi přistála ve schránce a zjistil jsem, že můj pocit, že můžu volit konkrétní lidi je asi jenom pocit. Samože jako obvykle volim Nezávislý hrochy, ale rád bych tam viděl i Moura. Můj hlas pro Moura ale stejně slízne Lízinka (nebo někdo z Kočiček na kandidátce těsně pod ní). Ledaže by se do zastupitelstva dostalo všech 5 kočiček, co je před Mourem a i on, ale to se na 99 % nestane. Takže svým hlasem pro Moura vlastně volím Lízinku, kerou nesnášim. Nebo se pletu? To mi teda příde trochu marnost přemejšlet o konkrétních lidech.

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/36_vol.jpg
Ondráš (Člen)
30.09.2014 14:14:48

Re: Já chci volit Moura

tajnej psal:

Chtěl jsem se trochu poučit, co mám dělat s tou volební plachtou, která mi přistála ve schránce a zjistil jsem, že můj pocit, že můžu volit konkrétní lidi je asi jenom pocit. Samože jako obvykle volim Nezávislý hrochy, ale rád bych tam viděl i Moura. Můj hlas pro Moura ale stejně slízne Lízinka (nebo někdo z Kočiček na kandidátce těsně pod ní). Ledaže by se do zastupitelstva dostalo všech 5 kočiček, co je před Mourem a i on, ale to se na 99 % nestane. Takže svým hlasem pro Moura vlastně volím Lízinku, kerou nesnášim. Nebo se pletu? To mi teda příde trochu marnost přemejšlet o konkrétních lidech.

Takhle dostane hlas jenom Mour. Lízinka ani ty ostatní kočky od Tebe nedostanou nic.smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris (Člen)
30.09.2014 14:21:17

Ondráš psal:
tajnej psal:

Takhle dostane hlas jenom Mour. Lízinka ani ty ostatní kočky od Tebe nedostanou nic.smokin

...mám právě strach, že mourův hlas dostane strana jako taková a mourův hlas se postoupí ve prospěch lízinky ...aspoň tak to chodí sickbigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour (Člen)
30.09.2014 14:26:17

tajnej psal:

...hele a dej laskavě hlas i dvojce a čtverce .... a na tajňačku i sedmičce evilsmokin

bigsmilebigsmilebigsmile

gore (Člen)
30.09.2014 14:37:40

osiris psal:
Ondráš psal:
tajnej psal:

...mám právě strach, že mourův hlas dostane strana jako taková a mourův hlas se postoupí ve prospěch lízinky ...aspoň tak to chodí sickbigsmile

...myslim že právě tag nák to jebad akorát že hlas dostane strana ale i mour tudíž může pokud lízinku nezaškrtne nigdo tag ji může mour překočitidontknow upe jistá si ale nejsembigsmile

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Ondráš (Člen)
30.09.2014 15:22:14

gore psal:

...že hlas dostane strana ale i mour tudíž může pokud lízinku nezaškrtne nigdo tag ji může mour překočitidontknow

Preferenční hlasy (ty co zaškrtneš), posouvají kandidáta vzhůru v kandidátce (vyšší pravděpodobnost, že se tam dostane).
Hlasy pro kandidátku jako celek určují kolik budou mít v zastupitelstvu mandátů.

Ale možná že žiju ve lži.help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris (Člen)
30.09.2014 15:49:12

Ondráš psal:
gore psal:

...že hlas dostane strana ale i mour tudíž může pokud lízinku nezaškrtne nigdo tag ji může mour překočitidontknow

Preferenční hlasy (ty co zaškrtneš), posouvají kandidáta vzhůru v kandidátce (vyšší pravděpodobnost, že se tam dostane).
Hlasy pro kandidátku jako celek určují kolik budou mít v zastupitelstvu mandátů.

Ale možná že žiju ve lži.help

...to jo, pravdu máte good ...ale že pak se s tím kšeftuje a když je potřeba toho koho lidi sesunuli kroužkováním druhejch dolů, dostat do křesla, tak ho strana mezi svejma posune zas nahoru a to křeslo mu daj v zájmu strany (lidu už ne bigsmile)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen)
30.09.2014 16:13:05

kurva vy máte starosti bigsmile ... nechal bych je všechny pochcípat  (1:20)
https://www.youtube.com/watch?v=RiPlW3d2_AU

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
čočkin (Člen)
02.10.2014 14:15:12

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile jo dost dobrý

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
vorel (Člen)
02.10.2014 23:03:56

Zaškrtnutím Moura nepatrne zvyšuješ jeho zvolení na úkor nezaskrtnute lizinky

řikám si hurikán
vorel (Člen)
03.10.2014 07:19:35

sou 3 možnosti
1. zaškrtneš stranu a další kroužkování uvnitř ní nemá smysl, neposouvá (na rozdíl od parlamentních nebo senátních)
2.zaškrtneš stranu a dál zaškrtneš lidi v jiných stranách. zaškrtnutá strana získá cekový počet v obvodu mínus počet zaškrtnutých jinde
3. zaškrtáš lidi v různých stranách v počtu pro obvod, pokud zaškrtáš míň, zbylé hlasy propadají, zaškrtneš víc, celý lístek propadá

ve variantě 2 a 3 lidi posouváš se domnívám

řikám si hurikán
tajnej (Člen)
03.10.2014 12:54:08

Jenže když mi je skoro celá partaj Kočiček dost proti srsti, ale Moura znám a věřim mu, přestože kandiduje za Kočičky, tak mu dám hlas a myslim si, že volim Moura.
Ale většina příznivců Kočiček (si myslim) bude volit Kočičky jako stranu zaškrtnutím celý partaje (s Lízinkou na prvním místě kandidátky). Kočičky získaj třeba 30 % hlasů a s pravděpodobností hodně velikou teda budou zastupitelé podle pořadí na kandidátce.
Mour ze zadní pozice kandidátky se do zastupitelstva nedostane, přesto můj hlas pomoh Kočičkám do zastupitelstva. Tedy tý nesympatický Lízince. A já chtěl volit Moura.

Samozřejmě kdyby hodně lidí zašktrávalo jenom lidi a ne strany, tak se může stát, že Lízinka utře. Ale to se, myslím, nestane.

vorel (Člen)
03.10.2014 15:41:15

No mezi nama, von ten Mour je taky pyča jak cypsmile1

řikám si hurikán
PALOUS (Člen)
03.10.2014 16:27:12

Jebat motorky :-)
vorel (Člen)
03.10.2014 16:45:49