Nejsi přihlášen
Já chci volit Moura
Chtěl jsem se trochu poučit, co mám dělat s tou volební plachtou, která mi přistála ve schránce a zjistil jsem, že můj pocit, že můžu volit konkrétní lidi je asi jenom pocit. Samože jako obvykle volim Nezávislý hrochy, ale rád bych tam viděl i Moura. Můj hlas pro Moura ale stejně slízne Lízinka (nebo někdo z Kočiček na kandidátce těsně pod ní). Ledaže by se do zastupitelstva dostalo všech 5 kočiček, co je před Mourem a i on, ale to se na 99 % nestane. Takže svým hlasem pro Moura vlastně volím Lízinku, kerou nesnášim. Nebo se pletu? To mi teda příde trochu marnost přemejšlet o konkrétních lidech.
Re: Já chci volit Moura
tajnej psal:Chtěl jsem se trochu poučit, co mám dělat s tou volební plachtou, která mi přistála ve schránce a zjistil jsem, že můj pocit, že můžu volit konkrétní lidi je asi jenom pocit. Samože jako obvykle volim Nezávislý hrochy, ale rád bych tam viděl i Moura. Můj hlas pro Moura ale stejně slízne Lízinka (nebo někdo z Kočiček na kandidátce těsně pod ní). Ledaže by se do zastupitelstva dostalo všech 5 kočiček, co je před Mourem a i on, ale to se na 99 % nestane. Takže svým hlasem pro Moura vlastně volím Lízinku, kerou nesnášim. Nebo se pletu? To mi teda příde trochu marnost přemejšlet o konkrétních lidech.
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/36_vol.jpg
Takhle dostane hlas jenom Mour. Lízinka ani ty ostatní kočky od Tebe nedostanou nic.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:tajnej psal:Chtěl jsem se trochu poučit, co mám dělat s tou volební plachtou, která mi přistála ve schránce a zjistil jsem, že můj pocit, že můžu volit konkrétní lidi je asi jenom pocit. Samože jako obvykle volim Nezávislý hrochy, ale rád bych tam viděl i Moura. Můj hlas pro Moura ale stejně slízne Lízinka (nebo někdo z Kočiček na kandidátce těsně pod ní). Ledaže by se do zastupitelstva dostalo všech 5 kočiček, co je před Mourem a i on, ale to se na 99 % nestane. Takže svým hlasem pro Moura vlastně volím Lízinku, kerou nesnášim. Nebo se pletu? To mi teda příde trochu marnost přemejšlet o konkrétních lidech.
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/36_vol.jpgTakhle dostane hlas jenom Mour. Lízinka ani ty ostatní kočky od Tebe nedostanou nic.
...mám právě strach, že mourův hlas dostane strana jako taková a mourův hlas se postoupí ve prospěch lízinky ...aspoň tak to chodí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tajnej psal:Chtěl jsem se trochu poučit, co mám dělat s tou volební plachtou, která mi přistála ve schránce a zjistil jsem, že můj pocit, že můžu volit konkrétní lidi je asi jenom pocit. Samože jako obvykle volim Nezávislý hrochy, ale rád bych tam viděl i Moura. Můj hlas pro Moura ale stejně slízne Lízinka (nebo někdo z Kočiček na kandidátce těsně pod ní). Ledaže by se do zastupitelstva dostalo všech 5 kočiček, co je před Mourem a i on, ale to se na 99 % nestane. Takže svým hlasem pro Moura vlastně volím Lízinku, kerou nesnášim. Nebo se pletu? To mi teda příde trochu marnost přemejšlet o konkrétních lidech.
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/36_vol.jpg
...hele a dej laskavě hlas i dvojce a čtverce .... a na tajňačku i sedmičce
osiris psal:Ondráš psal:tajnej psal:Chtěl jsem se trochu poučit, co mám dělat s tou volební plachtou, která mi přistála ve schránce a zjistil jsem, že můj pocit, že můžu volit konkrétní lidi je asi jenom pocit. Samože jako obvykle volim Nezávislý hrochy, ale rád bych tam viděl i Moura. Můj hlas pro Moura ale stejně slízne Lízinka (nebo někdo z Kočiček na kandidátce těsně pod ní). Ledaže by se do zastupitelstva dostalo všech 5 kočiček, co je před Mourem a i on, ale to se na 99 % nestane. Takže svým hlasem pro Moura vlastně volím Lízinku, kerou nesnášim. Nebo se pletu? To mi teda příde trochu marnost přemejšlet o konkrétních lidech.
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/36_vol.jpgTakhle dostane hlas jenom Mour. Lízinka ani ty ostatní kočky od Tebe nedostanou nic.
...mám právě strach, že mourův hlas dostane strana jako taková a mourův hlas se postoupí ve prospěch lízinky ...aspoň tak to chodí
...myslim že právě tag nák to je akorát že hlas dostane strana ale i mour tudíž může pokud lízinku nezaškrtne nigdo tag ji může mour překočit
upe jistá si ale nejsem
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:...že hlas dostane strana ale i mour tudíž může pokud lízinku nezaškrtne nigdo tag ji může mour překočit
Preferenční hlasy (ty co zaškrtneš), posouvají kandidáta vzhůru v kandidátce (vyšší pravděpodobnost, že se tam dostane).
Hlasy pro kandidátku jako celek určují kolik budou mít v zastupitelstvu mandátů.
Ale možná že žiju ve lži.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:gore psal:...že hlas dostane strana ale i mour tudíž může pokud lízinku nezaškrtne nigdo tag ji může mour překočit
Preferenční hlasy (ty co zaškrtneš), posouvají kandidáta vzhůru v kandidátce (vyšší pravděpodobnost, že se tam dostane).
Hlasy pro kandidátku jako celek určují kolik budou mít v zastupitelstvu mandátů.
Ale možná že žiju ve lži.
...to jo, pravdu máte ...ale že pak se s tím kšeftuje a když je potřeba toho koho lidi sesunuli kroužkováním druhejch dolů, dostat do křesla, tak ho strana mezi svejma posune zas nahoru a to křeslo mu daj v zájmu strany (lidu už ne
)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.09.2014 16:13:05 Offline |
kurva vy máte starosti ... nechal bych je všechny pochcípat (1:20)
https://www.youtube.com/watch?v=RiPlW3d2_AU
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
sou 3 možnosti
1. zaškrtneš stranu a další kroužkování uvnitř ní nemá smysl, neposouvá (na rozdíl od parlamentních nebo senátních)
2.zaškrtneš stranu a dál zaškrtneš lidi v jiných stranách. zaškrtnutá strana získá cekový počet v obvodu mínus počet zaškrtnutých jinde
3. zaškrtáš lidi v různých stranách v počtu pro obvod, pokud zaškrtáš míň, zbylé hlasy propadají, zaškrtneš víc, celý lístek propadá
ve variantě 2 a 3 lidi posouváš se domnívám
řikám si hurikán
Jenže když mi je skoro celá partaj Kočiček dost proti srsti, ale Moura znám a věřim mu, přestože kandiduje za Kočičky, tak mu dám hlas a myslim si, že volim Moura.
Ale většina příznivců Kočiček (si myslim) bude volit Kočičky jako stranu zaškrtnutím celý partaje (s Lízinkou na prvním místě kandidátky). Kočičky získaj třeba 30 % hlasů a s pravděpodobností hodně velikou teda budou zastupitelé podle pořadí na kandidátce.
Mour ze zadní pozice kandidátky se do zastupitelstva nedostane, přesto můj hlas pomoh Kočičkám do zastupitelstva. Tedy tý nesympatický Lízince. A já chtěl volit Moura.
Samozřejmě kdyby hodně lidí zašktrávalo jenom lidi a ne strany, tak se může stát, že Lízinka utře. Ale to se, myslím, nestane.
Bych taky volil http://www.vodolaci.cz/wp-content/uploa … dolen1.jpg
Jebat motorky :-)
Stránky: 1