Nejsi přihlášen
Re: Gipro
Kožak psal:maká vám to v poho ? začlo mně to po čase zlobit ,buď se to po zapnutí nenačte a bliká F nebo to vyflusne během jízdy ...otázka: šlápnout na to ?
pomaha ho restartovat...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Kožak psal:maká vám to v poho ? začlo mně to po čase zlobit ,buď se to po zapnutí nenačte a bliká F nebo to vyflusne během jízdy ...otázka: šlápnout na to ?
pomaha ho restartovat...
...musim souhlasit s Pytlikem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
na R1 jsem měl ten malinkatej tuším xtype. Ten si většinou ukazoval píčoviny třeba na konci cílovky, těsně před podřazováním v plnejch točkách, ale jenom probliknul mtřeba mezi 5 a 6 jinak to celkem šlo, akorát jak se začalo podřazovat, tak už to ukazovalo co chtělo, dokud se nesrovnaly točky kola a motoru.
Teď na streetraceru mám ten Atre a přijde mi spolehlivější, akorát je to krabice jak od mejdla
Strýcfajtr !!!
Filous psal:Frodo89 psal:Kožak psal:maká vám to v poho ? začlo mně to po čase zlobit ,buď se to po zapnutí nenačte a bliká F nebo to vyflusne během jízdy ...otázka: šlápnout na to ?
pomaha ho restartovat...
to sem udělal už 3× ..chvilku dobrý a pak zas stávka ...asi je to vážně pojebkaný
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:Frodo89 psal:pomaha ho restartovat...
to sem udělal už 3× ..chvilku dobrý a pak zas stávka ...asi je to vážně pojebkaný
A není to tím, že máš jebku?
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 (Člen) 23.08.2014 10:27:54 Offline |
Filous psal:Frodo89 psal:Kožak psal:maká vám to v poho ? začlo mně to po čase zlobit ,buď se to po zapnutí nenačte a bliká F nebo to vyflusne během jízdy ...otázka: šlápnout na to ?
pomaha ho restartovat...
von jak ted dela v tom bajkrscrámu, tak to má zmáklý
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:Frodo89 psal:
pomaha ho restartovat......musim souhlasit s Pytlikem
von jak ted dela v tom bajkrscrámu, tak to má zmáklý
Ty svině jedna nevěrná Tady to na mě taky někdo musí nabonzovat...
Jinak k problemu. Když se tato závada takto opakuje není občas na škodu zkouknout zapojení montažní sady...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
XJelen psal:Frodo89 psal:barynek psal:2 Frodo - předpokládám, že v Mosteckým Bikersu...
Předpokladaš správně
tak to buď 15.-16.9 ve střehu, kdybych zas upadnu ať máš všechno připravený
jsi si s sebou nějak jistej direktore, asi zkušenost, že?
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:Frodo89 psal:barynek psal:2 Frodo - předpokládám, že v Mosteckým Bikersu...
Předpokladaš správně
16.9-18.9. jsem v práci, ale jestly se jedná o racetrack tak platak už je zamluveny...
Frodo89 psal:XJelen psal:Frodo89 psal:Předpokladaš správně
16.9-18.9. jsem v práci, ale jestly se jedná o racetrack tak platak už je zamluveny...
plato netřeba, jezdíme dodávkej
spíš abys měl páčky, hadice, řídítka... spotřebák víš jak... posere se to co nemám sebou
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Frodo89 psal:XJelen psal:
tak to buď 15.-16.9 ve střehu, kdybych zas upadnu ať máš všechno připravený16.9-18.9. jsem v práci, ale jestly se jedná o racetrack tak platak už je zamluveny...
spíš abys měl páčky, hadice, řídítka... spotřebák víš jak... posere se to co nemám sebou
My tam toho zas tolik nemáme Pačky a řídítka jo zbytek bývá na objednávku...
Na jaky zmrzlině tam jezdiš?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2014 10:45:56 Offline |
XJelen psal:Frodo89 psal:XJelen psal:
tak to buď 15.-16.9 ve střehu, kdybych zas upadnu ať máš všechno připravený16.9-18.9. jsem v práci, ale jestly se jedná o racetrack tak platak už je zamluveny...
Kdyby jsi mel dve. Jednu na sucho a druhou na mokro tak muzes jen prendavat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kožak psal:k témě ...opětovnej restart ,po 2kráte gut pak zas blikající F tak de sráč
jedině reklamovat... Už nevim co ti poradit...
Čus, mám Gi-pro Xtype. (B650SA,K6).
Fachá v klidu, ale dokáže se i občas hodit do nestandardního nastavení - nenačteno ("L") a také mi to třeba začne blikat, že mám přeřadit, ikdyž tuto funkci nemám nastavenou!
Zjistil jsem, že mi to dělá při tomto. Když si na to dám bacha, tak pohoda.
- připojení nabíječky baterky na udržovací napětí - zimní parking ("L"),
- nastartuju za studena, sytič drží cca 2500 otč., snížím na cca 2000 otč. a jedu od baráku z kopce na neutrál po křïžovatku cca 300 m. - pak naskočí funkce pro přeřazení...
Stačí ale znovu nastavit a je na dýl klid...
Tož tak....
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Kožak psal:VikecB12 psal:Takže vidím,že je to další krám,kterej vám moc nefachá a když jo,tak s vobtížema
Zlatý motorky,co to mají origo a neseroucíseje to tak ...cokoliv tam čék dá neoriginálního stojí za
Je možný že máš vooxidovanej spoj napojeni na kabeláži.Někde to dělaj nacvakávacima rychlospojkama a to zlobí
Michal Dk psal:Kožak psal:VikecB12 psal:Takže vidím,že je to další krám,kterej vám moc nefachá a když jo,tak s vobtížema
Zlatý motorky,co to mají origo a neseroucíseje to tak ...cokoliv tam čék dá neoriginálního stojí za
Je možný že máš vooxidovanej spoj napojeni na kabeláži.Někde to dělaj nacvakávacima rychlospojkama a to zlobí
no je to napojený na kabel od diagnostiky ...i to sem kontroloval a prostříkal ale esi to tam převádí nebo nepřevádí nevim
MRDAT!!!
Kožak psal:Michal Dk psal:Kožak psal:
je to tak ...cokoliv tam čék dá neoriginálního stojí zaJe možný že máš vooxidovanej spoj napojeni na kabeláži.Někde to dělaj nacvakávacima rychlospojkama a to zlobí
no je to napojený na kabel od diagnostiky ...i to sem kontroloval a prostříkal ale esi to tam převádí nebo nepřevádí nevim
Za celou dobu co dělam v Bikersu tak jsem se stim setkal maximalně 3x "když vemu v potaz že to je celkem masová záležitost tak je to relativně GOOD
Frodo89 psal:Kožak psal:Michal Dk psal:
Je možný že máš vooxidovanej spoj napojeni na kabeláži.Někde to dělaj nacvakávacima rychlospojkama a to zlobíno je to napojený na kabel od diagnostiky ...i to sem kontroloval a prostříkal ale esi to tam převádí nebo nepřevádí nevim
Za celou dobu co dělam v Bikersu tak jsem se stim setkal maximalně 3x "když vemu v potaz že to je celkem masová záležitost tak je to relativně GOOD
mnó..nebo relativně na hovno :)
MRDAT!!!
Stránky: 1